13.Bölüm: Ruhun Gücü.

388 55 3
                                    

Ertesi gün, You XiaoMo odasından çıktığında, komşu kardeşleri Büyülü Bitkiler Salonu'na çoktan ayrılmışlardı. You XiaoMo'nun onlarla etkileşimi ne sıcak ne de soğuk. Genellikle, birbirleriyle karşılaştıklarında her zamanki selam verirdi, başka bir şey değil. Bu nedenle onlarla kesinlikle sıkı bir ilişkisi yoktur. Kendi tehlikeli durumlarının farkında olmalılar. Sonuçta, doğuştan yetenekleri fazla değil. Dahası, onlar en yeni öğrencilerdir. Bu yüzden, daha vicdanlı olmalılar, iyi taraflarına geçmek için sabah erkenden yaşlı öğrencileri aramaya gitmeleri gerekiyor. Son gelen XiaoMo sensin.

Bir kez daha, bugün onlara liderlik eden kişi, Ağabey Fang ChenLe. You XiaoMo ile ilgili daha önceki iyi izleniminden dolayı, geldiğinde onu azarlamadan, You XiaoMo'yu kabul ederek başını salladı. Ağabeyinin onu kınamadığını görünce, sadece onu yalnız beklemek zorunda kalmaktan hoşnut olmayan diğer birkaç öğrenciye gelince, bu sadece ondan hoşlanmamalarını artırıyor. You XiaoMo, diğerlerinde ona karşı kızgınlık duygularının ortaya çıkmaya başladığının farkında olmadan geç kaldığı için utanıyor. Yardımcı olamaz, gece geç saatlere kadar okuyordu, bu yüzden geç uyandı.

You XiaoMo yerine oturduktan sonra, Fang ChenLe bugünün dersine başlar. Bir büyücünün işi sihirli hapları iyileştirmektir. Ancak bu, kişinin bunu sadece yapmak istediği için yapabileceği anlamına gelmez. Çünkü gerekli olan çok önemli bir faktör var - ruhun gücü. Sadece renkli auraları olan ruhlar bu güce sahiptir. Bu nedenle, bir büyücü olmanın ilk adımı bu gücü canlandırmaktır. Bu gücün nasıl uyarılacağı, Fang ChenLe'nin bugünkü dersinin en önemli noktasıdır.

"Bu gücü harekete geçirme riski var, ancak kesinlikle çok büyük bir risk değil. Size verdiğim adımları takip ettiğiniz sürece sorun çıkmaz. "

Bunu söylediği gibi, Fang ChenLe kişisel olarak herkese sihirli bir bitki veriyor. Herkes bir tane aldıktan sonra açıklamasına devam eder.

“Elinizde olan şey, Ruh bitkisi adı verilen sihirli bir bitkidir. İkinci seviye sihirli bir bitkidir. Diğer sihirli şifalı bitkiler gibi değil. Başlıca kullanımı sihirli hapları rafine etmek değil, ruhun gücünü canlandırmaktır. Şimdi ortadaki en yumuşak yaprağını seçin ve yiyin. Daha sonra etkisini hissedeceksiniz. Biraz acı hissedebilirsiniz ama buna katlanın ve geçecektir. "

Bunu duyan herkes sihirli bitkiyi denemeye istekli. You XiaoMo bir istisna değil. En hassas yaprağı dikkatle seçip ağzına koyar …… On beş dakika sonra, You XiaoMo nihayet bilincine kavuşur. Ancak başı terle kaplıdır. Vücudunun arkası sanki sudan çıkmış gibi tamamen sırılsıklam olmuştu. Aklından geçen ilk düşünce, kandırıldığıdır. Şimdi "biraz acı" nın gerçekte ne anlama geldiğini anlıyor. Sadece biraz değil, o kadar çok ki ölmesi daha iyi olurdu. Dilini ısırarak neredeyse kendini öldürüyordu. Neyse ki sonunda sonuna kadar sebat etmeyi başardı. Diğerlerine bakıldığında, hepsi bununla hayatta kalmış olsalar da, bazıları diğerlerinden daha trajik görünüyor, yere yayılmış.

Görünüşe göre herkes bu çileden kurtulmuş. Önce Büyük Kardeş simya dünyasına başarılı bir şekilde geçtiğiniz için herkesi tebrik etsin. " Fang ChenLe onlara ışıldıyor, gözlerindeki mağdur ifadeden hiç etkilenmemiş.

Herkes Ağabey'in çok kurnaz olduğunu düşünse de kimse bunu söylemeye cesaret edemez.

"Ağabey, şimdi sihirli hapları rafine etmeye başlayabilir miyiz?" You XiaoMo, onun hakkındaki fikirlerini korumak için uğraşırken soruyorsun.

Elbette, hepiniz ruhun gücünü başarılı bir şekilde uyardığınız için. Ama önce seni uyarmalıyım. " İlk iyileşenin kendisi olduğunu gören Fang ChenLe, ona onaylayan bir başını salladı. Herkes kulaklarını canlandırır.

Bunu dünkü ders sırasında zaten gündeme getirdim. Birinci seviye sihirli şifalı bitkiler en düşük seviyededir. Bu nedenle kolayca elde edilebilir. Yani hepiniz birinci seviye sihirli bitkilere sınırsız erişime sahip olabilirsiniz. Ancak ikinci seviye sihirli şifalı bitkiler için, Dünya zirvesi, koşullarınıza göre size her ay önceden belirlenmiş bir miktar tahsis edecektir. "

XiaoMo, bunun israfı önlemek için olduğunu varsayıyor, ancak aynı zamanda büyük bir soruna da neden oluyor. Ağzını açamadan önce biri onu dövüyor.

"Ağabey, kotamızı kullandığımızda ne olur?"

“Daha fazlasını istiyorsanız, sadece bununla ticaret yapabilirsiniz. Ticaret yapmanın iki yolu vardır. Bunun bir yolu, fiziksel çabanızı liyakat puanları toplamak için kullanmaktır. Ve sonra bu başarı puanlarını sihirli şifalı bitkilerle ticaret yapmak için kullanın. Bu puanları kantini veya Büyülü Bitkiler Salonu'nu temizleyerek kazanabilirsiniz. Yaşlı öğrencilerin sihirli şifalı otlarla ilgilenmelerine veya bahçeleri ve benzeri diğer görevleri korumalarına yardım edebilirsiniz. " Fang ChenLe konuşurken gülümsüyor.

Bunu duyduktan sonra herkes yardım edemez ama dehşet içinde birbirlerine bakar. Açıkça beklenmedik bir durumdu. TianXin mezhebine girmek için mücadele ettikten sonra, yine de tuhaf işler yapmak zorundalar.

Siz XiaoMo sonra merakla sorar, "Ağabey, peki ya diğer yol?"

Fang ChenLe'nin gülümsemesi daha da derinleşiyor. "Diğer yol çok basit. Bu aşağı inip onları dağın eteğinde satın almak için. Aşağıda sihirli şifalı bitkiler satan bir sürü dükkan var. Ama masrafı kendiniz üstlenmelisiniz. TianXin mezhebinin bu konuda katı düzenlemeleri yoktur. Her öğrencinin ayda iki kez aşağı inmesine izin verilir. "

Bunu duyan birkaç kardeş rahat bir nefes aldı. Öte yandan, You XiaoMo'nun ifadesi kararıyor. Parası olmadığı için bu yöntem ona faydasız. Görünüşe göre başka bir görevi var. Para kazanmak!
(Usagi Sama/ Bu arada ilerki bölümlerde Momo tam bir para göz olacak sjskamka)

Son
.
Çevirmen Usagi sama 🥕🌙🐰💕
.
Sonunda Azlnne nin çevirisine yetiştik bizde(づ。◕‿‿◕。)づ
( Yukarı koyduğum fanart da uke nin telefon tuttuğunu görüyorsunuz bu konu hakkında çok küçük bir spoiler vericeğim serinin ekstra kısımlarında ukemiz ve sememiz beraber dünyaya gidiyorlar yani bizim çağımıza
\(^o^)/)
.
Saat 4.04 oldu benden bu kadar bu gün 3 bölüm attım yarın erken saatlerde bölüm gelecek beklemeden kalın tavşanlar ლ(◕ω◕ლ)

The Legendary Master's Wife // BL //Where stories live. Discover now