25.Bölüm: Gülünç kader.

349 57 12
                                    

Kuzey caddesinin yanındaki güney caddesi, sihirli otlarla ünlü bir caddedir. Tıpkı North caddesi gibi, tek fark, South Street'in sihirli şifalı otların satışında uzmanlaşması. Altıncı seviye ve altı olduğu sürece her tür sihirli bitki burada mevcuttur. En önemlisi, Güney caddesinde sihirli bitki tohumları satan dükkanlar var. Sihirli bitki tohumlarının mevcudiyeti, altıncı seviye ve altı sihirli şifalı otlara benzer. Ancak sihirli bitki tohumlarının miktarı, özellikle yüksek seviyeli olanlar için, sihirli bitkilerden daha azdır. Bunun nedeni, seviye ne kadar yüksekse, tohumlardan büyümenin o kadar zor olmasıdır. Üstelik olgunlaşma süresi de çok daha uzundur. Bu nedenle, çok az sayıda büyücü büyümek için sihirli bitki tohumları satın alır. Çoğu 3. seviye ve altındaki tohumları satın alırdı. Yine de tohum satın alan insan sayısı hala çok az.

You XiaoMo, epeyce sihirli bitki tohumu satın almak istiyor. En eksiksiz seçkiye sahip dükkan muhtemelen daha büyük sihirli bitki dükkanları olmalıdır. Ama hemen içeri girmiyor. Her yerde, en büyük sihirli bitki dükkanına ——- Orkide çardağına yerleşmeden önce sihirli bitki tohumlarının fiyatlarını kabaca belirlemesini istiyor.

Orchid pavilion mağazası, ahşap mobilya dükkanından daha büyüktür. Sihirli otlar ve sihirli bitki tohumları ayrı ayrı gösterilir. Daha az müşteri sihirli bitki tohumları satın alıyor. Tohumlar fazla yer kaplamadığından, sihirli bitki tohumları yalnızca bir mağaza kaplar. Birkaç dağınık müşteri içeride seçimlerini yapıyor.

You XiaoMo içeri girdiğinde, bir görevli onu hemen karşılar. Görevli, ne için burada olduğunu açıkladıktan sonra, onu hemen birinci seviyeden üçüncü seviyeye sihirli bitki tohumlarının olduğu yere götürür.

“Değerli misafir, doğru yere geldiniz. Orkide pavyonumuz, He Ping kasabasındaki en eksiksiz sihirli bitki tohumlarına sahiptir. Ne kadar satın almak istediğinizi sorabilir miyim? " görevli arkasını döner ve kibarca sorar.

You XiaoMo raflardaki tohumlara bakar ve “İkinci seviye tohumların hepsini satın almak istiyorum. Kaç çeşit ikinci seviye tohumunuz var? Onlar ne kadar?"

Görevli, "İkinci seviye sihirli bitki tohumu, seksen çeşitimiz var. Her tür küçük paketler halinde satılır. Yüz tohumumuz, iki yüz tohumumuz, beş yüz tohumumuz, bin tohumumuz var. Dört seçenek. Her beş yüz tohumun bir altın parçası oluyor.

XiaoMo, bir an için dikkatlice hesap yapıyor. Beş yüz tohum paketini satın alacak olsaydı, seksen tür seksen altın olur. Bu onu üç yüz otuz dört altınla bırakırdı. Muhtemelen üçüncü seviye tohumlar satın alabilir.

"Öyleyse üçüncü seviye tohumlar ne olacak?" XiaoMo daha fazlasını soruyor.

Görevli herhangi bir sabırsızlık belirtisi göstermiyor ve açıkça açıklamaya devam ediyor: “Altmış dört tür üçüncü düzey tohumumuz var. Her tür ikinci seviye tohumlarla aynı miktarlarda satılır. Her beş yüz tohum, dört altın parçasına mal oluyor. "

You XiaoMo, göz kapağında bir seğirme hissetmekten kendini alamaz. Bu çok maliyetli. Seviye iki tohumdan üç altın parçası ve sadece bir seviye daha yüksek. Beklenmedik bir şekilde çok pahalı. Hepsini satın alacak olsaydı, tek seferde iki yüz elli altı altın harcaması gerekirdi.

Görevli, ifadesindeki değişikliği görünce kafasında neler olduğunu kabaca tahmin edebildi. Cazip bir şekilde şöyle diyor: "Değerli misafir, eğer ikinci ve üçüncü seviye tohumlar satın almak istiyorsanız, size ücretsiz bir takım birinci seviye tohumlar verebiliriz."

You XiaoMo, sersemlemekten kendini alamaz. Birdenbire modern çağa geri dönmüş gibi hissediyor. Tanıdık promosyon taktikleri, bir tane bedava almasa da. Seviye bir tohum setinin değeri sadece on altın olmasına rağmen.

The Legendary Master's Wife // BL //Where stories live. Discover now