30.Bölüm: Onu yedim.

355 57 16
                                    

(Başlık mükemmel değilmi hsjsjs)

You XiaoMo, birinin onu desteklediğini hissediyor. Bilincini kaybetmeden önce sadece Ling Xiao'ya bir göz atmayı başarır.

Ruh gücünün aşırı kullanımı? Bir bakışla  Ling Xiao, XiaoMo'nun durumuyla ilgili bir sorun olduğunu görebiliyor. Kaşlarını çattı. Büyücüler ve uygulamaları konusunda o kadar da bilgili değil. Ancak, genellikle bir büyücünün, sihirli hapları geliştirirken ne kadar ruh gücü bıraktığını söyleyebildiğini bilir. Bu yüzden çoğu büyücü, ruh güçlerinin azaldığını hissettiğinde, sihirli hapları rafine etmeyi bırakır ve yeniden başlamadan önce uygun miktarda dinlenmeye başlarlar. Aksi takdirde, bir tür ikincil etkiye maruz kalabilirler. Ruh güçlerini tüketmek ve bir süre iyileşememek gibi. Ya da aşırı yorgunluk, birkaç gün hareket edememe ve buna benzer şeyler.

Ve burada, You XiaoMo, sihirli hapları rafine ederken a ruh gücünü aşırı kullanıyor. Ling Xiao anlamıyor. Yine de onu kaldırıyor. Beklenmedik bir şekilde, bu genç çocuk hayal ettiğinden daha hafif. Onu yatağa yerleştirdikten sonra, Ling Xiao'nun gözleri, elinde sıkıca kavradığı sihirli hapın üzerine düşer. Bu sihirli hap mı?

Ling Xiao parmaklarını teker teker açar ve sihirli hapı alır. Bu sadece birinci seviye sihirli bir hap. Oldukça yaygın görünüyor. İçerdiği ruhsal enerji, eskiden yaşadığı yerle kıyaslanamaz.

Ama ——- bu birinci seviye sihirli hap, dün yediğinden oldukça farklı. Sanki içerdiği enerji daha saf, daha da konsantre gibi. En önemlisi, kirlilikler dünden çok daha az. Bu nokta onu hayrete düşürüyor. Görünüşe göre bu kullanışlı küçük kardeş ona gerçekten çok hoş bir sürpriz  sunabilir !

Ling Xiao, sihirli hapı ağzına atarak gözlerini daraltıyor. Birkaç çiğnemeden sonra, doğrudan midesine yutar. Tıpkı bunun gibi, You XiaoMo'nun ruh gücünü aşırı kullanarak hayatını riske attığı sihirli hap basitçe yenip gitti!

Derin bir nefes alan Ling Xiao, bunun şimdiye kadar yediği en iyi sihirli hap olduğunu hissediyor. Sihirli hapın içerdiği enerji miktarı fazla olmasa da, özellikle saftır. Dört bacağına boğazından yayılan bu ağırlıksız duyguyu tüm vücudunda yaşayalı uzun zaman oldu.

Sihirli hapı bitirdikten sonra Ling Xiao tahta masaya doğru yürüyor. Basit ve ham ahşap masanın üzerine üç şişe ve bir parça sihirli bitki serpiştirilmiş. Her şişe birkaç sihirli hap içerir. Geniş bir bakışta on ila elli sihirli hap tuttuklarını gördü. Her birini tattıktan sonra, yardım edemez ama kaşlarını kaldırır. Hepsinin tadı farklı. Dahası, hiçbiri yediği kadar iyi değil.

Yüzünde belirsiz bir ifade beliriyor. Daha sonra dikkatini hala yatakta kendinden geçmiş olan You XiaoMo'ya çevirir.

İnce ve zayıf bir vücut. İnce bir boyun. Bu dünyadan kaybolması için sadece biraz güç kullanması gerekiyor. Ancak bahsetmeye değmeyecek kadar zayıf olan bu genç çocuk, aslında zevkine tam olarak uyan sihirli hapları geliştirebiliyor. Bu fenomen, birçok yüksek seviyeli büyücüde bile daha önce gerçekleşmedi. Ona olan ilgisinin gittikçe güçlendiğini inkar edemez.

"Sihirli hapların rafine edilmesi konusundaki katkınızı düşünürsek, size bir yardım eli uzatacağım."

Ling Xiao eğildi. Arkadan, tüm vücudu XiaoMo'ya bastırılmış gibi görünüyor. Alt çenesini tek eliyle kavrar ve ona bir nefes verir. Bu nefesin büyülü bir etkisi var gibi görünüyor. You XiaoMo'nun başlangıçta sıkıca kapalı olan gözleri aniden hareket etmeye başlıyor. On nefesten sonra gözler yavaşça açılır. Onun görüş alanını dolduran şey büyütülmüş bir yüz. Çok yakışıklı bir yüz olmasına rağmen korkuyla zıplıyor.

Tüm vücudunda bir ürperti dolaşıyor. Başını yastığının altına gömmeye çalışıyor, “Sen sen ……. Ne istiyorsun?"

Onu bu kadar korkmuş bir halde görünce Ling Xiao'nun dudakları aniden kıvrıldı, "Bayıldın, ben de sana nefes verdim."

Bana nefes mi verdin? You XiaoMo, gözlerine inanamayarak aniden sesini yükseltiyor. Daha sonra, neşeyle bakan Ling Xiao'ya yeni yararlanmış biri gibi kendi dudaklarını kapatırdı.

"Bu nasıl bir tepki?" Ling Xiao'ya soruyor.

You XiaoMo gözlerini eğiyor ve kızgın bir şekilde şöyle diyor: "Hayır ... hiçbir şey.

Yalancı, Ling Xiao, yüzündeki 'Bana zorbalık ediyorsun' suçlamasını açıkça okuyabilir, "Küçük kardeş, iyi çocuklar yalan söylemez."

Çocuk değilim!

You XiaoMo surat asar ve biraz tereddüt ettikten sonra soruyor, "Ağabey Lin, sen ... bana nasıl, uh, bana nefes verdin?"

Bunu söyledikten sonra, Ling Xiao açıklamadan önce çoktan kızarmaya başladı. Gerçekten çarpık düşünceler istemiyor, ama bu sözler insanı gerçekten böyle düşündürüyor.

Ling Xiao yüzüne bakıyor ve You XiaoMo'nun neredeyse hiperemi noktasına gelene kadar kızarmasına ve kırmızılaşmasına neden oluyor. Ancak o zaman dudakları hafifçe yukarı doğru kıvrılmaya başlar ve yumuşak bir sesle "Tabii ki ağızdan ağza  ah !"

Açık bir gökyüzü altında yıldırım çarpmış gibi, You XiaoMo sersemlemiş durumda. Kafasının içinde, bu üç kelime 'ağızdan ağza' yankılanıyor. * wu wu *  İlk öpücüğü aynen böyle gitti. Dahası, bir erkekle!

(*wu wu ağlama efekti)
(Momo ilk öpücüğü kaptırdı hsjsjaja)

Ling Xiao, yüz ifadesi karşısında giderek daha fazla ilgisini çekiyor. Yüzünde bu kadar çok ifade olan birini ilk kez görüyor.

Ling Xiao, bunu çok eğlenceli bulsa da önemli konuya geçmeyi unutmaz ve devam eder, "Küçük kardeş, kardeşlerin sana ruh gücünü aşırı kullanmanın tehlikelerinden bahsetmedi mi?"

"Ah?" You XiaoMo, yüzünde iki gözyaşı akışı olmadan hem kızgın hem de telaşlı görünüyor.

Ling Xiao, vücudunu düzeltir ve yanına oturur, “Şu anda bayılmanızın nedeni, ruh gücünüzü aşırı kullanmanızdır. Sakın bana bunu farkında değilsiniz  ah .”

Bu kelimeleri duyunca, You XiaoMo zıplar ve alarmla ağlar, "Doğru, benim sihirli hapım."

Bunu söyleyerek yataktan atlar ve sihirli hapı bulmak için acele eder. Ling Xiao, masadaki birkaç sihirli hap şişesine dokunmadı. Her birinden birer tane almasına rağmen, Sen XiaoMo fark etmiyor çünkü aradığı şey onlardan biri değil. İyileştirdiği son sihirli hapı arıyor. Ama ne kadar uğraşırsa uğraşsın, bulamıyor.

You XiaoMo geri düşünüyor. Geri çekilmeden önce, o sihirli hapın ... elinde sıkıca tutulmuş gibi göründüğünü hatırlıyor? Sanki  psişik bir bağlantıdan geliyormuş gibi, You XiaoMo arkasını dönüyor ve hemen Ling Xiao'nun yaramazlık ve gizli anlamla dolu gülümseyen gözleri ile karşılaşıyor.

Bu tür bir ifade, You XiaoMo'nun en çok nefret ettiği ifadedir. Çünkü He Ping kasabasındaki o gece Ling Xiao'nun birkaç şişe sihirli hapı bitirdiğinde sahip olduğu tam ifade buydu.

Ling Xiao ona baktığını görünce gülüyor ve kötü bir şekilde şöyle diyor: "Eğer o sihirli hapı arıyorsanız, üzgünüm, onu yedim." Bunu söyleyerek, ağızda kalan tadın tadını çıkarıyormuş gibi alt dudağını yalıyor!

You XiaoMo kendini uyarıyor, tahammül etmeliyim!

.
Son
.
.
Bölüm geç geldi kusura bakmayın ödevler falan vardı bu gün bir bölüm daha gelecek.
Evet Momo ilk öpücüğü kaptırdı hayırlı olsun jsjskaka.
Ling xiao tam bir piç ama iyisinden.

The Legendary Master's Wife // BL //Donde viven las historias. Descúbrelo ahora