6.

503 14 0
                                    

Alisson McCann

15 let

Své vlasy jsem měla stažené do drdolu, který byl nepříjemný už od samého začátku, mamka se snažila, aby mé vlasy byly přívětivé, ale nevydařilo se: ,,maminko, to je špatný." Zakňučela jsem zoufale, maminka byla ze mě také zoufalá a proto mi jednoduše rozpustila vlasy a lehounce navlnila do měkkých vln, které splívali podél mých zad pod lopatky. 

Postavila jsem se a maminka se snažila doupravit mé šaty: ,,to je Dobrý, zvládnu to." Byla jsem na pokraji výbuchu, snažila se o To, aby bylo vše perfektní ačkoliv jsem to já sama nepotřebovala.

*
Sestoupala jsem schodiště s vědomìm, že každý pár oči je usazen přímo na Mě, byla jsem objetní beránek.

Frank se mne ujal natažením jeho velké ruky, bylo mu devatenáct a stál o mou ruku jako stovky dalších můžu, kteří mě nemohli mít protože byli mimo limit.

Bylo by nezdvořilé ho odbýt a proto jsem svou ruku vložila do té jeho teplé, jeho prsty objaly celou mou ruku což mě donutilo se napnout ještě víc, dával mi tím najevo, že jsem jeho. Přitáhl mě do víru společnosti, všichni byli na můj vkus staří. Kromě mých sestřenic, bratrance a mého bratra.

Frank nasadil prsten ze stříbrného zlata s diamantem na můj předposlední prst a lehce políbil mou ruku, bylo to pozoruhodné sledovat mého snoubence jak se předemnou skoro klaní a líbá mou ruku. Jeho zrak se střetl s mým, měl nádherně modré oči a špinavé blond vlasy. Nevědomky jsem se na něho usmála což donutilo i jeho pozvednout koutky vzhůru.

Jason McCann

Toužil jsem každou vteřinou vraždit, jediné co mě drželo při smyslech byla má rodina, Alisson na můj vkus byla příliš  klidná, když tančila s Frankem dokonce se i usmívala. 

Byla to má dcera!

Nespustil jsem z nich oči, naštěstí Alisson bude pod mou kontrolou další tři roky.

Do výhledu mi vkročila má manželka Carmen, tehdy se můj výraz uklidnil a mě tělo s ním.  Vzpomněl jsem si jak Carmen předemnou utekla se svým bratrem, jak se mě bála, vybral jsem si jí a stejně teď máme spolu velké pouto a milujeme se: ,,zatančíme si?" Nahodila ten svůj úsměv, kterým mě tehdy přiměla po ní toužit: ,,jistě madam." Nemohl jsem se usmát nebo vydat jakou koliv grimasu, ale ona to chápala. Vyvedl jsem jí na taneční parket a pohupoval s námi do rytmu hudby.

,,nebuď tak upnutý. Mluvila jsem s Tylerem, prý Frankovi řekl, aby byl na Alisson hodný." Usmála se. Neuklidňovalo mě To, protože jsem byl já zdrojem potíží.

Alisson McCann

16 let

Seděla jsem v sídle na zahradě a četla knihu, před pár dny jsme s Tylerem oslavili šestnácté narozeniny, přijde mi, že se postupně rozdělujeme od sebe.

,,Alisson?"

Otočila jsem se a spatřila mamky neutrální výraz, trápilo jí něco?  ,,Ano mami? Děje se něco?" Pousmála jsem se a i s knihou se zvedla a šla k ní: ,,Jen pojď." Její tonina hlasu klesala. Objala Mě kolem ramen a vedla zpět do domu.

Teta Jazmyn seděla na pohovce s Amber vedle, která vypadala jako kdyby viděla ducha. Teta Sydney zatím něco vysvětlovala Maxovi a přitom držela jejich skoro tříletou dceru. Zatímco Tyler stál opřený o zeď s výrazem na zem a otec přešlapující sem a tam.

,,Ehm." Odkašlala jsem si.

,,Alisson, pojď." Pobídl mě otec netrpělivě.

Přispěchala jsem k němu, došli jsme do otcovi kanceláře, kde skoro nikdy není a posadili se: ,,Frank byl zabit. " řekl s chladností v hlase.

Můj žaludek udělal kotrmelec, Franka jsem moc neznala, ale byl mým snoubencem necelý rok.  ,,Musím ti tedy najít nového manžela." Zamračil se. Povzdechla jsem si A sundala ze svého prstu prsten, který mi teprve před rokem navlékl Frank. Měla jsem od něho k narozeninám také zlatý řetízek, ale ten nejspíš nebudu smět nosit. 

,,Musí to být co nejdříve, než lidi začnou říkat, že jsi prokletá."  Znělo to divně, copak tohle by lidé říkali?  ,,Dobrá." Odpověděla jsem ledabile, nemělo cenu se s otcem hádat a nebyla jsem malá. Propustil mě ven z pracovny a já vyšla, přišla jsem si lehčí na ramenou a pocitově, ale co když teď dostanu někoho horšího?  Frank byl svým způsobem impozantní a hezky, ale když má někdo smůlu.

The McCann's Family ✔️Where stories live. Discover now