#22

1.1K 36 11
                                    


Jess bola neoblomná v tom, že mi dala raňajky. Na druhej strane som pociťovala silné bolesti hlavy. Bolo to, akoby mi na hlavu dávali tony váhy, a pulzovalo to ako peklo.

Po raňajkách mi dala nejaké tabletky na tlmenie bolesti. Čo som vzala okamžite.

Uľavilo mi, že sa ma Jess na poslednú noc nič nepýtala. Pretože  som nevedela, čo sa presne stalo.

Nemôžem si spomenúť, čo sa stalo, potom, čo som vošla do knižnice a videla fľašu. Potom, keď som sa ráno zobudila, hlava ma tak veľmi bolela z kocoviny. Bola som v jeho izbe a na posteli, nebol tam, kde by mal byť vidieť, ale druhá strana postele bola odkrýta , čo znamenalo, že spal so mnou.

Dúfam len, že ležal iba pri mne a nič iné a neurobila som nič hlúpe. Stále som bola v nočnej košeli z poslednej noci. keď som sa zobudila. Čo bola úľava.

Stále som si pripomínala, čo sa stalo, ale márne. Myslela som na všetky možnosti, ktoré sa mohli stať, a všetky tieto myšlienky ma strašili.

Rozhodla som sa ho opýtať, čo sa stalo, keď sa vráti z práce. Takže som si z hlavy odstránil všetky myšlienky a začala som robiť domáce práce a po večeri. Išiel som sa osprchovať.

Prezliekla som sa do  voľnej košele a potila sa. Vydala som sa smerom k jedálenskej časti, ale moje kroky boli zastavené.

Tam predo mnou sedel Jk, vlasy mal rozcuchané, kravatu uvoľnenú, rukávy zložené až po lakte, žily na rukách boli viditeľné, mal oblečený Rolex a prvé dva gombíky na košeli sú otvorené. , poskytujúci mierny výhľad na jeho tvrdú hruď. Jeho košeľa bola obtiahnutá a poskytovala úplné obrysy jeho brušných svalov.

Cez všetko vyzeral tak sakramentsky horúci. Čo do pekla ... Gia no tak prestaň...

Vystúpila som zo svojho tranzu a všetka moja odvaha a dôvera pýtať sa ho na minulú noc odleteli.

Potichu som sa otočila, aby som sa vykradla. Zastavila som sa na stopách, keď som začul jeho hlas. Bolo to hladké a chrapľavé a niečo to vo mne miešalo.

Jk: Jedla si?


Pomaly som sa otočila čelom k nemu, nedíval sa na mňa a jeho výrazy boli pokojné. Čo sa deje málokedy.

Gia: Nemám hlad.

Prehovorila som a potom sa na mňa pozrel a povedal.

Jk: Ale som hladný.


Spôsob, akým to povedal, a spôsob, akým sa na mňa díval s takou intenzitou, spôsobil, že mi zvonili alarmy v hlave. Nedobrovoľný krok ustúpil, uškrnul sa a ja som preglgla, chystala som sa utiecť do svojej izby. Keď povedal.



Jk: Jedz so mnou.

Pozrela som sa na neho, akoby bol nahnevaný. V žiadnom prípade s ním nebudem jesť. Nedokážem zniesť jeho prítomnosť v mojej blízkosti. Keď vyzerá takto.

Gia: Nie som hladný. Dobrú noc.

Už som sa chystal pohnúť, ale jeho ďalšie slová ma nielen zastavili v krokoch, ale tiež ma prinútilo sa červenať ako  červená repy s rozšírenými očami.


Jk: Chceš, aby som ťa  kŕmila ako naposledy?

Otočil som sa a okamžite hovoril.

Gia: N-Nie! Myslím ... myslím, že budem jesť sama.


Usmial sa a naznačil mi, aby som si sadla k nemu. Potichu som si sadla a trochu som od neho odtiahol stoličku. Všimol si to a povedal.


Jk: Ja ťa nezjem.


Moja hlava sa trhla smerom k jeho smerom a samoľúbo sa usmial. Odvrátil som pohľad .. (klamár ... Vždy ma hrize, akoby ma zožral zaživa ... Huhh .. Taký hlupák).

Bolo to celkom fajn a obaja sme sa kľude jedli ako normálni ľudia, brala som na neho malé podhľady . Dnes sa správa čudne. Prečo? Neviem.

Jk: Kľudne si ma od foť môj obrázok, bude to trvať dlhšie.



Vrátilo ma späť jeho náhle vyhlásenie a cítila som sa trápne. Ale okamžite som to zamaskovala  a povedal som.

Gia: Kto povedal, že sa na teba pozerám?


Vystrel na mňa obočie, akoby nečakal, že to poviem. Len som sa strhla.

Po večeri som pozbierala naše taniere, išla do kuchyne a umyl som ich. Keď tiež vošiel do kuchyne a postavil sa proti kuchynskej dosky smerom ku mne.


Pozeral na mňa a mne to šlo na nervy  . Tak som povedala .

Gia: Prestaň na mňa pozerať.


Jk: Prečo?


Spýtal sa, akoby som povedal niečo zlé. Čo myslel tým prečo. vyzliekla ma očami .. Preto ... Len ho ignorovala a pokračovala v mojej práci.

Jk: Asi včera večer. Chceš si to zopakovať?


Gia: Hm? ...


Čo tým myslel, urobiť to znova .. Čo sme urobili včera v noci. Och, Bože, pomôž mi ... Zatvorila som kohútik a osušila som si ruky vreckovkou, keď som sa ho pýtal.


Gia: Čo - čo som urobila včera v noci?

Jk: Nepamätáš si?


Negatívne som pokrútil hlavou, vystrašený z toho, čo povie ďalej. Zaškeril sa a urobil kroky
predtým, ako som stihla povedať nie. Zatvoril ma medzi seba o kuchynskú dosku. Jeho obe ruky boli pri mojich stranách na doske. Podišiel bližšie a mne sa zastavuje dych.

Jk: Prečo sa teraz hanbíš? Včera v noci si bola naozaj divoká. Láska.


Zarazil sa mi pri uchu a pritom sledoval jeho nos a pery na mojej čeľusti a krku. Trhla som sa, keď mi dal nedbalý bozk na čeľusť. Lapám po dychu ..

Bola som na pokraji plaču, položila som mu ruky na hruď, aby som ho odtlačil. Ale ani sa nehnul.


Gia: N-nie ... T-ty klameš.








Mafia Vengeance Where stories live. Discover now