4.Bölüm: Ağabey ve Küçük kardeş .

414 38 1
                                    

TianXin mezhebinin kütüphanesi *100 nehri kabul eden bir deniz gibidir.Doğu ve Batı pavyonu yalnızca 1. katta on binden fazla kitap tutuyor.Kitapların görüntülenme şekli XiaoMo'nun beklediği gibi. Onlarca kitap rafı, kategorilere göre ayrılmış her tür kitap, açık işaretlerle. You XiaoMo derin bir şekilde iç çekiyor ve başını sallıyor. Belki de Long Xiao kıtasının tarihi çok uzun olduğu için, geniş bir aralıkta zaman dilimine bölünmüş birkaç kitap rafının yanından geçiyor. Bazıları on bin yıl öncesinden, bazıları beş bin yıl öncesinden …… You XiaoMo'nun Uzun Xiao kıtasıyla uzun zaman önce ilgisi yok. Anlaması gereken şey, bugünün Long Xiao kıtası. Son kitap rafına doğru yürürken, You XiaoMo sonunda en üstteki etiketi görüyor - Long Xiao Kıtasının Coğrafyası!

(100 nehri kabul eden birndeniz gibidir: çeşitlilik anlamında kulanılmış)

You XiaoMo parmaklarının ucunda ayakta dururken, uzanmış eli aniden bir şeye temas ettiğinde bir kitaba uzanıyor, ani bir elektrik şoku, tıpkı bir his gibi elini hemen geri çekmesine ve alarm halinde ağlamasına neden oluyor. Bu beklenmedik olay onu yarı yarıya korkutuyor, böyle doğaüstü bir olay. Sakinleşerek, kendine artık Long Xiao kıtası boyutunda olduğunu hatırlatır, bu yüzden burada hayatta kalmak için bu garip olaylara uyum sağlaması gerekir. Daha fazla düşünerek, You XiaoMo fok benzeri nesneyi göğsünden çıkarır. Kütüphaneyi koruyan yaşlı adam tarafından ona fırlatılan şey.

Bilgisiz You Xiao Mo sadece kitaplıktaki mührü kaldırabilir. Doğru tahmin etmiş gibi görünüyor. Koyu siyah fok ani bir ışık parıltısı yayar ve ardından atmosferde bir değişim izler ve her iki tarafa doğru iterek birkaç dalgalanma yükseltir. XiaoMo, geçici olarak bölgeye birkaç kez dokunur ve elektrik şokunu hissetmedikten sonra sonunda başardığını anlar.Çabuk You XiaoMo, kitap rafından bir kitap çıkardı ve sonra tıpkı *bir modeli kopyalayarak bir kabak çizmek gibi  , birkaç kitabı aşağı indirdi.Çoğunlukla Long Xiao kıtası hakkında temel bilgiler, bir göz atmaları için yanlarında getirdiler.

(Bir modeli kopyalayarak bir kabak çizmek: mekanik olarak kopyala ??? / ben de pek anlamadım /Usagi Sama )

You XiaoMo küçük bir köşe buluyor ve oturuyor, en üstteki kitabı alıyor ve tam içeriğin özetini hazırlarken başının üstünden alaycı bir kahkaha geliyor. You XiaoMo, çatı kirişinde oturan beyaz bir cüppe giymiş genç bir adamı görmek için hızla yukarı bakıyor. Seni görünce XiaoMo ona baktı, sırıttı ve aşağı sıçradı, You XiaoMo'ya dikkatle ve alaycı bir şekilde baktı.Açıkçası, You XiaoMo'nun tüm eylemlerini yukarıdan görmüştü.

Dilini  * zeze * tıklıyor , "Bu *buğulanmış toprak topuz gerçekten nereden  geldi?"

(Biz cık cık yaparız bunlarda herlade zeze yapıyor ???? Hdhdhwjwia

(Buğulanmış toprak topuz: anlamını bulamadım ?????? Küçümseme olarak kullanılmış ama türkçe düzgün bir anlamı çıkmıyor)

Genç adam onun etrafında döner, konuşur ve aşırı küçümser. You XiaoMo göz kırpıyor ama yine de söylediği şeyin sebepsiz olmadığını hissediyorsunuz, o şimdi aynı köy halkının büyük bir şehre girmesi gibi.You XiaoMo'nun tepkisizliğini gören genç adamın aslında hoşnutsuz olduğunu kim tahmin edebilirdi?

“Buğulanmış toprak topuz, okumak istiyorsan buradan uzaklaş. Geçidi 2. kattan kapatarak, bana Ağabey ve Küçük kardeşe yaklaşmayı umduğunuzu söyleme. Size söyleyeyim, ne olursa olsun değersizsiniz. "

You XiaoMo, kalkıp poposundaki kiri fırçalamadan önce bir an sessiz kaldı. Daha sonra başka bir yer bulmak için itaatkar bir şekilde dışarı çıkar. Onun çok mantıklı davrandığını gören genç adam ilgisini kaybediyor ve bir hmph ile ayrılıyor. Gittiğini gören XiaoMo rahat bir nefes alır. Kitap aramak için kütüphaneye yeni gelmenin, boşuna kavga etmeyi seven biriyle tanışmasıyla sonuçlanacağını kim düşünebilirdi?Yakınlaşmaya çalışmak şöyle dursun, Büyük erkek kardeş veya Küçük kız kardeşini hiç duymadı.

Ancak, seçtiği rastgele köşenin aslında 2. kata geçiş yolu olacağını asla hayal etmedi. Bu kütüphane gerçekten *eşsiz bir zanaatkar kalbine sahip, merdivenlerden bir ipucu bile göstermiyor. Birkaç küfür söyledikten sonra, You XiaoMo sonunda sakinleşir ve kitaplarını okumaya başlar.

(Eşsiz bir zanaatkar kalbine sahip: dahice anlamında kullanılmış)

Kısa süre sonra, Long Xiang kıtasının, önceki varoluşundan birkaç yüz bin kat daha büyük, son derece geniş bir kara parçası olduğunu keşfeder.Üstelik sürekli bir parçadır, ancak Dünya ile karşılaştırıldığında daha ilkel görünmektedir. Kesintisiz kesintisiz sıradağlar, göz alabildiğine ormanlar ……

En önemlisi bu boyut bilim ve teknolojiden yoksundur. Sahip olduğu şey, mistiklere meydan okuyan Tanrı'dır. Tarihsel kayıtlara göre, Long Xiang kıtası bu boyuttaki tek kara parçası değildir. Örneğin, uçsuz bucaksız denizlerde başka bir dünya var ve hatta dış boşlukta bile başka birçok yer var. Bununla birlikte, bu kitaplar, daha fazla açıklama olmaksızın, bu yerler hakkında sadece birkaç önemsiz cümle içermektedir.

2 saat sonra, You XiaoMo, Long Xiao kıtası hakkında kabaca bir fikre sahip olarak kitaplarla az çok işini bitirdi. Kitapları geri verdikten sonra, You XiaoMo sert sırtını geriyor. Tam ayrılmak üzereyken, arkasından hafif bir titreşim hissediyor. Arkasını döndüğünde, oturduğu ilk köşeden havasız görünen iki figür görüyor. Bir erkek ve bir kadın, muhtemelen genç adamın bahsettiği Ağabey ve Küçük kız kardeş.

Ağabey, bir bakışta olgunluk, istikrar ve güven duygusu veren, yontulmuş yüz hatlarına sahip yakışıklı bir görünüme sahiptir. Biraz soğuk ve ince dudakları hafifçe birbirine bastırılmış. Sağa ya da sola bakmadan kitaplıktan çıkar. Göksel görünümlü Küçük kızkardeş, ayağını hafifçe vurur ve peşinden koşar. İkisi de görünüşe göre XiaoMo'nun varlığından habersiz.

Binadan çıktıktan sonra You XiaoMo gökyüzünün rengini not eder. Henüz erken olduğunu hissederek Doğu pavyonuna yönelir. Okumak istediği çok şey olduğu için You XiaoMo kitapları odasına geri götürmeye karar veriyor. Her biri en temel düzeyde şifalı bitkiler ve tıbbi formüllerle ilgili bir kitap.

SON
..
..
Bu bölüm beni biraz zorladı anlamını anlamadığım deyim tarzı sözler vardı.
Genede elimden geldiğince anlamlarını araştırıp sizlere mantıklı açıklamalar bulmak istedim pek başaramadıysam özür dilerim.
Beklemede kalın sevimli tavşancıklarm ~~~
.
Çevirmen: Usagi Sama

The Legendary Master's Wife // BL //Where stories live. Discover now