18.

368 15 0
                                    

Alexander Street

Mé oči byli stále zaměřené na její břicho, neměla vybouleninu a ani nevypadala těhotně, ovšem nemohl jsem zbavit pocitu, že mi byla odebrána ačkoliv mi patřila celým tělem, měla být má a nepoužitá. Monstrum uvnitř mě přímo křičelo a lomcovalo s řetězy, aby mohlo utéct na svobodu. Ještě nebyl správný čas ukázat Alisson co doopravdy jsem zač. 

Nejprve se má mysl usadila na pomstě, touha pro krveprolití, po koupeli v krvi toho bastarda, který si přivlastnil to o co přišel, to co bylo darováno mně. Nyní v našich kruzích byla zničená a ke všemu těhotná a vdaná za muže, který zradil svou přísahu a donutil nebohou ženu k taktéž zradě. 

Budu se domáhat pevných důsledků od Jasona na jeho dceru, aby věděla, že za každý krutý čin, čeká ještě krutější trest. 

Nehodlal jsem se ovšem vzdát té krásné ženy, která seděla ve vedlejším autě, potřeboval jsem jí.

***

Po několika hodinách jsem byl opět na hotelovém pokoji, už jsem si ani nepamatoval kdy jsem naposledy měl nepřetržitý spánek, nyní jsem si byl víc než jistý, že si mohu dopřát více než pár hodin. 

Můj mobil blikal na nočním stolku, pravděpodobně další esemes zpráva od mého otce, kdy se konečně vrátím domů a začnu se věnovat svým povinnostem, je pravdou, že kvůli Alisson jsem zanedbával všechno co jsem mohl, především věc, která měla být na prvním místě, jenže jsem byl natolik hrdý a arogantní muž, že jsem si musel dokázat své práva. Měl bych se co nejdříve vrátit domů a začít se pořádně věnovat tomu co bylo dosud zapomenuto. 

Mafie byla na prvním místě a vždycky to tak bude. 

Lehl jsem do postele a zavřel oči. 

*

Později tohoto dne před mým odjezdem si semnou sjednal Jason rychlou schůzku. Nepotřeboval jsem momentálně vidět Alisson a vlastně ani jeho.

Domluvili jsme naše setkání v jednom z New Yorských barů. Dorazil jsem za pět minut devět a vstoupil zadním vchodem do víru společnosti. Tolik zbytečných ženských těl, které se prodávají zdarma, být mými dívkami, rozhodně by si i vydělaly. Kouř a hluk hudby se vmísil do mé hlavy, nebyl jsem puberťák, abych se neustále vlnil někde v klubu či v baru. Dřív jsem obrážel kluby celkem často, ale teď na to nezbývá mnoho času, jen velmi zřídka. 

Vyšel jsem schodiště do ViP zóny a očima vyhledal Jasona, který zde neseděl. Zamračil jsem se a vyštěkl na nějakou děvku: ,,Kde je McCann?" Její hlava trhla mým směrem, v jejich očích se zrcadlil strach z mé přítomnosti: ,,Támhle za těma dveřma." řekla prostitutka v bílém spodním prádle a v průhledném župánku, byla výrazně starší a udržovanější než všechny okolo. Bez poděkování jsem prostě šel dovnitř. 

Jason seděl v mohutném černém křesle a výřil nápojem v jeho rukou. Tyler mezitím pročítal nějaké papíry, ale když mě spatřil, tak jeho výraz poteměl. Bylo by vzrušující zabít ho, stejně tak zasunout svou ostrou čepel do Jasona. 

,,Alexy, posaď se." řekl tvrdě zdejší kápo a rukou pohodil na křeslo po jeho levé straně. Posadil jsem se a své pocity schovával za kamennou a všemi obávanou masku, nikdy na sobě před nikým nedám nic znát. Vlastně si nemyslím, že bych byl schopen mít jakoukoliv emoci: kromě vzteku a žhnoucí zloby, která mě nutila do pomsty. 

,,Právě jsem se chystal na odjezd domů, co jsi potřeboval?" řekl jsem na oko zdvořile. Chápavě přikývl než se jeho tmavé oči usadili na mě: ,,Nerad si beru servítky a nechodím okolo horké kaše," Začínala mě jeho slova unavovat: ,,nemůžeš mít Alisson, už jenom z důvodu že je poškozená Frankem, nosí jeho dítě a totéž příjmení." Z jeho hlasu sršela agresivita. Byl to příliš hrdý chlap, ale ztráta dcery ho přeci jenom zasáhla, měl to brát jako sebezradu, neuchránil jí: ,,Proč se toho nezbaví?" Potlačil jsem odrfknutí, Jason totiž byl napokraji: ,,Nechce." Prohodil Tyler nezaujatě. Silně jsem zkousl až se napnula má čelist, zkřivil jsem obočí a plamen vzteku se proměnil na obrovský požár. Měl jsem potřebu všechno zničit, někoho zabít a neměl bych dost dokud by Frank nechcípal. ,,Je vyřízená v našich kruzích." Upozornil jsem a přidával palivo do ohně mezi námi: ,,Jsem stále ochoten si jí vzít," odmlčel jsem se, abych nevybouchl: ,,I s děckem." Vyplivl jsem z úst: ,,Opatrně." Procedil Tyler zkrze ústa: ,,bráníš snad bastardovo dítě?" Zašklebil jsem se na něho. 

Skočil přes stůl po mě. Tohle vypadalo slibně. Jen jsem se arogantně smál a srazil Tylera na zem jako nějakého psa: ,,To si neměl dělat." řekl jsem ve svém obvyklém nebezpečném hlase. 

,,Pokud mi nedáte Alisson ruším jakoukoliv dohodu mezi námi a váš přísun drog bude zamezen." Ušklíbl jsem se a chystal se odejít: ,,To je výhružka?" Ujal se slov Jason. Zakroutil jsem hlavou stále s úsměvem: ,,Pouze varování,"  Najednou mě napadl další zásah: ,,Jo a Valerie se těší na svatbu s tebou. Sbohem." 

Věděl jsem, že měl zálusk na jiné děvče než je moje sestřenice, nechtěl jí a ona se bude s ním akorát trápit. To můj otec nedomyslel. 

The McCann's Family ✔️Where stories live. Discover now