16.Bölüm: Hassas kontrol.

412 61 8
                                    

XiaoMo biraz huzursuz hissetti. Tam da kulak misafiri olup olmayacağı konusunda tereddüt ederken, iki kişi uzaklaştı, sesleri yumuşadı. “Ağabeyin” cevabını p
duyamıyor ya da cevap vermemiş olabilir. Durum ne olursa olsun, duymadı. You XiaoMo, "Ağabeyin" sesi olmasa da, bilinçaltında kütüphanede karşılaştığı çifti düşünüyor. Bahsettikleri küçük kız o kız olabilir mi? You XiaoMo, konuyu çabucak unutarak bunun üzerinde durmaya cesaret edemedi.

Kütüphaneye acele ile giden You XiaoMo, iki kitabı daha ödünç almadan önce dört kitabı iade etti. Kitaplardan biri, LongXiao kıtasında altıncı seviyeye kadar bulunan sihirli bitkileri kaydediyor. Ayrıca renkli çizimlere sahip. Yaygın sihirli bitkilerin çoğu dahil edilmiştir. Diğer kitap temel simya üzerinedir. Yarın sihirli hapları rafine etmeye başlayacak. Bir şeyler ters giderse ne yapacağını bilmesi için önemli noktaları önceden okumak iyi olur.

You XiaoMo, kitapları ödünç aldıktan sonra moralini bozuyor, kütüphaneyi koruyan yaşlı adamın aniden gözlerini açıp onu incelediğinden tamamen habersizdi. Neredeyse yüz yıldır kütüphaneyi koruyor ve bu, ilk kez bir şartlı öğrencinin her üç günde iki kez buraya koştuğunu görüyor  . Doğuştan yetenekli olmamasına rağmen, çalışkan bir bebek. Ama hepsi bu, yaşlı adam kısa süre sonra tekrar gözlerini kapatır.

Bundan sonra You XiaoMo, kitapları kahvaltı için kantine getirdi. Kütüphanede kitap aramak için biraz zaman harcadığı için geldiğinde orada bir insan denizi var  . Yiyecekler de çoğunluğu bitmişti. Neyse ki o *bir pirinç kovası değil .
(Pirinç kovası: çok yiyen demekmiş
Kahvaltıdan sonra, You XiaoMo, Büyülü Bitkiler Salonuna doğru giden birkaç öğrenciyi takip eder.

Bugünün dersi için, Ağabey Fang artık kitap bilgisine odaklanmıyor. Zaten ruhun gücünü uyardıklarından, bugün sihirli hapları rafine etmeye başlayabilirler. Ağabey Fang onları taş bir odaya getirdi. Taş platformlar üzerine üst üste beş kazan yerleştirilmiştir. Her birinin yanında dikdörtgen ahşap bir masa var.

Bugünden itibaren, sihirli hapları rafine edeceğiniz yer burası. Şimdi bir kazan seçin ve yanında durun. "

You XiaoMo arkada duruyor, bu yüzden o oraya gittiğinde, diğer dördü çoktan kazanlarını seçti ve onu arkada bıraktı.

Kazanlarını seçtiklerini gördükten sonra Ağabey Fang, “Şimdi önünüzdeki kazana bakın. Sihirli hapları rafine edeceğiniz bir araçtır. Birinci seviye ve ikinci seviye sihirli haplar bu kazanda geliştirilebilir. "

You XiaoMo birinci ve ikinci seviye sihirli haplar dediğini duyunca, "Ağabey, bana üçüncü seviye sihirli hapların bu kazanda işlenemeyeceğini söyleme?"

Diğer dört öğrenci ona hemen aşağılayıcı bir bakış atıyor. Ağabey açıkça birinci ve ikinci seviyeyi ifade etti. Elbette üçüncü seviye bu kazanda rafine edilemez ve yine de aslında çok aptalca bir soru sordu. You XiaoMo, ağzından çıkan kelimelerden sonra korkunç bir şekilde pişmanlık duydu.

Fang ChenLe gülümsedi, ancak onu azarlamadı, “Seviye üç sihirli haplar, büyücüler için ilk eşiktir. Sıradan bir kazanın destekleyemeyeceği daha güçlü bir kuvvetin kullanılmasını gerektirir. Dolayısıyla, nispeten iyi bir kazanla başlanmadığı sürece her aşamada kazanları değiştirmek gerekir. "

You XiaoMo başını eğiyor, ona göre bu yine bir para meselesi.

Bunu takiben Fang ChenLe kazanın nasıl kullanılacağını açıklıyor. Basitçe söylemek gerekirse, ruhun gücünü kazanın içine taşımaktır. Sıradan kazanların tepesinde üç küçük açıklık olduğundan, kazana girmeden önce ruh kuvvetinin üçe bölünmesi gerekir. Bu nedenle bu, bir büyücünün ruh gücünü kullanmada ne kadar yetenekli olduğuna bağlıdır. Beceri kötüyse, birinci sınıf sihirli bitkilerle bile, iyi şansla, düşük dereceli bir sihirli hap üretilecek, kötü şansla, sihirli otlar işe yaramaz hale gelecektir. Bu nedenle, sihirli hapları rafine ederken ruh gücünü hassas bir şekilde kontrol etme yeteneği çok önemlidir.

Fang ChenLe'nin ilgilenmesi gereken kendi işleri vardır, bu yüzden antrenman yaparken onların yanında kalamaz. Bu yüzden Wu adında nispeten genç bir öğrenciyi yardım etmeye çağırır. O ayrıldıktan sonra, You XiaoMo ve diğerleri kendilerini uygulamaya koyarlar.

Başlangıçta her şey zor. Bu söz oldukça doğrudur. Tam You XiaoMo, ruh gücünü nasıl böleceğini anlamaya çalışırken derin düşüncelere daldığında, diğer öğrencilerden biri sabırsızlıkla ilerliyor. * peng *  Kazan patlamadan uçar. You XiaoMo baktığında, o öğrenci zaten kıpkırmızı ve inançsızlıkla doluydu.

Ağabeyinin kendilerine emanet ettiği ağabey Wu, daha beklenmedik şeylere tanık olduğu için, bundan etkilenmemişti. Yanına gelip  öğrenciye birkaç işaret verdi. Diğerleri, You XiaoMo da dahil olmak üzere, kulaklarını çabucak dikti. You XiaoMo derin bir nefes aldı. Konsantrasyonu yüksek bir noktada olduğunda, önünde beyaz bir şeffaf top görür. Ruh gücünün özü budur. Kontrolü altında, ruh gücünü üç açıklığa yaklaştırmadan önce üç eşit parçaya böler ve onları içeri atar. Buz gibi dar alanda sular altında kalan ruh gücünü hissedebilir. İçeride neler olduğunu bile 'görebilir'. Diğer metallerden gelen ara sıra parıldayan hem siyah hem de sert olan koyu yüzey metal. Açıklıklardan aşağı inerken, sonunda tüm alanı 'görür'. Başka hiçbir şeyi olmayan bir boşluk.

XiaoMo, ruh gücünü geri almadan önce uzayda hareket ettiriyor. Dışarı çıktığında, taş odanın garip bir şekilde sessiz olduğunu hissediyor. Ona şaşkınlıkla bakan Ağabey Wu da dahil olmak üzere diğerlerinin boş gözlerle ona baktığını görmek için başını kaldırdı.
.
Son
.
Çevirmen Usagi sama 🥕🌙🐰💕
.
Bu bölüm biraz geç geldi biliyorum biraz işim vardı o yüzden lütfen görmezden gelin (。•̀ᴗ-)✧
(Artık günde 1 bölüm atmaya karar verdim)
(ㆁωㆁ)OwO beklemede kalın küçük tavşanlar (ノ◕ヮ◕)ノ*.✧

The Legendary Master's Wife // BL //Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin