16.

385 14 0
                                    

Alisson Wolf

Ležela jsem na pohovce v našem útulném přesto malém obývacím pokoji, bylo to rozhodně něco jiného než jsem byla zvyklá, celý život jsem vyrůstala v luxusu a najednou jsem musela vyžít s tím co Frank přinesl domů.  Stále pracoval v úzkých kruzích mafie, protože prakticky nic jiného neznal, také měl dost peněz pro nás oba, kdybychom zůstali v našich normálních rolích. Má ruka hladila mé bříško, když se rozezněla melodie mobilu na menším stolečku. Natáhla jsem se po něm a zahleděla se na blikající jméno na displayi: Tyler  

Váhala jsem než jsem prstem přejela pro přijetí hovoru. 

,,Alisson, jak to jako myslíš?" Vyjel na mě plný frustrací, nelíbilo se mi to: ,,Tylere, prosím neber to tak vážně." Povzdechla jsem si: ,,Nemám to brát vážně? Vzala jsi si někoho jiného než jsi měla  a teď jsi dokonce i těhotná." Snažil se nekřičet. V pozadí se ozvalo šokované zalápání po dechu, to nebylo dobré znamení: ,,Já myslela, že se ti dá věřit." Mé slzy se objevily v očích, mé těhotenství si pohrávalo každou chvíli s mýma emocema. Z druhé strany se ozývalo šustění a jakoby zápas.  ,,Ali, zlato moje," Zachraptěla maminka, neudržela jsem slzy, nechala jsem jim tichý průběh, oba mi to tak moc stěžovali: ,,Mami, vrať mi ten telefon, táta to nesmí vědět." Ozval se tlumený hlas mého bratra: ,,Alisson, prosím vrať se k nám, nebudeme tě nutit ke svatbě s Alexem, pokud jsi již těhotná, postarám se o tebe a pomohu s vnoučetem."  Nevěděla jsem o co se snažili, obávala jsem se, že to změní mé rozhodnutí, ze strachu jsem hovor bez varování položila a vypnula, aby se mi nikdo nemohl dovolat.

Začínala jsem být histerická, snažila jsem se uklidnit pro své miminko, ale jaksi mi to nešlo. Pro mé štěstí se ve dveřích objevil Frank, v rukou svíral růži a na tváři měl menší úsměv, který mu ihned spadl, když uviděl mou tvář. 

Pospíšila jsem si k němu a natlačila se na jeho pevnou hruď, jeho paže se obmotali kolem mého těla v ochranném gestu, vypustila jsem z úst vše co jsem věděla. 

,,Dobrá, zbal si pár věcí. Pojedeme do hotelu alespoň na týden, potřebuji mít vás v bezpečí." Byl milý a opravdu ochranářský. Srdce mi přitom samou láskou nateklo.

*

O hodinu později jsme seděli v hotelovém jednoduchém pokoji a jenom tak hleděli.  Frank vypadal myšlenkama úplně jinde.

,,Nechtěla jsem nás ohrozit." Prodrala jsem skrze rty omluvně, jeho oči se střetli s mýma: ,,Říkal jsem, aby jsi nebrala ty telefony." Jeho tvář nabrala vážnou neutrální masku za což mě srdce nepříjemně bodlo. ,,Omlouvám se." Opět jsem měla pocit pláče, ale snažila jsem se slzy udržet: ,,Už je pozdě Alisson, pokud nás objeví což očekávám za pár dní, tak mě zabijou. Tebe ne." Zvedl se a frustrovaně vydechl jeho ruce zabloudili do jeho špinavě blond vlasů, přála jsem si, aby naše dítě mělo stejnou barvu jako měl on.  ,,Jsi otec mého dítěte a manžel."  Řekla jsem na obranu: ,,Víš jak to je. Z tebe udělají unesenou chudinku ačkoliv jsi šla sama." Byl naštvaný: ,,řeknu jim, že to tak nebylo." Také jsem se postavila: ,,nebudou tě poslouchat. Tvá matka nasadí smutné oči na tvého otce, který bude akorát poháněnej jejíma slovama a Tyler mu bude víc než nápomocen, je to jeho dědic a hlavně se mu tahle situace nelíbí." Rukou pohodil směrem k mému břichu.  Byl zlý a hrubý, chápala jsem, že je naštvaný a pravděpodobně má v sobě i utlačovaný strach. Ale mé emoce mu rozhodně byli nápomocné, když se skutálela první slza po mé tváři. 

Jeho grimasa nabrala chladnou masku než odešel z pokoje a nezapomněl zamknout. Tohle bylo peklo, stále to byl mafián, vraždící maniak.

Alexander Street

Seděl jsem u McCanna na těžkém černém koženém křesle, před sebou jsem svíral panáka zlatavé tekutiny a přemýšlel, jestli do sebe vylít obsah ve sklenici a nebo jí hodit proti bílé zdi.

Carmen, manželka New Yorského Kápa a matka Alisson, vypadala víc než zdrceně. Něco si tiše za dveřmi povídali. Bránil jsem se ve vrčení, když Tyler vstoupil do místnosti.

Hodil sebou o protějšímu místu a k otcovi pravici, vypadal kysele. Mobil hodil na stůl a projel si rukou své neupravené vlasy.

Vyklopil jsem obsah nakonec do sebe, zaplavila mě vlna hořkosti, kterou jsem tolik miloval.

Tyler popadl láhev a naplnil znovu mou sklenici, totéž udělal i se svou: ,,budeš to potřebovat, věř mi." Mrkl na mě než vyklopil obsah do sebe. Nic jsem neříkal, pouze se znovu pořádně napil.

Do kanceláře vstoupil Jason bez své manželky, jeho výraz vypadal jako vždy kontrolovaně a chladně, ale pod tím vším rozhodně zuřil.

,,Tylere," řekl v predátorskym hlase: ,,Vezmeš si Alexovi sestřenici Valerii." Zamrkal jsem, otec se s ničím takovým nesvěřoval ani strýc s tetou: ,,neměl bych o tom náhodou něco vědět?" Vytáhl jsem obočí na Jasona, který mě div nespálil pohledem: ,,bylo to domluvené na rychlo, chtěl jsem pro Tylera nejlepší možnou nabídku a ty sestru nemáš."  Proto Valerie byla nejlepším plánem, byla na druhé nejlepší pozici od nás a spojovaná s bossem.  ,,Cože?" Vypadal vyjeveně: ,,Potřebujeme zajistit mír a tvůj otec," věnoval mi pohled: ,,je přesvědčený, že bez pokrevního svazku nemůžeme spolupracovat." Věděl jsem, že v tom má prsty otec, jako vždy. Byl to obchodník a vždy myslel na mafii: ,,Kdyby Alisson neutekla, byli bychom spojení." Procedil jsem zkrze zuby, dával jsem jim oboum najevo, že něco zanedbali. 

Ona mi věnovali ostré pohledy plné nenávisti: ,,Alisson je mimo limit. Je těhotná a vdaná." Šokovala mě tyto slova, jak o ní vůbec něco mohli vědět?  ,,To není možný, Jaktože tohle víte, ale nepřivedete jí!"  Byl jsem víc než naštvaný: ,,Stále nevíme kde je, ale pracujeme na tom intenzivněji. " pronesl bez emocí Jason, přikývl jsem: ,,pošlu pár vojáků s vaší elitou." Zamrmlal jsem odhodlaný v pokračování najít Alisson i kdybych toho Franka měl zabít vlastnoručně, těšil jsem se na to.  ,,Alisson je pro tebe použitá." Zaslechl jsem známí hlas zamnou, byl to hlas Jacoba: ,,má pravdu." Řekl s obtížemi Jason.

Tyler mi střelil ostré pohledy a nepřestával mě sledovat, něco tušil?

The McCann's Family ✔️Where stories live. Discover now