31.Bölüm: Simya tekniği .

501 65 13
                                    

Ling Xiao'nun sihirli hapını yediği için çok kızgın olsa da, bu sadece kısa bir süre devam etti. O sihirli hapı geliştirmeyi başardığı için, başka bir tane daha rafine edebilirdi. Üzücü olan şey, diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu görmeyi başaramamış olmasıydı.

Bugün, tüm öğleden sonra, You XiaoMo, Büyülü Bitkiler Salonu'ndan aldığı üç yüz sihirli bitkinin hepsini rafine ediyordu. Bir dakikayı bile boşa harcamadı. Hızı öncekinden çok daha fazlaydı. Bu başarının önemli bir faktörü, deneyimlerinden edindiği yetkinliğiydi. Ancak en önemli faktör, elli hapı yalnızca bir kez damıtmasıydı.

Daha önce, bir sihirli hapı rafine etmek için yarım fincan çay demlemesi zamanını alırdı. Şimdi, o süre içinde iki birinci seviye sihirli hapı iyileştirebiliyordu. Böylece iki saatin altında elli sihirli hapı iyileştirebilirdi. Zamandaki bu muazzam azalma nedeniyle, kalan zamanı Ling Xiao'nun yediği sihirli hapı denemek için kullanabilirdi.

O sihirli hap, şimdiye kadar yaptığı en çok damıtılan haptı 5 kez damıttı. Genellikle en fazla dört kereden fazla değildi. Ama beş kez damıtıldığında, tüm ruh gücünü tüketmiş gibiydi, ancak saf iradeyle başarılı oluyordu. Ling Xiao'nun riskin ne kadar azaltıldığını anlamadan yemesi çok kötü. Böylece, yalnızca birinci seviye bir sihirli hap olduğu konusunda kendini teselli edebilirdi. Daha sonra bir başkasını düzeltmek için biraz zaman bulabilirdi.

"Küçük erkek kardeş."

Tam düşüncelerine daldığında, Ling Xiao aniden onu aradı. XiaoMo'nun tepkisi oldukça yavaştı. Ling Xiao'nun onu aradığını ancak bir an sonra fark etmişti. Başını kaldırıp ona şüpheli gözlerle baktı.

Ling Xiao, Küçük kardeşin nihayet kızdığını düşünmüştü. Ama tam onunla alay etmek üzereyken, yüzündeki kızgın ifade beklenmedik bir şekilde, sadece bir dakika sonra kayboldu. Görünüşe göre tekrar ayağa kalkma yeteneği oldukça yüksekti. Gerçekten çok eğlenceli!

"Küçük erkek kardeş. Bir dahaki sefere ruh gücünü daha fazla kullanma. " Ling Xiao birden ciddiyetle söyledi.

"Neden?" You XiaoMo düşünmeden sormuştu.

"Çünkü ruhuna zararlı. Ruh gücünüzü aşırı kullanmak, ruh kapasitenizi aşırı kullanmaya eşittir. Dahası, ruh bir kişinin özüdür. Sıradan bir insan ya da bir mistik olursa olsun, ruh artık olmadığında, bu dünyadan kaybolacaksınız. Ancak büyücüler için bu daha da kritik. " dedi Ling Xiao.

"Neden?" You XiaoMo aptalca tekrar sordu. Bu konuya gerçekten hiç kafa yormamıştı.

Kütüphanede kaydedilmiş olabilir, ancak ne kadar içeriği okuyabileceğinin de bir sınırı vardı. Ruh gücü ve ruha gelince, kesinlikle birinci katta hiçbir şeye rastlamamıştı.

"Bir büyücünün ruh gücü, dövüş sanatçılarının ruhlarıyla aynı değildir. Kardeşlerin sana sadece büyücülerin ruh gücüne sahip olduğunu söylemeliydi. Öyleyse, ruh gücü yoksa, sihirli hapları iyileştirme yeteneğini kaybedersiniz. Ruh gücünüzü aşırı kullandığınızda, dolaylı olarak ruhunuza zarar verirsiniz. Anladın mı?"

Bunu söyleyerek, XiaoMo'nun başına vurup göz kırptı. Sanki bir dakika önceki ciddi tavrı sadece bir yüz ifadesi gibi görünüyordu.

You XiaoMo, başını tutarken acı içinde gözlerini kırptı. Kendi kendine ciddi Ling Xiao'ya pek alışkın olmadığını kabul etmemesi gerektiğini düşünüyordu. Eğer öyleyse, bu onun mazoşist olduğu anlamına gelmez mi? Böyle utanç verici bir şeyi ancak bir aptal kabul edebilirdi.

Ling Xiao, "Ama ....... Rafine ettiğin son hapın, tadı gerçekten kötü değil ah ."

XiaoMo'nun kafa derisi karıncalanmaya başlamıştı. Aniden kötü bir önsezi aldı.

The Legendary Master's Wife // BL //Where stories live. Discover now