19.Bölüm: Dağdan aşağı inmeden önce.

352 63 10
                                    

You XiaoMo çalışmasını göndermeye gittiğinde, sonuçları kaydeden öğrenci çok şaşırdı. Kırk tane birinci seviye sihirli hap. Yeni bir öğrenci için bu sayı oldukça şaşırtıcı. Ancak düşük dereceli sihirli haplar oldukları için sadece yarısını vermesi gerekiyor. Diğer yarısı onun elinde. TianXin mezhebi kesinlikle birinci seviye sihirli haplardan yoksun değil. Özellikle düşük dereceli sihirli hapları satsalar bile fazla para getirmezler. Bugün You XiaoMo'nun kazancı yirmi tane birinci seviye sihirli hap ve on hak puanıdır.

Birinci seviye sihirli haplar TianXin mezhebi için pek değerli değil. Ama You XiaoMo, için bu değerli bir fırsat. Dün mavi gözyaşı damlası boyutuna sihirli şifalı bitkiler ekebileceğini anladıktan sonra kafasında bir fikir oluştu. O alanda iki seviye sihirli bitki yetiştirmeyi planlıyor ama tohumlara ihtiyacı var. Dünya zirvesi her türden sihirli bitki tohumlarını toplasa da, yepyeni deneme öğrencisi olduğu için, aceleci davranırsa, yalnızca dikkat çekerdi. You XiaoMo, boyutunu ifşa etme riskini almak istemiyor, bu yüzden dağın eteğinden tohum satın almak zorunda.

Ancak tohum satın almak için LongXiao kıta para birimi gerekir. Bundan önce, “You XiaoMo” nun tüm eşyalarını karıştırmıştı. 

(Usagi sama/ beninin önceki sahibinin de adı You XiaoMo burada onun parasız olmasından bahsediyor. Unutan olursa diye hatırlatmak istedim)
Şaşırtıcı bir şekilde, sadece iki takım kıyafeti var ve başka hiçbir şeyi yok, bu da onu depresyonda bırakıyor. Para olmaması, önce para kazanması gerektiği anlamına gelir. Dün bunun için endişeliydi. Bugün bu fırsatı yakalayacağını hiç düşünmemişti. Yani, You XiaoMo, iki gün sonra dağdan aşağı inmek için izin başvurusunda bulunacağına karar verdi.

Akşam, You XiaoMo banyosu için su taşımadı. Şimdilerde, kendi boyutunda göle doğru gidiyor. Ayrıca başkalarının ondan şüpheleneceğinden endişelenmiyor çünkü burada iki ay boyunca banyo yapmayanlar var.

Boyuta girdikten sonra, You XiaoMo banyo yapmak için acele etmiyor. Dün, on metrekarelik bir arsayı temizleyerek ölüm noktasına geldi. Alan küçük olmasa da, pek çok sihirli bitki türü olduğu için yakın zamanda kesinlikle daha fazla toprağa ihtiyacı olacaktır. Yani You XiaoMo, büyük ot temizleme projesine devam ediyor. Bu gece banyo yapmadan önce büyük bir araziyi temizliyor.

Ertesi gün, You XiaoMo her zamanki gibi taş odaya gidiyor. Diğer dört öğrenci zaten oradalar. Ona nahoş bakışlar verseler de incitici sözler söylemiyorlar çünkü Ağabey de XiaoMo'nun birkaç adım gerisinde geliyor.

You XiaoMo'yu, görünce Fang ChenLe gülümsüyor, “Küçük kardeş, Küçük kardeş Wu'dan zaten haber aldım. Aferin. Seni kabul etmeme layık. "

Bunu duymak, XiaoMo'nun onu hemen yarı yarıya düşürdüğünü görmekten duyduğu zevk. Yine bir başkası onun başını belaya sokmaya çalışıyor. Ağabey bu sözleri söylediğinde, çevresindeki atmosferik basıncın düştüğünü açıkça hissetti.

“Ağabey, yardımına ihtiyacım olan bir şey var. Bu uygun bir zaman mı? " You XiaoMo, diğer dört öğrenciyi görmezden gelmek için elinden geleni yapıyor.

"Bu ne?" Fang ChenLe soruyor.

İki gün sonra dağa inmek istiyorum. Şimdi izin isteyebilir miyim? "

Ciddi bir şey olduğunu düşünen Fang ChenLe gülümsüyor, “Yani mesele bu. Bu oldukça basit. Dağdan aşağı inmek istiyorsan, Küçük kardeş Wu'ya sormalısın. Bu alandan sorumludur. Ama yeni geldiğinize göre, sadece bir gece kalabilirsiniz. Ondan sonra geri dönmelisin. "

You XiaoMo, tanıdığı birinin olmasını beklemiyordu. Cenneti ve yeri över, Ağabey'e teşekkür eder.

(Usagi Sama/Bu cümleyi daha net açıklayayım bizim Momo(XiaoMo nun lakabı) küçük kardeşi tanıyor ve bu işten onun sorumlu olmasını beklemiyordu buna şaşırdı ve sevindi.)

“Ağabey, bir şey daha var. Yani .. Bu kazanı yanımda götürebilir miyim? " You XiaoMo, taş platformdaki birinci seviye kazana gözlerinde bir parıltıyla bakıyor. Parası olsaydı, dağın eteğinde kendine bir tane alırdı.

Fang ChenLe şaşkına döndü ama kısa süre sonra başını salladı, "Yapabilirsin."

Birinci seviye kazanlar, dışarıdan kolayca satın alınabilecek değerli şeyler değildir. Ayrıca, Küçük kardeş eğitimini kendi isteğiyle artırmak istiyor. Son derece mutlu hissediyor. Sonuçta, kişisel olarak eğittiği biri.

Olumlu bir cevap aldıktan sonra, XiaoMo çok sevindi. Büyülü hapları iyileştirmedeki başarı oranı eskisi kadar yüksek, ancak notu hala değişmedi. Büyülü Bitkiler Salonu tarafından sağlanan sihirli şifalı bitkiler en iyisi olmasa da, sihirli şifalı bitkiler birden çok kez damıtılırsa, derece aynı kalsa bile, sihirli hapın ilişkili riski önemli ölçüde azalacaktır. Ama You XiaoMo öne çıkmak istemiyor, bu yüzden sihirli bitkileri kasıtlı olarak yalnızca bir kez damıtıyor. Ama arada bir, birçok kez damıtılan bir hap yapardı. Hap hala aynı renge sahip olduğundan, kimse çok yakından bakmadığı sürece, bulunamayacaktır. Bunun gibi, sihirli hapları rafine ederken zaman yavaş yavaş akıyor.

Tam son öğrenci odadan çıktığında, You XiaoMo sonunda son sihirli hapı bitirir. Terini silip, bugün doksan birinci seviye sihirli hapları rafine ettiğini görüyor. Dünün iki katından fazlası. Belki de artık sürece daha aşina olduğu için hızı da önemli ölçüde artı. You XiaoMo toparlanıp sihirli hapları Zhao Amca'ya getiriyor.

Zhao Amca'nın tam adı Zhao Zhen, sihirli bitkilerin dağıtımını ve Dünya'nın zirvesindeki herkesin sihirli haplarının toplanmasını kaydetmekten sorumlu. Dün, You XiaoMo sihirli haplarını göndermek için buraya geldi. You XiaoMo, Zhao Zhen üzerinde bir izlenim bıraktı. Bu deneme süresi öğrencisi dün yirmi tane birinci seviye sihirli hap teslim etmişti. Onun kayıtlarına göre yüzde yüz başarı oranı, Dünya'nın zirvesinin tamamında sadece beş kişi tarafından elde ediliyor. Elbette bu, sihirli hapları ilk kez rafine eden bir öğrenci için Dünya'nın zirve noktasıdır.
.
Son.
Kafanızın karıştığı cümleler olaylar vb. şeyler varsa lütfen söyleyin olabildiğince açıklamaya çalışacağım.
Bölümü dün atacaktım fakat gece telefonum bozuldu ve hala bozuk arada kapanıyor sıcaklık düşük uyarısı verip ಥ_ಥ sanırım yeni bir telefona ihtiyacım var fakat bunun için para lazım. Bende bizim Momo gibi fakirim şu an Ó╭╮Ò Seni anlıyorum Momo aynı kaderi paylaşıyor.
.
Bölümler çok az yorum ve çok az oy olduğu için geç geliyor lütfen biraz aktif olun (っ˘̩╭╮˘̩)っ morlim bozuluyor sanki kendi kendime çeviriyorum gibi hissediyorum.
.
YouTube kanalı açtım adı ccayca bakarsanız sevinirim
.
Instagram @ccayca_
.
Çevrmen Usagi sama 🥕🌙🐰💕
.
Okuduğunuz için teşekkür yağlı tavşanlarım (´∩。• ᵕ •。∩')  beklemede kalın

The Legendary Master's Wife // BL //Where stories live. Discover now