1.

1.3K 26 0
                                    

Alisson McCann:

10 let

Ležela jsem jenom tak v posteli a četla knihu, kterou jsem dostala k minulým vánocům, četla jsem jí po druhé. Milovala jsem ten sladký romantický příběh; kde se princezna zamiluje do svého prince na bílém koni, sama jsem si takového vysnila.

,,Ali!" Ozval se křik mé mamky, s povzdechem jsem se natáhla pro záložku, která ležela na desce mého nočního stolku a vložila jí doprostřed knihy před zavřením.

Spustila jsem nohy k velmi drahé podlaze a vklouzla do pohodlných bačkor, které mi mamka koupila předevčírem. V domě bylo teplo, takže jen v pyžamu s Hello Kitty jsem došla dolů za hlasem mé mamky.

Seděla na pohovce v obývací místnosti a dohlížela na mého bratra, který pravděpodobně na poslední chvíli dopisoval své úkoly. Můj zrak sklouzl z matky, která měla vlasy naskládané do vysokého drdolu a na sobě jen džíny s tričkem, její vlasy byly nádherné: blonďaté zatímco mé byly spíše do hněda. Na mého bratra, který vzhlédl a vyplázl svůj růžový jazyk.

Chtěla jsem udělat totéž, ale mamky nepatrné odkašlaní a varovný pohled mě donutil zachovat svou důstojnost před mým bratrem, musela jsem být vychovaná. Střelila také pohledem na Tylera: ,,nechej toho a piš úkoly za chvíli je táta doma." Pronesla varovně, jediné nebo spíše jediný kdo na něho platil byl náš otec, Tyler je budoucím bossem, proto musí poslouchat svého dočasného bosse.

Sklopil zrak zpět k otevřenému sešitu a snažil se něco napsat.

,,Ano mami?" Konečně jsem promluvila.

,,zbal do svého kufru pár věcí, pojedeme na týden do sídla dědečka a babičky." Usmála se na mě. Přikývla jsem: ,,Bude tam i teta Sydney a Jazmyn." Věnovala mi zvláštní pohled. 
Což znamenalo, že nudit se rozhodně nebudu, tedy jakmile dědeček půjde spát. Lili a Amber byly mé sestřenice, které byli o něco mladší než já, ale stále jsme si rozuměly a hrály si spolu. 

Tyler něco zamumlal což přimělo matku podívat se do jeho sešitu, zamračila se: ,,nevychází ti to Proto, že tři krát tři je devět a né šest."  Neubránila jsem se hlasitému smíchu.

Tyler hodil propiskou, vyskočil z pohovky a namířil si to ke mně, svalili jsme se na zem, šmátral rukama po mém obličeji a škrábal.

,,Tylere Dost!" Řekl klidný, temný a hluboký hlas našeho otce.

Slzy se tlačily do mych očních bulev, Tyler ztuhl a pomalu se zvedal, sklopil pohled před otcem a já se neohrabaně postavila. Věnovala jsem nervózní pohled mému otci, který změnil svůj výraz na ochranářský a milující. Natáhl paže, potácela jsem se k jeho osobě a schovala se do obří náruče mého otce.


The McCann's Family ✔️Where stories live. Discover now