24.Bölüm: Ahşap mobilya mağazası.

329 62 7
                                    

Sihirli hap dükkanından çıktıktan sonra You XiaoMo, dört yüz kırk altını farklı bir sokakta ahşap mobilyalar satan bir dükkana getiriyor. Yöneticinin verdiği fiyatı ilk duyduğunda çok heyecanlanmıştı. Sihirli çantasında kalan tüm sihirli hapları ona satmayı düşündü ama bir seferde çok fazla satmak konusunda biraz endişeliydi. Bu yüzden, biraz düşündükten sonra, onları bir sonraki dağ gezisi için kurtarmaya karar verdi. Ancak bu aynı zamanda sihirli bitki tohumlarının maliyetine de bağlı olacaktı. Dört yüz kırk altın yeterli olmazsa geri dönüp hepsini satacaktı.

Ahşap mobilya mağazası, adından da anlaşılacağı gibi, kavak, maun, huş ağacı ve diğer ağaç türlerinden yapılmış ürünler satıyor. He Ping kasabasının tamamında tek bir ahşap mobilya mağazası var. Dükkan çok büyük, üç vitrin kaplıyor. Yukarıda çok büyük bir tabela asılı. Çok dikkat çekici. You XiaoMo oraya vardığında hemen fark etti.

Her boyutta çok sayıda yepyeni dolap sergileniyor. Dolapların içinde de çok sayıda bölme vardır. Parlak bir yüzeye sahip gibi görünen kavak benzeri ahşaptan yapılmıştır. Mağazada birkaç görevli var ama hepsi müşterilere hizmet veriyor. Ama keskin gözleriyle You XiaoMo, bir köşede duran oldukça yalnız bir figür görüyor.

Dong Jiu, bir müşteri burada. Neden hemen onunla ilgilenmiyorsun? "

Ağzını açamadan, ona en yakın olan görevli aşağılayıcı bir ses tonuyla o kişiye seslenir. *Kişiye, biraz küçümseme ve hor görme gibi algılanabilir.
(*Bu cümleyi çevrmek cidden ZORDU o yüzden biraz doğaçlama yaptım kusura bakmayın)
 Köşedeki kişi sanki çağrılacağını beklemiyormuş gibi şok içinde zıpladı. Yukarı baktığında You XiaoMo çok genç bir yüz görüyor. İlk bakışta on beş yaşından büyük görünmüyor. Daha çok on iki ya da on üç yaşındaki bir çocuk gibi. Yetersiz beslenmeden muzdaripmiş gibi çok zayıf. Utangaç bir şekilde gülümsediğinde, iki küçük gamzesi belli belirsiz fark edilir. Dong Jiu, XiaoMo'nun yanına gider.

Ellerini ovuşturarak, You XiaoMo'ya tereddütle sorar, “Dis… seçkin bir misafir. Günaydın. Ahşap mobilya almaya mı geldin? "

Beklenmedik bir şekilde, diğer görevli * chi * diye homurdanıyor  , yumuşak bir şekilde alay ediyor, “Bir ahşap mobilya dükkanını ziyaret etmenin, amacı tabii ki ahşap mobilyalar almaktır. Bana sihirli haplar almak için burada olduğunu mu söylüyorsun? "

Dong Jiu utanarak kızarır. You XiaoMo, bırakmanın daha iyi olduğunu ve sağdaki duvarın yanındaki dolapları işaret ettiğini düşünüyor.

"Onlar ne kadar?"

Dong Jiu bir an donar. Bu muhtemelen ilk kez birisinin kaliteyi sormadan doğrudan fiyat için gittiği zamandır.

Kekeliyor, ”Tho… bunlar mükemmel işçilikle birinci sınıf ahşaptan yapılmıştır. Yani dışarıdakilerden biraz daha pahalıdırlar. Küçük olan bir altın ve elli gümüş parçadır. Büyük olan üç altın parçadır. Ayrıca özel yapım da olabilirler. "

O zaman büyük olanı isterim. Oh, kaç tane hazır parçanız var? "

You XiaoMo maliyeti hesaplar, üç altın için bir tane pahalı değildir. Sihirli bitkiler ve sihirli hapları saklamak için birkaç tane satın alabilir. Dağdan aşağıya yapılan bu yolculukta çeşitli ihtiyaçları da satın almayı planlıyor. Onları odasına değil kendi boyutuna koymayı planlıyor. Yetiştirdiği sihirli bitkiler olgunlaştığında onları sihirli çantada saklamayacağına çoktan karar vermişti. Sihirli çantalar kullanışlı olsa da güvenli değildir. Onları kaybederse veya birisi onları keşfederse, sonuçlarını hayal etmeye dayanamaz.

Ah, doğru, komple setleriniz veya ahşap mobilyalarınız var mı? You XiaoMo, düşünce aklından geçerken sormak için arkasını dönüyor.

Dong Jiu, hayatında hiç bu kadar açık sözlü biriyle tanışmamıştı. Olsa bile, diğer görevliler tarafından kaçırılırlardı. Üstelik tepkisi ve belagatliği diğerleri kadar iyi değil, bu yüzden aylık satışlar açısından her zaman en altta kaldı. Bu karşılaşma onu rüya gördüğü gibi hissettiriyor.

“Değerli misafir, satın almak istediğiniz şeyleri bir liste halinde yazsanız daha iyi olur mu? O zaman seni kontrol edip hangilerinin olmadığını söyleyebilirim. Ne dersin? " Dong Jiu temkinli bir şekilde soruyor.

O zaman sana bırakacağım. You XiaoMo başını sallarken gülümsüyor.

Daha sonra eklemek istediği tüm ahşap mobilyaları listeler. Dong Jiu adlı bu adamın aslında oldukça iyi bir hafızası olduğunu keşfeder. Sadece bir kez duyduktan sonra, tek bir hata yapmadan her şeyi ona geri döndürebiliyordu. Neyse ki satın almak istediği her şey stokta. You XiaoMo, toplamı yirmi altının üzerinde olan pek çok şey satın alıyor.

(Usagi Sama/Oh Momo parayı buldu tabi ಠωಠ ಡ ͜ ʖ ಡ )

Ahşap mobilya mağazası için hatırı sayılır bir miktar olduğu için mağaza yöneticisinin dikkatini çekiyor. Dong Jiu'nun bu kadar büyük bir müşteriyi bağladığını görünce, kulaktan kulağa gülümsüyor. Daha sonra, XiaoMo'nun istediği her şeyi ortaya çıkarmak için Dong Jiu ile güçlerini birleştirir. You XiaoMo'nun sihirli bir çantası olduğundan, işler çözüldükten sonra, onları doğrudan çantaya koydular. Onları dışarı çıkarmaktan çok daha az sorun. Daha sonra yönetici fiyatları toplar, toplam yirmi altı altın. XiaoMo'nun parası var ve satın aldığı şeylerin hepsi gerekli eşyalar, bu yüzden parayı harcarken acı çekmiyor. Ne de olsa artık bir gelir kaynağı var.

Ahşap mobilya dükkanından ayrılan You XiaoMo, görünüşünün Dong Jiu'ya ne tür bir servet kazandırdığını bilmiyor. Dong Jiu'ya bu para kazanma fırsatından mutlu bir şekilde vazgeçen görevli o kadar sinirlendi ki neredeyse dişlerini parçalara ayıracaktı. You XiaoMo'nun açıkça nasıl giyindiğini görmüş, bu yüzden fazla iş getirmeyeceğini varsaymıştı. Öyle oldu ki Dong Jiu boştu, bu yüzden müşterinin kendisini aptal yerine koymasını izlemesine izin verdi. Onun büyük bir balık olacağını asla beklemiyordu. Ne yazık ki, yönetici şimdi Dong Jiu'ya yeni bir açıdan baktığından, Dong Jiu'ya geri dönme şansı da yok.

Aynı zamanda, Lin Xiao bir yaşam ve ölüm krizinden geçiyor.
.
Son
.
.
.
.
Bu bölümü çevirmek zordu o yüzden bir kaç cümlede doğaçlama yaptım hehe
(。•̀ᴗ-)✧
.
Olayların başlamasına çok az kaldı yarın 3 bölüm atıcağım o zaman olaylara gelmiş olucaz. <( ̄︶ ̄)>
.
Başlara fanart koymak istiyorum ama bu novelin ne yazıki çok fanartı yok o yüzden pek bulamıyorum ༎ຶ‿༎ຶ
.
Neyse bu günlük benden bu kadar okuyan herkese çok teşekkür.
Oylarınız ve yorumlarınız gün içinde gelen bölüm sayısını ve bölümün gelme süresini etkiliyor (◕દ◕).
.
.
Tatlı rüyalar tavşanlar …ᘛ⁐̤ᕐᐷ

The Legendary Master's Wife // BL //Where stories live. Discover now