23.Bölüm: İlk zenginlik paketi.

314 63 11
                                    

Müdür şaşkınlıkla avucundaki sihirli hapı seyrediyor. Bu açıkça bir Biriktirme enerji hapı. Ama tamamen aynı değil. Dikkatlice baktığınızda renkten farkı anlayabilirsiniz. Bu sihirli hapın açık mavi rengi, bir önceki şişeye göre biraz daha derin. Bu fenomeni daha önce görmüştü ama bunların hepsi orta sınıf sihirli haplardı. Orta dereceli sihirli hapların rengi, düşük dereceli sihirli haplardan doğal olarak daha derindir. Ancak elindeki bu Biriktirme enerji sihirli hapı orta dereceli bir sihirli hap değil çünkü rengi orta dereceli bir sihirli haptan daha açık. Yönetici hızla dördüncü şişeyi alır. İçinde sihirli hapları dağıtmak var. Üçüncü şişedeki Accumulate enerji sihirli hapları gibidirler. Çok gören biri ve deneyimleyen biri olarak onun  kafası hala karışık.

"Değerli konuk, bu mu?" Yönetici nihayet sorar, artık geri çekilemez.

You XiaoMo, müdürün yüzündeki şaşkın ifadeyi görünce çok önceden rahat bir nefes almıştı. Bunun sihirli haplarının hala *satılabilir olduğu anlamına geldiğini varsayıyor. Onları biraz daha iyi bir fiyata satabilmeli.

..Usagi Sama/(Orayı çevirdiğimde oyunda olduğu diye bir cümle çıktı bende mantıklı olsun diye satılabilir diye  çevirdim)..

Bu iki şişe diğer ikisi ile aynı değil. Düşük dereceli sihirli haplar olmalarına rağmen, ilişkili riskleri yüksek değildir. Yalnızca yaklaşık yüzde on. "

Bunu duyan yönetici şaşkına döner. You XiaoMo'ya garip bir nesneye bakıyormuş gibi bakıyor. Ayrıca çelişkili duygular da var. Bu genç adamın ona bu kadar şok edici bir şey getireceğini gerçekten beklemiyordu. O sihirli haplar satan biri, bu yüzden tabii ki sihirli haplar hakkında bir iki şey biliyor. Geçmiş deneyimlerine göre, damıtma turları artmış olsa bile, düşük dereceli sihirli haplarla ilişkili risk hiçbir zaman yüzde on beşin altına düşmedi. Başka büyücülerin bunu daha önce başardığını bilmiyor ama ilk kez bununla karşılaşıyor. Bu başkalarına ulaştırılacaksa, büyük olasılıkla büyük bir kargaşaya yol açacaktır. Yüzde on riskli düşük dereceli sihirli haplar. Yüzde beş oranında düşürüldü, ancak Long Xiao kıtasındaki insanların ördekler gibi ileri atılmasına neden olacak kadar.

Yönetici karmaşık bir ifadeyle XiaoMo'ya bakıyor. Bu genç adam gerçekten türünün tek örneği. Kendi kendine mırıldandıktan sonra, "Değerli misafir, tüm bu sihirli hapları tek başına mı rafine ettin?" Diye soruyor.

"Onları kendim geliştirdim ama ustam bana öğreti."

You XiaoMo müdüre parlayan gözlerle bakıyor. Yalan söylediğim için Tanrı beni affetsin. Yöneticinin gözlerindeki şaşkın bakıştan, rafine ettiği hapların normal haplardan oldukça farklı olması gerektiğini biliyor. Gereksiz komplikasyonlardan kaçınmak için, bunu kendi başına uğraşarak çözdüğünü söylemeye cesaret edemez. Bu yüzden, henüz resmi bir görüşme yapmadığı efendisi Kong Wen'i suçlayabilir.

"Ve senin onurlu efendin öyle mi?" Yönetici şaşırmadı. Aslında, bu cevabın en olası olduğunu düşünüyor.

"Bunu söylememeyi tercih ederim."

XiaoMo, TianXin tarikat kozunu hafife almak istemiyor. Yöneticinin kendisine yeni bir açıdan bakmasını sağlayacağını bilmesine rağmen, sorunlara da yol açabilir. Bu TianXin mezhebine geri dönecek olsaydı, çıkardığı işi bitiremezdi.

Yönetici, anladığını işaret eder. Bu tekniği bilseydi, o da gizli tutardı. Ancak bu genç adam bu sihirli hapları satmak için getirebildiğinden, bu onun efendisinden izin aldığı anlamına gelmelidir. Bu şekilde, kullanımı da daha kolaydır.

Yönetici sihirli hapları tekrar şişelere koyar ve ciddiyetle, “Değerli misafir, bu sihirli hapları satmak istediğiniz için size uygun bir fiyat vereceğim ve bununla ilgili ne hissettiğinizi göreceğiz. Şişe başına yirmi altınlık iki sıradan şişe. Diğer iki şişe sihirli hap için size hap başına on altın vereceğim. Bu sizin için kabul edilebilir mi? "

Bir anda, You XiaoMo'nun koyu siyah gözleri parlamaya başlar. Bir hap için on altın, bir şişe için yirmi altın, bu fark gerçekten çok fazla görünüyor. Ancak şişe başına yirmi altının fiyatı, diğer dükkanlardan öğrendiğinden daha yüksek görünüyor. Dört şişenin her birinde yirmi sihirli hap var. Ama bu, sahip olduklarının sadece yarısı. Diğer yarısını diğer dükkanları denemek için tutmuştu ama şimdi müdür ona bu kadar yüksek bir fiyat verdiğinden, yardım edemiyor ama biraz dokunmuş hissediyor. Fakat --

"Yönetici, teklif ettiğiniz fiyat diğer mağazalardan daha yüksek görünüyor, değil mi?" XiaoMo, geçici olarak soruyor.

Yöneticiden sempati uyandıracak bir yüzü olduğunu düşünmüyor, bu yüzden yüksek fiyatın başka bir nedeni olmalı.

Yönetici gülümsüyor, “Değerli misafir gerçekten zeki biri. Nitekim verdiğim fiyat diğer dükkanlardan daha yüksek. Umarım bu seçkin misafir, eğer varsa bir dahaki sefere bu sihirli hapları bize satmaya devam eder. Hepsi olmasa bile, ama en azından yarısını bizim için ayırırsanız. "

XiaoMo bir an düşünür. Bu aslında işe yarıyor. Bunu zaten saklamayı planlamadı. Ayrıca yönetici tarafından verilen fiyat da yüksektir. Pek çok sihirli bitki tohumu satın almak istiyor. Bu sihirli hapları satarak elde edeceği paranın yeterli olmayacağından endişelenmişti, bu yüzden yöneticinin bu hamlesi gerçekten karlı havada bir odun kömürü dağıtımı gibidir.

"Müdür, sana bu sihirli hapları satabilirim ama bir şartım var."

"Hangi koşullarda?" müdüre sorar.

You XiaoMo temkinli bir şekilde konuşur, “Umarım bu sihirli hapların benim tarafımdan yapıldığını kimseye söylemezsiniz. Kısacası benim hakkımda kimseye bir şey söyleme. Kabul edersen, kişisel kullanımım için sihirli hapların yanı sıra geri kalanını sana satacağım. "

"Anlaştık mı!" yönetici iki kez düşünmeye bile gerek kalmadan hemfikir.

Zaten bir şey açıklamayı planlamıyordu. Böylesine değerli bir kaynağı elbette sıkı bir şekilde kontrolü altında tutmak isterdi. Üstelik bu durum çok makul.

Yönetici şartları kabul ettikten sonra parayı sayar ve verir. İki şişe sıradan sihirli hap kırk altın parçadır. İki şişe özel sihirli hap, dört yüz altın parçadır. Toplam dört yüz kırk altın. Bu, You XiaoMo'nun bu dünyadaki ilk zenginlik paketi. 

Usagi Sama/ duygulandım bizim küçük Momo'muz artık para sahibi (ama ben hala fakirim •́  ‿ ,•̀)

Bildiğine göre sıradan bir aile bir parça altınla yarım ay yaşayabilirdi.
.
Son
.
.
.
Evet dün telefonum geldi ლ(◕ω◕ლ)
Tabiki gelince telefonu iyice kurcaladım o yüzden dün bölüm atamadım ama bu gün saat geçte olsa attım ⊂(◉‿◉)つ
(Bilmeyenler varsa telefonum bozuktu ve yeni telefon aldım) artık yeni bir telefon aldığım için dahada fakirim ༎ຶ‿༎ຶ
(Telefon yüzünden olan gecikmeyi anlayışla karşıladığınız için çok teşekkürler (bölümlere oy veren ve yorum yapan herkese çok teşekkür bana destek oluyor)
.
Hemen bir kaç dakika içinde bir bölüm daha atacağım yarında 3 bölüm atamayı planlıyorum
.
Az sonra tekrar görüşeceğiz tavşancıklar.
.
YouTube kanalı ccayca

The Legendary Master's Wife // BL //Where stories live. Discover now