22.Bölüm: Sihirli hap dükkanı.

342 57 9
                                    

Dağın eteğindeki Savaşçı bölümünden öğrencileri görmemesine şaşmamalı. Görünüşe göre şehre onlardan önce ulaşmışlar. Ama You XiaoMo, Askeri bölümün Lin Xiao'yu göndereceğini beklemiyordu. Geçen gün duyduklarını düşünürken, bu yolculukta beklenmedik bir şey olacağını daha çok hissediyor.

You XiaoMo,  onlar bu bölgeyi terk ettikten sonra diğerlerinden ayrılmayı planlamıştı .
 Dahası, yapmayı planladığı şeyler başkalarına ifşa edilmemelidir.

Tang YunQi, Büyük Üstadın kızıdır. TianXin mezhebinin en sevilen küçük kız kardeşi. Tüm yol boyunca, You XiaoMo'nun en çok duyduğu şey, onun kıkırdamasının * ge ge * sesiydi   . Özellikle diğerleri onu özellikle memnun etmiş gibi övgü dolu sözler sarf ederken. Kanatlı kuşlar ne kadar uçtu, ne kadar uzun süre kıkırdadı.

Lin Xiao göründüğünde, Tang YunQi aceleyle gelen ilk kişidir. Aşırı mide bulandırıcı bir "Ağabey Xiao" dan sonra, kendini Lin Xiao'ya atar. Ama Lin Xiao yoldan çekilirken onu ıskalamaya mahkum eder. Tang YunQi, sanki bu yaygın bir olaymış gibi utanmış ya da aşağılanmış hissetmez. Ellerini Lin Xiao'nun koluna doladı ve ona hayranlıkla baktı. Diğer öğrenciler, XiaoMo ile birlikte dört öğrenci de dahil olmak üzere kıskançlıkla doludur.

Lin Xiao'nun onlarla ilişkisi oldukça iyi. Özellikle Mo Gu ile. Daha önce, tanıştıkları zamandan şimdiye kadar, You XiaoMo Mo Gu'nun bir kez bile gülümsediğini görmemişti. İfadesi her zaman çok ciddiydi, sanki birisi ona borcu varmış gibi. Şimdi, Lin Xiao göründükten sonra, zaman zaman başını sallayarak Lin Xiao ve Tang YunQi'yi izlerken yüzünde bir gülümseme asılı. Buluştuktan sonra yola çıkmadan önce birkaç sohbet ederler.

Meydandan ayrılırken Mo Go arkasını döndü ve “He Ping kasabasına ulaştık. Satın almanız gerekeni alın. Yarın bu saatte burada buluşacağız. Geç gelenleri beklemeyeceğiz. "

Bunu söyleyerek, öğrencilerini, Savaşçı bölümündeki tüm öğrencilerle birlikte hareketli pazara götürür ve tek bir tane bile bırakmaz.

Dünya zirvesi müritlerine liderlik eden Ağabey Liu sanki beklediği bir şeymiş gibi yumuşak bir şekilde iç çekiyor. Kısa süre sonra You XiaoMo ve diğerlerine, “Buradan, Ustanın talep ettiği satın alımları yapmak için Küçük kardeş Li ile gideceğim. Hepiniz yapmak istediklerinizi bir gün içinde bitirmelisiniz. Mo Amca'nın ne dediğini hepiniz duydunuz. Yarın geç kalırsanız sizi beklemeyecek. "

"Anlıyoruz, Ağabey Liu."

Ağabey Liu, Küçük kardeşi Li ile Mo Gu Amca ile aynı yöne gitmeden önce başını salladı. Onlar ayrıldıktan sonra, diğer öğrenciler kendi yönlerine doğru yola çıkar ve akrabalarını ziyaret etmek için evlerine giderler. Ancak o zaman You XiaoMo'nun He Ping kasabasına ilk gelişi olduğu anlaşılıyor …….

You XiaoMo, He Ping kasabasına ilk gelişinde Büyük Kardeş Liu ile aynı yöne, şehrin en hareketli bölgesine doğru gitmekten başka seçeneği yok. Oradan yavaşça aramaya başlar, kaybolduğunda etrafa sorar ve sonunda aradığını bulur.

…….

He Ping kasabası en çok sihirli haplarla ünlüdür. TianXin mezhebine olan yakınlığı nedeniyle, TianXin mezhebinden gelen öğrencilerle sık sık ilişki kurarlar. Diğer küçük mezheplerle de iş yapıyorlar. Zamanla, He Ping şehri yavaş yavaş daha gelişmiş hale gelir ve çevredeki küçük köyleri de beraberinde getirir.

Sihirli hap dükkanlarının hepsi He Ping kasabasının en işlek caddesinde, Kuzey caddesi deniyor. North caddesinin güneye bakan tarafında bir dizi büyücü hap dükkanı var. En kalabalık yer, neredeyse her dükkanda müşteriler var, bazıları aşırı kalabalık.

You XiaoMo caddenin kenarında duruyor ve bir süre gözleri kocaman açılmış gözlemliyor. Sonunda çok popüler olmayan ama çok ıssız olmayan bir dükkana yerleşir ve içeri girer.

İçeri girdiğinde, eski bir dükkan görevlisi gibi giyinmiş genç bir adam hemen yanına gelir ve nazik bir tonda "Değerli misafir, sihirli haplar almaya mı geldin?"

You XiaoMo, genç adamın parlak gülümsemesine geri dönmeden önce dükkana bakıp kısık bir sesle, "Burada sihirli hapları kabul ediyor musunuz?"

Genç adam aklına gelmeden donuyor, gözlerindeki bakışı değiştirmeden gülümsüyor ve “Biz yapıyoruz. Mağazamız ayrıca sihirli hapları da kabul etmektedir. Değerli misafir lütfen bu tarafa gelin. "

Alım satım aynı yerde yapılmaz. Müşterilerin mahremiyetini korumak için çoğu dükkan iç odalar kurar. Dahası, North caddesindeki sihirli hap dükkanları iyi bir üne sahiptir, bu nedenle genellikle dolandırılma veya soyulma konusunda endişelenmenize gerek yoktur. You XiaoMo, TianXin mezhebine yakın bir dükkan açmaya cesaret ettikleri için, insanları kandırmaya cesaret edemeyeceklerini düşünüyor. Bu yüzden endişelenmeden onu takip eder.

Onunla ilgilenen mağaza müdürüne geçer. Her iki tapınağında da gri saçlı altmış yaşında bir adam. Gerçi onun enerjisi, onu daha da sevimli kılan gülümseyen bir yüzle altmış yaşındaki biri için oldukça iyi. Yönetici You XiaoMo'yu görüyor ve gizlice ona bir kez daha bakıyor. Küçük bir konuşma yapmak yerine doğrudan konuya gider  .

"Değerli misafir, hangi seviyede sihirli hap satıyorsunuz?"

"Bu ……. birinci seviye sihirli haplar. " YOU XiaoMo cevaplar, biraz utandı.

İçeri girdiğinde, dükkandaki durumu değerlendirdi. Sihirli hapların çoğu 2. ve 3. seviyedir. Birinci seviye sihirli haplar var ama kesinlikle çok değil. Elindeki sihirli hapların hepsi birinci seviye olduğu için bu onu biraz yetersiz hissettiriyor.

Yönetici kibarca, "Değerli misafir, sihirli haplarını çıkarıp bu yaşlı adamın bir göz atmasına izin verir misin?" Demeden önce bir an şaşkına döndü.

You XiaoMo sessizce birkaç şişe sihirli hap çıkarıyor. Dört farklı türde sihirli hap içeren toplam dört adet. Aslında sadece iki tip var. Sadece damıtma turlarının sayısı farklı, bu yüzden kalite farklı, bu yüzden onları farklı şişelere koydu.

Yönetici şişelerden birini alır ve bir hapı koyar ve yakından inceler. Yaygın bir Dispelling sihirli hapıdır. Başka bir şişe alır ve onun da çok yaygın bir hapı, bir Biriktirme enerji hapı olduğunu görür. Yardım edemiyor ama kaşlarını çatıyor. Bu genç adamın büyük bir mezhepten olduğunu düşünmüştü, bu yüzden getirdiği birinci seviye sihirli haplar sıra dışı bir şey olmalı. Birinci sınıf sihirli haplar gibi. Ancak iki şişeye baktıktan ve fabrikada düzenli olarak çalıştırılan düşük dereceli sihirli haplar olduklarını gördükten sonra, yalnızca hayal kırıklığına uğrayabilir.

Ancak uzun yıllardır bu iş kolunda olan, bunca yıl yaşayan biri için pek çok beklenmedik şey gördü. Hızla iyileşir ve sabırla üçüncü şişeyi alır. Döktüğü sihirli hapa bir kez baktığında sersemlemiş bir şekilde suskun kalıyor.

Son.
.
Az sabredin lütfen semeyi yakında yakından tanıyacağız birazdan yeni bir bölüm daha atıyorum.
.
ccayca adlı bir YouTube kanalı açtım bakarsanız sevinirim ♡˖꒰ᵕ༚ᵕ⑅꒱꒰⑅ᵕ༚ᵕ꒱˖♡
.
Yorumlarınız ve oylarınızı bölümlerin gelmesini hızlandırıyor. (~ ̄³ ̄)~

The Legendary Master's Wife // BL //Where stories live. Discover now