#2

1.9K 58 3
                                    

???: Si moja

Gia: Č-čo



Moje slová vyšli koktavo. Na tvary sa mu objavil strašidelný výraz cítila som sa vystrašená. Moje srdce bilo tak rýchlo a moja myseľ bola prázdna nemohla som na nič myslieť.


???: Počula si ma!



Zakričal. Ale čo je na tom chlapovi zlé? Nemôže niekoho uniesť a povedať mu, že jeho. Chcela som mu dať facku, ale vyzerá strašidelné.


Gia: Ja niesom tvoja


Zasmial sa, akoby som povedala najzábavnejšiu vec, ktorá ho donútila sa zasmiať. Nebol to skutočný úsmev, bol to zlovestný úsmev. Jeho oči majú v sebe žiarivé svetlo.


S úsmevom hladí moju tvár pri jeho dotyku som sa trhla. Čo spôsobilo zmenu jeho správania úsmev zmizol a nahradil ho tmavý výraz, jeho pery zovreté do tenkej línie. Drží ma za bradu pritiahol moju tvár bližšie k jeho. Keď sme boli nebezpečne blízko cítila som jeho dych na tvári.


???: Si moja budeš robiť to čo chcem.



Jeho slová ma desili. Ale, čo ma otriaslo mojím jadrom a spôsobilo mi, že mi v žilách vrela krv, boli jeho oči. Vyzerali čierno, ale bol to opak pozerali sa namňa s takým úžasom.


Zatvorila som oči, dlho som zabudla na bolesť. Stále mi drží bradu. Nemôžem sa pozerať do tých čiernych oči vystrašili ma do tej miery, že som sa začala triasť strachom. Už teraz mi stekali slzy cítila som, ako mu jeho prsty opúšťajú bradu a utierajú mi slzy.



???: Pozri sa namňa Gia


Po vypočutí môjho meno som otvorila oči. Ale nepozrela som sa naňho, namiesto toho som sa pozrela na podlahu.  Odkiaľ vie moje meno?


Videla som, ako zaťal päsť a potom je uvoľnil a zavrčal.

???: Povedal som, pozri sa namňa!


Vystrašením hlasom som zdvihla hlavu a pozrela naňho.


Gia: P-prosim n-nechaj ma ísť


Prosila som, na to zavrel čeľusť. Zatiaľ čo jeho prsty sa dostali do mojich vlasoch chutil mi vlasy do zovretia a silno ich chutil nútil ma kričať bolesťou.







???: Patríš kumne, rozumieš čím rýchlejšie to primeš, tým lepšie pre teba.



Uhryzla som si do spodnej pery, aby som potlačil výkrik. Cítila som jeho palec na spodnej pery. O chvíľu boli jeho pery na mojich môj oči boli otvorené dokorán. Chvíľu som bola ticho, kým som necítila, ako mu jazyk olizal spodnú pery na vstup. Zovrela som pery pevne a začala bojovať slzy mi padali po lícach.

Cítila som tvrdé potiahnutie mojich vlasov kričala som on využil príležitosť, zasunul svoj jazyk do bozku začal bozk prehlbovať. Môj boje boli márne, jeho jedna ruka bola vo mojich vlasoch a druhá držala pevne môj pas.


Kusla som ho jazyka a on náhle prestal.


Rýchlo som dýchala pohľad, ktorý mi dával, bol úžasný. V rohu jeho úst som videla krv otrel si palcom a pozrel sa namňa.  Som mŕtva.

Potom sa dvere otvorili postavil sa a povedal aby dotyčná osoba stupila do izby. Vstúpil mladý, ktorý bol pekný, s ostrou čeľusťou a s štíhlou svalnatou postavou, s hnedou pleťou.

Chlapec s hnedou pleťou :  Musíme sa porozprávať Jungkook

Jungkook: Dobre


Ten chlapec odišiel a potom sa namňa pozrel a povedal.


Jungkook: Ešte sme neskončili mačiatko........ vrátim sa.



Mafia Vengeance Where stories live. Discover now