14.Bölüm: Gidecek Uzun Bir Yol.

406 58 3
                                    

Etrafa sorduktan sonra, You XiaoMo nihayet hak noktalarının ne olduğunu anladı. Seviye iki sihirli bitkinin bir sapı 5 liyakat puanı değerindedir. Kantini veya Büyülü Bitkiler Salonu'nu temizlemek size günde 20 puan kazandıracak. Çok değil, ama çok az da değil. Ancak bu temizlik işlerini herkesin yapma şansı olmayacağından, buna dönüşümlü olarak karar verilir. Dünya'nın zirve öğrencilerinin sayısı kesinlikle az değildir. Birkaç zengin öğrenci dışında, çoğu mütevazı kökenlidir. Bu yüzden hepsi bu birkaç yuva için, özellikle yaşlı öğrencilerin ilaç bahçelerini korumalarına yardım etme görevi için yarışıyorlar. Bunun nedeni, bu görevin nispeten kolay olması ve kazanılan başarı puanlarının sayısı nispeten daha fazladır. Bu nedenle, bu görevler için mücadele eden insan sayısı sadece birkaç kişi değil.

Ancak bunun için savaşsanız bile bir yer kazanmanız garanti edilmez. Bunun nedeni, bağlantıların çok önemli bir faktör olmasıdır. Bağlı bir kişi sizi tavsiye ederse, başarı olasılığı yaklaşık% 80'dir. Bağlantılar olmadan, seçilmeyi hayal bile etmeyin, sadece yaşlı öğrencilerin önünde görünmek bile bir sorundur. Bu kritik noktayı düşündüğünüzde, You XiaoMo, bazı insanların neden diğer öğrencilerine ter dökmek için bu kadar hevesli olduklarını anlıyor. Öyle olsa bile, You XiaoMo ileri gidip üstlerine yalakalık yapmaya başlamaz. Büyüklerin hevesle omuzlarını ovuşturmaya kalkarsa ondan hoşlanacakalrını düşünecek kadar egoist değil. Fang ChenLe'ye gelince, aklından hiç geçmedi. Birkaç kez konuşmuş olsalar bile, Ağabeyin nasıl biri olduğunu kim bilir. Şans eseri bunu tatsız bulursa, o zaman buna değmez. Ama neyse ki, ikinci seviye bir büyücü onun için hala uzun bir yol. You XiaoMo akışına bırakmaya  karar veriyor ve şimdilik bu sorun için endişelenmeyor. Bu can sıkıcı sorunu bir kenara bırakırsak, bütün kişiliği birdenbire çok daha hafif hissediyor. Sadece öğle yemeği zamanı oluyor, bu yüzden You XiaoMo diğerlerini arkadan kantine kadar takip ediyor.

Önünde yürüyen üç kişi ondan daha yaşlıdır, bu yüzden ağabeyi sayılabilirler. Bu üç kişi Ağabey Zhao'nun etrafında toplanıyor. Ağabey Zhao ve Ağabey Usta Kong'un müritleridir. Ağabey Zhao ikinci seviye bir büyücü olan 5 numaralı öğrencidir. Ama üçüncü seviyeye geçmenin eşiğinde olduğu söyleniyor. Onlara kıyasla daha kıdemli ve daha bilgili. Dünyanın zirvesinde daha iyi bir gelecek sağlamak için, zaman zaman birkaç öğrenci bilgi toplamak için ona gidiyor. Tabii ki çok saygılılar.

"Ağabey Zhao, biz sadece birkaç gündür buradayız. Hala pek çok konuda ipucu yok. Bize bir veya iki şey söyler misiniz? "

Bilmek ister misin? Başarılı olabilirler gibi görünüyor, Ağabey Zhao oldukça memnun görünüyor.

"İlaç bahçelerinin bakımı için rekabetin nasıl olduğunu bilmek istiyoruz." biri ihtiyatla soruyor.

Ağabey Zhao * çi * öfkelenerek  “Bunu düşünme bile. Dünya zirvesinde çok fazla ilaç bahçesi yok. Sırayla olsa bile asla size ulaşmaz. Yaşlı öğrenciler birine ihtiyaç duyarlarsa, kendi öğrencilerini ararlar. Usta, Ağabey ve 2. kardeşin ilaç bahçelerine gelince, hepsinin zaten sabit koruyucuları var. "

Bu bir hayal kırıklığı ama beklenmedik değil. Neticede onlar, yeni basılmış denetimli serbest öğrencilerdir. Dolgun görevler, bekleyebilecekleri bir şey değildi.

"Ağabey Zhao, az önce Ağabey ve 2. kardeşin kendi ilaç bahçeleri olduğunu söyledin. Bana zaten 4. seviye büyücü olduklarını söyleme? "

Sadece 4. seviye büyücülerin kendi ilaç bahçelerine sahip olmasına izin verildiği yaygın bir bilgidir. Bu nokta dün Ağabey tarafından zaten ele alındı.

"Elbette. Ağabey ve 2. erkek kardeşin olağanüstü yetenekleri var. Geçen yılın başlarında 4. seviye büyücüler oldular. Dünya zirvesindeki en seçkin öğrenciler olarak kabul edilebilirler. " Bunu söyleyerek endişeli yüzlerine baktı. Gülerek ekliyor, “Kalbini kaybetmeye gerek yok. Bu yaşamda hepiniz için en yüksek seviye 3 olmasına rağmen, çok çalışmaya istekliyseniz, bu alanda da başarıya ulaşabilirsiniz. " Bununla yüzünde bir üstünlük ifadesi belirir. Aurası deniz mavisi olduğu için dudaklarından teselli sözleri düşse de gözlerinde bir sempati kırıntısı bile yoktu.

Üçü dehşet içinde, alaycı bir şekilde gülümsüyorlar. Gerçekten de, doğuştan gelen yetenekleri, yalnızca düşük seviyeli büyücüler olabileceklerini zaten dikte etti. Seviye 4 sadece aşağıdan bakabilecekleri bir şeydir, daha fazlası değil. Kantine girdiklerinde, You XiaoMo hâlâ aynı noktaya boş boş bakıyordu. Uzun bir süre sonra biraz utanmaya başlar. Sadece bir süre önce, şu anda 2. seviye için endişelenmesine gerek olmadığı için seviniyordu. Bu, diğer öğrenciler şimdiden gelecek için  planlama yaparken. Gerçekten, eğer biri şimdi işleri aramaya başlayacaksa, liyakat puanlarını yavaş yavaş biriktirecek olsaydı, bunlar 2. seviyeye ulaşıldığında kullanılabilir. Aslında bunu düşünmedi. Böyle düşünerek, You XiaoMo aniden gidecek uzun bir yolu olduğunu hissetti.

Öğle yemeğinden sonra, You XiaoMo bütün öğleden sonrasını Ağabey tarafından verilen görevi tamamlayarak geçiriyor. Bu, ruhunun gücünü pekiştirmek ve çeşitli sihirli bitkilerin iyi ve kötü büyülü özelliklerini vb. Öğrenmek içindi. Bu, sihirli hapları rafine ederken komplikasyonları önlemek için güçlü bir temel oluşturmaları içindi. Sadece güneş neredeyse batarken, You XiaoMo odasına geri döndü.

Banyo yapmak isteyen You XiaoMo, birdenbire onu suskun bırakan Dünya zirvesi kuralını hatırlıyor. Dünyanın zirvesinin o kadar zayıf olduğunu ve suyun bile kısıtlandığını asla bilmiyordu. Daha dün öğrendi. Her öğrenci üç günde bir banyo yapabilir. Ancak her on günde bir veya her yarım ayda bir sürenler var. Ama bir gün ıskaladığında vücudu kaşınmaya başlayan XiaoMo için bu saf bir işkenceydi. Ama sonra mavi gözyaşı ile bağlantılı bir yeri var. Bu boyutun ne olduğu belirsiz olsa da, bir göle sahip olmak da öyle oluyor …….
.
SON
.
Çevirmen Usagi sama 🥕🌙🐰💕
.
Saat gece 1.30 gibi 2 bölüm daha atacağım. Güya bu gün sabah atacaktım bölümü ama sabah gerçekten içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor üzgünüm ༼;´༎ຶ ۝ ༎ຶ༽
Okumada kalın tombik tavşanlarım
(*˘︶˘*).。*♡
(Başa chibi fanart koydum)

The Legendary Master's Wife // BL //Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin