27.Bölüm: Kibarlığın altındaki gerçek.

364 72 12
                                    

Bu gece, You XiaoMo'nun bu dünyaya geldiğinden beri en huzursuz uykusunu geçirdiği gece.

Ertesi gün, Ling Xiao'nun despotik tavrı onu toplanma noktasına kadar takip etmeye zorlanır. Dün söylediği son sözlerden korktuğu için direnmeye cesaret edemiyor. Sadece Ling Xiao'yla herkesin önüne çıktığında neyin içinde olduğunu anlar.

Her zaman önemsiz ve şeffaf olan kişi, artık herkesin dikkatinin merkezidir. İlk tepki veren, Ling Xiao'ya koşan Küçük kız kardeşi Tang YunQi'dir. You XiaoMo'ya küçümseyici bir bakış attıktan sonra Ling Xiao'ya, "Ağabey, yapman gerekeni bitirdin mi?"

Ling Xiao kayıtsızca başını salladı. Bu sefer oyunculuk yapmıyor. Bu küçük kız kardeş ona iyi bir his vermiyor. Ancak Lin Xiao, Küçük kız kardeşine her zaman bu şekilde davrandı, bu yüzden kimse bir şeylerin ters gittiğini hissetmez.

Öte yandan, You XiaoMo kaşındaki teri siliyor. Ama o kaçamadan Tang YunQi ona bir mızrak ucu nişan alır.

"Ağabey, neden bu kişiyle birliktesin?"

Tang YunQi, Ling Xiao'nun kolunu sarıyor, zarif kaşları kalkmış, You XiaoMo'ya küçümseme üzerine küçümseyerek bakıyor.

Ling Xiao, hafif bir gülümsemeyle ağzının kenarlarını kıvırarak sakince kolunu çekiyor, "Buraya onunla gelmem bir sorun mu?"

Kendisine ait olmayan yakışıklı yüzünde bahar esintisinin çiçek açtığını düşündüren bir gülümseme. Ama sanki bu kişi her zaman gülümsüyor olmalıymış gibi bir mükemmellik hissi veriyor. Ancak, sadece You XiaoMo bunun bir eylem olduğunu biliyor. Dün, bu adamın, birden çok kişiliğe sahip biri gibi, nasıl ileri geri hareket ederek yüz değiştirebildiğini şahsen deneyimledi.

Tang Yunqi'nin güzel yüzündeki gülümseme kaybolur. Göz bebekleri, Ağabeyinin onunla bu şekilde konuştuğuna inanamıyormuş gibi hafifçe büyüyor.

Mo Gu ayrıca bugün Ling Xiao'nun dünkü ile tamamen aynı olmadığını görüyor, ancak gerçek olmadığından şüphelenmiyor. Dünya zirvesinden bir kimseyle bir arada olacağına şaşırmasına rağmen, pek düşünmüyor.

"Herkes burada olduğuna göre gidelim!"

Bunu söyleyen Mo Gu, öğrencileri kanatlı kuş meydanına götürür.

You XiaoMo, Dünya zirvesi öğrencilerine katılmak için gizlice kaçmayı planlıyor, ancak tam arkasını döndüğünde, yakasındaki güçlü bir çekmeyle neredeyse boğulacağını kim bilebilirdi. Arkasını döndüğünde Ling Xiao'nun 'nazik' bakışıyla karşılaşır.

Küçük kardeş, nereye gittiğini sanıyorsun?

You XiaoMo küçülüyor ve cesaretsizce: "Hiçbir yere, hiçbir yere gitmiyorum."

Ling Xiao, omurgasız tepkisinden çok memnun görünüyor, onu serbest bırakıyor ve ilerlemeden önce ona ayak uydurmasını söylüyor.

Tang YunQi'ye gelince, geri çekilişine bakarak aniden arkasını döndü ve Ling Xiao'yu kovalamadan önce You XiaoMo'ya vahşi bir bakış attı.

You XiaoMo başını aşağı sarkıtıp kendini kaderine teslim oluyor. Dağdan aşağıya yapılan bu yolculuğun gerçekten kötü şansla dolu olduğunu, aslında böylesine inanılmaz bir bela dağını çektiğini hissediyor. Sadece bu da değil, artık Küçük kardeş tarafından nefret ediliyor. Sadece birkaç gün süren barışçıl varlığı artık resmen sona erdi.

Kanatlı kuş meydanına ulaştıktan sonra You XiaoMo, Tang YunQi'den başka bir nefret dolu bakış alır. Bu sefer öfkesi daha da belirgindir. Çünkü Ling Xiao, onunla aynı kanatlı kuşun üstüne oturmak istiyor. Kayıtsızca söylese de pazarlık yapılamaz izlenimi veriyor.

The Legendary Master's Wife // BL //Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin