#5

1.6K 48 7
                                    

Jungkook pov




Bol som v nej stratený, bola krásna jej vôňa bola cítiť vanilková ako Lily. Jej pokožka bola jemná a hladká oproti mojim drsným rukám prosila ma, aby som prestal, ale nepočúval som ju nebol som pri zmysloch.

Bola bezchybná, chcel som ju vziať v tej chvíli  hneval som sa, že sa pokúsila utiecť odomňa. Začal som ju bozkávať a hrýzť jej krk kričala nemal som náladu ju počúvať. Tvrdo som cucal jej krk a ona sa trhla začal som si dávať dole tričko.


Tlačila ma, čo ma znepokojilo jednou rukou držím obidve jej ruky nad hlavou a druhou jej dávam dole tričko. Plakala a kričala, aby som prestal. Ale bol som odhodlaný ju hneď teraz zobrať roztrhol som tričko.


Jej krásna hruď ma prinútila robiť bláznivé veci, mala na sebe ružovú podprsenku jej hrudník sa pohyboval hore dole kvôli jej rýchlemu dýchaniu. V tom čase som zabudol na pomstu chcel som túto bohyňu. Začal som ju bozkávať a hrýzť jej hlučnú kosť, jej boje sa zmenšovali ako keby si to užívala. Bozkával som jej hlučný kosť, aby som tam zanechal cucflek presunol som svoje bozky k jej peram ona sa nebála, pozrel som sa na jej tvár bola v bezvedomí.

Do riti.



Pozrel som sa na jej tvár na jej lícach boli zaschnute slzy na krku cucfleky. Vyzerala tak nevinne čiste cítil som malu vinu chcel som ju. Vedel som, že by kumne neprišla, pretože vedela, kto som, a preto som ju uniesol. Ale keď som našiel, čo je napísané v spise. Bol som v šoku všetko som chcel spáliť.


Flashback


Keď som bol s Giov. Taehyung prišiel a zavolal ma do mojej kancelárie. Bol som šťastní, že som mal konečne dievča, na ktoré som mal oči celé tri mesiace. Keď som ju videl prvý krát, bola najkrajšia jej oči, ktoré ma v tej chvíli držali v zajatí som vedel, že ju chcem. A dostanem, čo chcem nezaujímalo ma či ma chce alebo nie.

Keď sme vošli do mojej kancelárie Taehyung mi dal spis

Taehyung: Konečne sme našli miesto a adresu toho bastarda!

Široko som sa uškrnil vzal som spis od Taehyunga a sadol si na kancelársku stoličku. Začal som ho čítať čo má zaujímalo, bolo to, že teraz ma bastard slabinu, čo je jeho dcéra. Otvorili som ďalšiu stránku a bol som šokovaný, keď som videl fotku jeho dcéry na fotku som videl Giu.


Zúrivo som kričal.



Jk: Čo do riti?! Sú tieto informácie pravdivé?


Bol som nahnevaný, bolo to hrozné. Chcel som spáliť všetko  chcel som ho zabiť zlosť bola všetko čo som cítil.


Upokojil som sa. Taehyung prehovoril.



Taehyung: Vieš, že už máme jeho dcéru môžeme ju využiť ako výhodu.



On ma pravdu. Je jedným z mojich najdôveryhodnejších  kamarátou a je premňa ako brat. Sme spolu od našeho dectva môžem mu veriť. A v prípade mafie ma najostrejšiu myseľ, je skutočne dobrý pri riešení všetkých druhov situácií pomocou svojho správania.


Dal som mu úsmev. Ukázal som mu bod, ktorý naznačoval aby odišiel z mojej kancelárie.


Zabijem toho parchanta určite ho zabijem ale v najhoršom prípade budem mučiť jeho dcéry.



Moja pomsta, táto pomsta je premňa všetko nechám ich trpieť použijem ju ako kľúč ako obyčajný predmet pre moju pomstu.



Budú prosiť o smrt. Urobím mu rovnakú bolesť, ako on spravil mne. Bude sa modliť aby ho navštívila smrť. Ale nenechám ho len tak zomrieť.



Pozrel som sa z okna a moje oči dopadli na krehké dievča, ktoré sa pokúšalo utiecť z okna. Keď bezpečné pristála na zem oprašila sa nevzala vážne moju hrozbu. Jej oči namňa pozreli keď sa rozbehla videl som jej v očiach hrôzu a strach.






Koniec Flashbacku

Mafia Vengeance Where stories live. Discover now