27.

384 11 0
                                    

Alisson McCann

Po našem sexuálním aktu se Alexander zvedl z postele a natáhl se pro kalhoty, následně košili a uvazoval kravatu kolem krku, nevypadal tak úhledně jako na svatbě a jiných okamžiků kdy jsem ho spatřila. Vůně potu a sexu se táhla vzduchem.  Zapřela jsem svou váhu na levý loket a v tichosti zírala na muže se, kterým jsem před malou chvílí zažila skvělej sex.  Byl odtažitý skoro jako kdybychom se nikdy v životě neviděli, nechápala jsem to.

Otočil se a v jeho výraze se neodráželo Nic, potlačila jsem povzdech. Přiblížil se k posteli pokládajíc levé koleno na pohodlnou matraci a vydechl, sklonil hlavu k mé a přitiskl rty k sobě. Ty mé brněli, odloupil další dva polibky než se zvedl a nedbale uhladil košili. S posledním pohledem se přesunul mezi dveře, než vyklouzl ven a zavřel za sebou. Poslouchala jsem kroky vedoucí k výtahu a spadla na záda do postele, zítra bychom odlétali na Sicílii pro další svatbu  a to mou skromnou.

Tyler McCann

Následoval jsem Amélii do zadní části hotelu, pravděpodobně mířila na toaletu a nebo na malý moment odpočinku.

Její drobné tělo se chystalo usadit na dřevěné lavici naproti toaletám. Neváhal jsem a popadl její předloktí, strčil jsem jí na pánské a zamkl dveře po zjištění, že zde nikdo není.

Vyvalila nestražitě oči a polakaně odskočila do zádu, poznali jsme se před rokem na večírku jejího otce, byla půvabná a strašně moc krásná. Věděl jsem, že jsem si i u ní vybudoval druh touhy, byla z nižších vrstev tudíž nebyla tolik hlídaná a ostražitá.

Líbali jsme se v mém autě jen před dvěma týdny, strkal jsem do ní své prsty i jazyk a i ona sama mi dělala protislužby, zbožňoval jsem To, ale stále zde byla hranice odpanění jí.

Skřivil jsem úsměv, když znovu ustoupila a vyhnula se tak mému doteku.  ,,Děje se něco?" Nadzvedl jsem obočí a nechal jí trochu prostoru tím, že jsem se zadkem opřel o umyvadlo.  Na její tváři se objevilo rozhořčení: ,,neřekl jsi mi o své svatbě a navíc jsi ženatý a taháš mě sem." Rozhodila rukama a pohrdavě pohlédla do mých očí což způsobilo menší záchvěv v mém srdci. Otočila se, přestala mi čelit.

Přistoupil jsem v obavě o ní, plakala. Jemně jsem obtočil paže kolem jejího těla a vdechl nejnádhernější sladkou vůni v mém životě. Přitáhl jsem jí proti hrudi pevněji a políbil její krk, rameno, tvář a jeden polibek jsem zanechal v jejich vlasech. 

Později se vše zvrtlo ve vášnivou líbačku a v její první rychlovce na toaletě, nebránila se. Požádala o to. Vtiskl jsem jí polibek na rty na což se zaculila a osvěžila si rozpálené líce. Neměl jsem pociťovat k ní žádné city, protože jsem si před několika hodinami vzal Valerii.

Odemkl jsem a vykoukl ven, Amélie vylezla po mě a v tom se ozval zděšený nádech. Otočil jsem se a uviděl mou ženu, její tváře byli rudé a ruce stočené do pěstí.

,,Věděla jsem, že jsis mě nikdy nevybral." Vznesla obvinění a poslala krytický pohled teď už bledé Amélii, Valerie prošla a odkráčela, zatímco Amélie do mě strčila: ,,takhle to být nemělo, neměla jsem ti darovat své panenství." Vykřikla tiše a běžela pryč.

The McCann's Family ✔️Where stories live. Discover now