20.Bölüm: Enerji hapı biriktirin.

337 62 8
                                    

You XiaoMo, kenara bıraktığı kırk hapı veriyor. Zhao Amca kayıtlara göz gezdirir. Doksan birinci seviye sihirli hap. Şaşırtıcı bir şekilde tam bir başarı. Yine başka bir rekor. Ama sadece biraz şaşırdı. Sonuçta, birinci seviye sihirli haplar için yüksek bir başarı oranı o kadar da önemli değil. Değişim sırasında Zhao Amca ona sihirli haplarını saklaması için sihirli bir çanta verir. Sihirli çantanın kapasitesi beş metrekaredir. TianXin mezhebinde bu küçük ölçekli çantalardan bol miktarda var. Her öğrencinin bir sahip olma hakkı vardır. Fang ChenLe, meşgul olduğu için çantaları onlara daha önce vermedi.

Kapasite oldukça küçük olmasına rağmen, hiç yoktan iyidir. Bununla birlikte, You XiaoMo, sihirli çantaları aldıktan sonra yüzleri aydınlanan diğer öğrenciler gibi değil. Bunun nedeni, bu konuyla nasıl başa çıkılacağını çoktan çözmüş olmasıdır. Ancak Zhao Amca'nın önünde, kolay kolay etkilenmeyen biri izlenimi bırakır.

Bunu takiben, Yiu XiaoMo, Zhao Amca'dan yüz porsiyon sihirli ot ister. Zhao Amca şaşırmaz, sihirli bitkileri ona teslim etmeden önce hızla ayıklayıp sayar. Bunun nedeni kazanı odaya geri getiren ilk kişi olmamasıdır. Çalışkan ve akıllı Dünya zirvesi öğrencileri de bunu bu şekilde yapar. Bundan sonra, You XiaoMo, dağdan aşağı inmek için Ağabey Wu'dan sorunsuz bir şekilde izin alır.

Gecenin köründe, her şey sessizleştiğinde, You XiaoMo taş odadan getirdiği kazanı çıkarır. Sonra sihirli çantadan yüz porsiyon sihirli bitkiyi çıkarır ve masanın üzerine koyar. Kazanı geri getirmesinin nedeni, geceleri sihirli hapları rafine edebilmesi için. Ancak gün içinde rafine ettiklerinden farklı olacaklar. Bu sefer sihirli haplarla ilişkili riski azaltmaya çalışacak.

Sihirli bitkilerin kalitesi sınırlayıcı bir faktör olduğu için, yeteneği harika olsa bile sihirli hapların derecesini iyileştirmenin hiçbir yolu yoktur. Bu nedenle, sihirli hapları almanın riskini azaltmak için yalnızca damıtma adımında çalışabilir.

Gün boyunca, You XiaoMo diğer öğrencileri sihirli hapları rafine ederken gözlemledi. Sihirli bitkileri damıttıklarında, bunu yalnızca bir veya iki kez yapabileceklerini, daha fazla yapamayacaklarını keşfetti. Böylece ortaya çıkan sihirli haplarla ilişkili risk yalnızca yüzde on beş azalır. Bu, düşük dereceli sihirli hapları yüzde yirmi riskle bırakır. Bu yüzden, eğer bitkileri daha da damıtıyorsa, risk azalır mı? Gün içinde denemeye cesaret edemediğinden, bunu yalnızca gece yapmayı seçiyor.

Kazanı masaya koyar ve üç tane sihirli bitki sapı alır - kaya yasemini, kış buz otu ve kore nanesi. Bu üç sihirli bitki, Accumulate Energy sihirli hapını oluşturur. Accumulate Energy hapı, dövüş sanatçılarına yöneliktir.

Genellikle mistikler dünyasına girmeden önce, dövüş sanatçıları sıradan insanlardır. Sıradan insanların dövüş sanatçıları olabilmeleri için vücutlarındaki meridyenlerini açmaları gerekir. Meridyenleri açmak, evrenin ruhsal enerjisinin yardımını gerektirir. Bu nedenle, bir ustadan yardım alamazlarsa, yalnızca Enerji Biriktir(hapın Türkçe adı) sihirli hapına güvenebilirler.

Birikmiş enerji sihirli hapı ruhsal enerjiyi kısa bir süre için vücutta yoğunlaştırabilir. Bu ruhsal enerji, meridyenlerin açılmasına yardımcı olabilir. Ancak, Biriktir enerji sihirli hapı birinci seviye bir sihirli hap olduğu için, etkisi sınırlıdır ve aynı zamanda yüksek bir riske sahiptir. Bu nedenle, çoğu insan, son çare olmadığı sürece Biriktir enerji sihirli hapını almamayı seçecektir.

Tabii ki, You XiaoMo bunun farkında. Ama aynı zamanda insanların Accumulate enerji hapı almamasının ana sebebinin riskin çok yüksek olması olduğunu da biliyor. Dikkatli olunmazsa, ruhsal enerjinin beden içinde koşmasına neden olması mümkündür. Bu serpintiden herkes kurtulamaz. Ancak risk azalırsa, sonuç farklı olacaktır. Düşük dereceli Biriktirme enerji hapının etkisi sınırlıdır, ancak birden fazla hap alınırsa ve risk yüksek değilse, seçim daha kolay olacaktır. Onları satma zamanı geldiğinde, daha yüksek bir fiyat alabilmelidir. Ama onun düşündüğü tam da bu, gerçeklik, iyileştirdiği Accumulate enerji sihirli haplarının etkisine bağlı olacak.

Bunu düşünen You XiaoMo, sihirli otları kazanın içine atıyor ve damıtma işlemini başlatıyor. Damıtma işlemi, safsızlıkların kazanın boşluğuna bırakılmadan önce çıkarılmasını içerir. Bunu tekrar tekrar yapmak, her tekrarla daha da zorlaşır ve giderek daha fazla ruh gücü kullanır.

Gün boyunca, bir sihirli hapı rafine etmek için XiaoMo'nun yarım fincan çay demleme zamanını aldı. Ancak ek iki tur damıtma ile, her sihirli hap artık iki kat daha uzun sürüyor. İhtiyaç duyulan süre artmasına rağmen, risk aslında azalır. Riskin ne kadar azaldığı belli değil. Sihirli hapın açık mavi rengi biraz daha güçlü görünüyor. Yakından incelendiğinde fark belirgindir.

You XiaoMo, sihirli hapların riskini nasıl değerlendireceğini bilmiyor. Bir hapı denedikten sonra ikinciye geçer. Bunun gibi, gece boyunca yalnızca yarısı sadece bir kez damıtılmış olan elli hapı rafine etmeyi başarıyor.

Gündüzleri her zamanki gibi taş odaya gider. Tıpkı önceki günkü gibi yüz sihirli hapı rafine ediyor. Geceleri odaya geri döner ve uykusuzca ya da dinlenmeden hapları rafine etmeye devam eder, sonunda ilk parti sihirli hapları tamamlar.

Ertesi gün tüm eşyalarını toplar ve dağdan aşağı inmeye hazırlanır.

.
Son
.
Merak etmeyin çok az kaldı semeyi görmemize bu gün bir bölüm daha atacağım. Yarında bir veya iki bölüm atacağım.
.
Sevgili tavşanların ccayca adlı bir YouTube kanalı açtım bakarsanız sevinirim.
.
Çevirmen Usagi Sama
.
Oylarınıza ve yorumlarınız daha çabuk bölüm gelmesini sağlıyor ( çünkü beni gaza getiriyor)

The Legendary Master's Wife // BL //Where stories live. Discover now