2.Bölüm: Ticaret Bölümü

575 44 2
                                    


Odadan çıktıktan sonra, You XiaoMo sonunda mavi auralı genç adamın adını öğrenir. Jiang Liu olarak anılır. Aslında yan tarafta yaşıyor.Başlangıçta dikkate değer değildi, ancak değerlendirmeden beri mavi aurası nedeniyle gelişti. Mavi bir aura, yüksek seviyeli bir büyücü olma potansiyeline sahip olduğunu kanıtlıyor. Dahası, Long Xiang kıtasında yüksek seviyeli büyücüler bulmak zor. Pek çok büyücü, yalnızca düşük ve orta seviyelerde ileri geri adım atabilir. Ancak yüksek seviyeli bir büyücü olabiliyorsa, gelecek sınırsızdır. Yüksek seviyeli mucize hapları ne kadar çok iyileştirirseniz, insanlardan o kadar çok saygı duyarsınız. Bu nedenle, yüksek seviyeli büyücüler her zaman büyük isimlerin hedefi olmuştur.

Üç gün önce, You XiaoMo ile TianXin tarikatına getirilenlerin hepsi deneme öğrencisi olarak kabul edildi. Ancak, değerlendirme sırasında Jiang Liu'nun mavi bir auraya sahip olduğu gösterildikten sonra, resmi bir öğrenciye terfi ettirildi. Jiang Liu artık resmi bir öğrenci olduğu için, altı ay sonra giriş sınavına girmesi gerekmeyecek. Dahası, dünkü değerlendirme sırasında, Grand Elder'ın soyundan biri Jiang Liu'ya bayıldı. Bugün iç avluya taşınması için davet edildi. Bu nedenle onlara veda etmeye geldi. You XiaoMo dışında, diğerleri Jiang Liu'ya kıskanç.

"Ne kadar güzel, ne zaman Jiang Liu gibi resmi bir öğrenci olacağım?"

"Çok çalışın, o zaman belki bu hayali yarım yıl sonra gerçekleştirebiliriz."

"Keşke bu kadar kolaysa."

SYiu XiaoMo nihayet kendini bulanıklaştırmaktan alıkoyamıyor, "Gerçekten o kadar zor mu?" TianXin mezhebinden kovulmak istemiyor. Bu garip boyutta, TianXin mezhebiyle kalmak muhtemelen en güvenli bahis.

Konuşan kişi ona bir bakış attı ve tam You XiaoMo telaşlanmaya başladığında, kayıtsız bir şekilde uzaklara baktı ve uzun bir yüzle şöyle dedi: “TianXin mezhebinin büyücü müritlerinden çok katı talepleri var.Bildiğim kadarıyla, iç avluya girmek istiyorsanız, 3. seviye bir mucize hapı geliştirmelisiniz. Üstelik önümüzdeki 6 ay içinde olması gerekiyor. "

Bir anda, ağızları açık inkarcı yüzler eşliğinde keskin nefesler duyulabiliyordu. Düşük seviyeli büyücüler aynı zamanda 3. seviye mucize haplarını da iyileştirebilirler, ancak bu en az iki ila üç yıllık sebat gerektirir ve o zaman bile başarı garanti edilmez. Herhangi bir büyücünün, düşük seviyeli bir büyücünün bile, tam bir 3. seviye mucize hapı geliştirebileceğinin garantisi yoktur. Seviye 2 mucize hapı daha olası görünüyor. Onun sözlerini duyan herkesin cesareti kırılır.

You XiaoMo, bir büyücü olmanın ne demek olduğunu bilmese de, herkesin ifadelerine bakmak zor bir yol gibi görünüyor. Böylelikle geleceğinin gittikçe daha karanlık hale geldiğini hissetmeye başlar.

"Ama sanki hiç umudumuz yokmuş gibi değil." Herkesin depresif ifadelerine bakıldığında, o kişi aniden canlanır.

Ne umudu? Tükür onu. " Herkes merak içinde.

Bu kişi gizlice konuşuyor, “TianXin mezhebi çok büyük bir mezhep.Öğrencilerin sayısı binlerce ve onbinlerce. Savaşçı bölümünü bir kenara bırakırsak, sadece Büyücü bölümüne bakarsak, yıllık masraflar çok büyük. Hepiniz biliyorsunuz ki, büyücüler para kazanabilse de, erken aşamalarda yanma oranının yüksek olduğunu. Bu nedenle TianXin mezhebinin, TianXin tarikatı için para kazanmada uzmanlaşmış bir ticaret bölümü de var. "

Bunu duyunca, You XiaoMo bile kulaklarını diker.

“Ticaret bölümünden yaşlıların dikkatini çekmeyi başarırsanız, zamanı geldiğinde, iç avlunun dikkatini çekmeseniz bile, TianXin mezhebinden ayrılmak zorunda kalmayacaksınız. Sadece o andan itibaren, simyayla kaderiniz sona eriyor. "

Onun sözlerinden sonra herkes düşüncede kaybolmuş görünüyor. Bunu duyduktan sonra You XiaoMo, ticaret bölümünün bir işletme olduğunu anlıyor. Ancak bu, kişinin iş odaklı olması gerektiği anlamına gelir. Üstelik, söylediği şeye göre, hepsi bu kadar değil gibi görünüyor. İleride ne kıvrımlar ve dönüşler var, You XiaoMo bilmiyor ama pes etmek niyetinde değil. Diğerlerinden ayrıldıktan sonra, You XiaoMo bir göz atmak için kütüphaneye gitmeye karar verir.

SON
..
..
2. Bölüme geldik sonunda kolay bir bölmdü ve kısaydı yoksa kötü şans beni bırakmaya mı karar verdi :) /Usagi Sama
Bu gün en az 2 bölüm daha gelecek ;)
Okumaya devam edin küçük tavşancıklar.
.
Çevirmen: Usagi Sama

The Legendary Master's Wife // BL //Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin