3.Bölüm: Kütüphane

422 36 0
                                    

Kütüphane, hem Büyücü hem de Savaşçı bölümleri için her şeyi kapsayan bir yerdir. Bu nedenle çok büyük. Kütüphane Doğu ve Batı Köşklerine, 2 büyük bölüme ayrılmıştır. Doğu Pavyonu'ndaki materyaller, önceki nesillerin değerli kişisel yazıları da dahil olmak üzere, mucize hapları ve bitkisel ilaçları rafine etme üzerine her türlü literatürdür. Batı pavyonu, Long Xiang kıtasının tarihi ve coğrafyası ile ilgili materyalleri sergiliyor. Aynı zamanda enerji kontrolü ve dövüş sanatları teknikleri hakkında materyallere sahiptir.

Ancak sadece kimsenin içeri girip malzemeye bakmasına izin verilmiyor.Sizin gibi bir deneme öğrencisi olan XiaoMo'nun, özellikle ayrıcalık için başvuruda bulunmadıkça veya resmi bir öğrenci olmadıkça, üst katlara çıkma niteliklerinden yoksun olan Doğu ve Batı Pavyonlarının 1. katına girmesine izin verilir. Ama You XiaoMo için, bu iki seçenek ulaşılamaz, ayrıca şimdilik üst katları ziyaret etmesine gerek yok.

Kütüphaneyi ziyaret eden You XiaoMo'nun 2 amacı var. İlk amaç, Long Xiao kıtasının tarihini anlamaktır. Bunun nasıl bir dünya olduğunu bilmek zorunda. İkinci amaç, altı ay sonraki giriş sınavıdır. Hem Ticaret hem de Savaşçı bölümü için hiçbir umudu olmadığını hissediyor. Ama yine de Büyücü bölümü için biraz umut besliyor. Ancak büyücü olmanın ne anlama geldiğine dair hiçbir fikri yok, bu yüzden anlamaya çalışması gerekiyor.

Neredeyse kaybolan You XiaoMo, kütüphaneye giden yolu sormayı başardı. Yine de bulması neredeyse bir saatini aldı. Uzaktan görkemli, görkemli bir saray görüyor. Sarayın üzerine yaldızlı dikdörtgen bir plaka yerleştirilmiştir. Üzerinde üç karakter yazıyor ??? (kütüphane). Görünüşte basit ve süssüz karakterler, ancak aynı zamanda anlamla gebe, heybetli bir auraya yol açıyor. You XiaoMo gergin bir şekilde yutkunuyor, kütüphane çok heybetli, Yasak Şehir'den bile daha görkemli.

Bölgeye girerken, You XiaoMo'nun gördüğü ilk şey, gözleri kapalı, Doğu ve Batı pavyonları arasında oturan yaşlı, gümüş saçlı bir adamdır. Tam yaklaştığı anda, yaşlı adam aniden gözlerini açar. Parlak ve delici gözler, dışa dönük yaşlanmış görünümüyle, birikmiş deneyimle büyülenmiş bıçak gibi keskin bir çift gözle uyumsuzdur, doğrudan You XiaoMo'ya ateş eder ve onu daha da yaklaşmaktan korktuğu ölçüde korkutur. Yaşlı adam dondurucu bir şekilde "Kimlik tabletinizi verin" demeden önce ona baktı.

You XiaoMo donuyor, ama çok geçmeden üzerinde gerçekten bir tablet olduğunu anlıyor. Aceleyle onu dışarı çıkarır ve dikkatlice uzatır.Tableti aldıktan sonra yaşlı adam görünüşe göre hiçbir şey yapmıyor. Siz XiaoMo, iki saniye sonra iade etmeden önce onu aldığını görüyorsunuz.Daha sonra, "You XiaoMo, deneme öğrencisi, erişim Doğu pavyonunun 1. katıyla sınırlı." Daha sonra ona doğru bir şey uçar. You XiaoMo refleks olarak atlıyor ama zamanında değil,  * pa *  yere düşmeden önce kafasına çarptığında çınlıyor. Başını kaldırarak, yaşlı adamın ciddi ifadesinde hafif bir seğirmeyi gördü.

(*pa*  şu muhteşem ötesi ses efektine bakarmısınız jsjskwka /Usagi Sama )

Bunu kullanarak kitaplığa girebilirsiniz. Bunu söyledikten sonra, yaşlı adam onu ​​görmezden geliyor.

You XiaoMo, yaşlı adama bakmaya cesaret etmeden nesneyi yerden utançla alıyor ve muhtemelen yakın gelecekte ortaya çıkmamak için Batı köşküne doğru koşuyor.

SON
..
..
3.bölümde kazasız bitti iki bölümdür şansım iyi umarım böyle devam eder. İlk bölümü çevirirken başıma gelmeyen kalmamıştı ama sanırım bu işe alıştım .
Bu gün heves yaptım en az iki bölüm daha gelecek /Usagi Sama
Beklemede kalın küçük tavşancıklar ~~~
.
Çevirmen: Usagi Sama

The Legendary Master's Wife // BL //Where stories live. Discover now