~

85 33 4
                                    

Bir şey oluyor kırıldığımı hissettirmeye çalışıyorum, salak saçma tiriplere giriyorsun diyorlar. Halbuki çok önemsiyorum bu vurdumduymaz davranışlar devam ederse soğuyacağımı bildiğimden karşımdakinin değerini yitirmesini istemiyorum, çok saf ne desek yapar diyorlar.

Söylediğiniz yalanların farkındayım, üzülmeyin diye inanıyormuş gibi yapıyorum, çok salak buna mı inandı diyorlar. Umursamıyor sadece kendi hayatıma bakıyorum, çok gamsız adam olmaz diyorlar.

Her hareketi, her lafı bir kılıfa sokuyor, sonrada çok kafaya takıyorsun diyorlar.  İstersem ağlarım veya istersem gülerim sınavdan düşük de alabilirim her şeye evet demek zorunda da değilim. Hep sizi mutlu etmek, hep sizi düşünmek zorunda da değilim. O an onu istemişimdir ve yapmışımdır, canımın istediğini yapmak , veya canım ne isterse onu giyinmek bana iyi hissettirir beni salak veya kötü yapmaz.  Her atılan mesaja cevap vermeyince veya gereksiz samimiyet kurmak istemeyince egolu da olmam. Ya da haklı olduğum bir konu hakkında sizin hoşunuza gitmeyen bir şey  söyleyince çok bilmiş.

Ben böyleyim böyle mutluyum yaptığım hareketlerden veya davranışlardan yada söylediğim herhangi bir kelimeden rahatsızlık duyuyorsanız  o sizin sorununuzdur  ne de olsa, bakmazsanız görmezsiniz

Veya bir olay size kulaktan geldiğinde hemen inanıp saçma kılıflara sokmak sizi ilgilendirmeyen konular hakkında konuşmak size düşen bir şey değildir.

Söylediğin basit bir kelime, senin için basittir ama karşındaki için birçok anlam barındırabilir.

Her yapılan davranışa saçma nedenler arayıp insanları kırmaktan vazgeçin

Kalbinize empati duygusunu yerleştirin ve öyle davranın . karşınızdaki de bir insan ve o da belirli kademeler atlayarak bu zamana geldi. Artık lütfen dikkat edin

BitirenlerWhere stories live. Discover now