#20

1.1K 42 1
                                    

Lúče slnečného žiarenia dráždili môj spánok, zastonala som a presunula sa viac do tepla vankúša. Potom tie lúče zmizli.

Cítila som pod sebou mierny pohyb a trochu som sa pohla, aby som sa cítila pohodlnejšie. Ale slabé zavrčanie a vibrácie niečoho pod mojou hlavou ma prinútili vystreliť oči.

Pomaly som otvorila oči a tvárou v tvár som videla svalnatú holú hrud. A pohybovalo sa to hore a dole v dychovom rytme. Moje oči vystrelili až do jeho očí a pobavene sa na mňa pozeral.

Snažila som sa pohnúť späť, pretože naše tváre boli tak blízko. Ale pristála som späť na rovnakom mieste. Pozrela som sa dole na naše telá.

A cítila som sa trápne, pretože som ho úplne obkročila pod seba. Moja jedna noha bola na ňom a moja košeľa mi len zakrývala zadok, zatial čo moja ruka bola okolo jeho pása. Moja hlava bola na jeho hrudi, jeho jedna ruka bola na mojom páse, zatial čo druhá vo vlasoch ich hladila.

Dala som preč nohu a ruky. A pokúsila sa pohnúť. Ale držal ma na mieste.

Jk: Zostaň.

Nič som nepovedala, potom ma objal okolo pása a vtiahol ma viac do seba, ako je to možné.

Ležala som strnulo a stále. Zaujímalo by ma, prečo sa tak správa. Táto strana bola taká hrejivá pri srdci.

Po nejakom čase som sa opäť zaspala a po prebudení som ho nenašla v miestnosti. Vydýchla som si. A vrátila sa do svojej izby.

Bolo popoludnie, keď mi Jess povedala, že dnes večer má Jungkook večeru so svojimi novými klientmi a vezme ma so sebou.

Teraz som sa chystal na večeru. Som šťastná, že mi neposlal žiadne šaty. Vyberiem si svoje. Mala som na sebe jednoduché, ale elegantné šaty.

Neprišiel po mňa, ale poslal šoféra. Keď som došla na miesto. Bolo to krásne. Šofér mi otvoril dvere.

Vošla som dovnútra a bolo to očarujúce s krásnym lustrom v strede. Všetko tam hovorilo o kráľovskej hodnosti, stále som bol v myšlienkach obdivu. Ked som zacítila zovretie ruky po pás.

Z úst odišiel malý výkrik, ale rýchlo som zastavila, ked som zistila, o koho ide.

Jungkook stál v celej svojej sláve a mal na sebe sivý smoking. Pritiahol ma bližšie a pobozkal mi ušný lalôčik a ja som sa zachvela.

Jk: Nič nepokaz. Vieš ako sa máš správať však hm...?

Vnútorne som sa mu posmieval. huh, ak som všetko pokazila, tak prečo trápil jeho šoféra, aby ma priviedol.

Zobral ma so sebou k stolu, kde sedeli dvaja muži a jedna pani.

Pozdravila som ich všetkých a on ma prinútil sediet vedľa neho.

Hovorili o tamojšom podnikaní a o všetkom a teraz už začala byť nuda, nakoniec jedlo dorazilo a všetci začali jest, zatial čo ja som sa hral so svojím jedlom.

Cítila som, ako sa mi ruka na stehne pohybuje hore a dole, už som sa chystal postaviť, keď mi ruka stlačila stehno a držala ma na mieste.

Pozrela som na majiteľa ruky a bol to Jungkook, ktorý sa na mňa pozeral a uškrnul sa, venovala som mu najsmrteľnejší pohľad, na ktorý sa jeho úškrn iba rozšíril.

Začala som znova jest, ked som cítila, ako sa jeho ruka pohybuje smerom k môjmu vnútornému stehnu, lyžica mi padla z ruky a ja som sa trhla, všetci sa na mňa pozreli.

Gia: Prepáčte.

Položila som na neho ruku, aby som ho zastavila, ale on neprestal, nechtami som mu nechtiac na ruke škrabla. Ale potom ma chytil za ruku a nepustil.

Skúšala som jesť z lavej ruky, ale nebola som schopná. Pozrela som na neho a on sa pri pohlade na mňa sa usmieval. Odvrátila som pohľad a prestala som jest.

Potom pustil moju ruku, trochu som sa od neho posunula . Po nejakom čase som sa ospravedlnila, že musím ísť na toaletu. Po použití toalety som vyšla, ale niekto mi zakryl ústa. A odvliekol ma do izby. A bola hodená na zem.

Okamžite som sa postavila a pozrela na muža, ktorý zamykal dvere a smial sa. Cítila som, akoby ma niekto hodil do ľadovo studenej vody. Tam predo mnou stál John.

John: Ach zlato! Ako veľmi si mi chýbala.

Začal sa blížiť ku mne, zatiaľ čo som sa stahovala spät. V kostiach sa mi vkradol strach. A začali sa mi tlačiť slzy do očí.

Gia: Drž sa dalej odo mňa.

Pri vyzliekaní kabáta a rozopínaní kravaty sa zasmial ako maniak. Mal som chuť zomriet. Bleskovo prišiel ku mne a hodil ma na posteľ

Zakričala som na plúca.

Gia: NIE! JUNGKOOK POMOC MI..... ... pusť ma . JUNGKOOK.

Držal moje zápästia po oboch stranách mojej hlavy. A zakričal.

John: BUĎ TICHO KURVA!

Gia: Nie! Nechaj ma íst, BASTARD! POMOC JUNGKO....

Fackal ma tak silno, že som mala pocit, že mám zlomený krk a na perách cítim krv. Teraz som vzlykala, stále som kričala a bojovala .

Snažil sa mi roztrhnúť šaty a tahal ma za vlasy, aby som mal lepší prístup ku krku. Ked sa dvere otvorili.

A v nasledujúcom okamihu bola z môjho tela odstránená Johnsova váha. A zúrivý Jungkook ho mlátil na kašu.

Pohla som sa z postele a postavila som sa a sledoval, ako bije Johna do bezvedomia. Potom sa na mňa pozrel.

A chystal som sa mu bežať v náručí, ale naposledy mi neveril. Prečo by mi teraz veril. Tak som sa prispôsobil a prehovorila.

Gia: Chcem ísť domov.

Urobil krok smerom ku mne a ja som sa presunula spät. A prestal. Myslela som, že ma potrestá, ale čo. Ale niekomu zavolal.

Len málo mužov prišlo a odnieslo Johnovo telo. Zatial čo ma vzal smerom k autu. Celkom som bol stále v aute a stále mi tiekli slzy z očí.

Ked' sme dorazili domov. Rýchlo som sa presunula do svojej izby, ale on bol rýchlejší. Zastavil ma držal moju tvár v jeho ruke a dotkla sa môjho pomliaždeného líca. Trhla som sa

Jk: Čo urobil? Ublížil ti?



Gia: Už to nemá význam. Som predsa len obyčajná žena. Tvoj otrok. Objekt potešenia pre mužov ako si ty a on, ktorí ma môžu použiť ako hračku, kedykolvek chcú.













Som šťastná, že som páči kniha budem sa snažiť vydať častejšie nové kapitoly. ☹️.budem sa snažiť to napraviť.😍

Mafia Vengeance Where stories live. Discover now