13.

410 18 0
                                    

Alisson McCann

Byla jsem překvapená, když Frank vyslovil ty slova, nechtěla jsem, aby se někomu kvůli mě něco stalo.

Opustili jsme kostel s hlavou zdvyženou, bylo to nevhodné takto odvolat svatbu a lidi už určitě šíří zlé fámy o tom jaký to byl propadák a, že jsem smutná dívka.

Dočesala jsem své vlasy a odložila kartáč zpět na své místo, posledním pohledem v zrcadle jsem zkontrolovala své oranžové šaty končící dvacet palců pod koleny a mohla vyrazit dolů za otcem a matkou. Ještě jsem zkontrolovala broskvové lodičky zda byly čisté a vše bylo v pořádku.

,,Alisson, už takhle se šíří kvůli Frankovi špatná slova, ať se stane cokoliv prosím nedávej na sobě nic znát." Poprosila mamka s nervozitou v očích, přikývla jsem: ,,neboj mami." Jako vždy jsem na veřejnosti schovala svou tvář pod masku.

*

Vstoupili jsme do menší arény tohoto města, kde se uskuteční pěstný souboj.

Z jedné šatny vyšel Frank a z druhé Alexander ze, kterého sála opět ta nebezpečná aura, jeho obličej byl zkroucený v naštvané grimase.

,,Stačí málo a můj bratr vybouchne." Posmíval se vedle mě ten teenager, ani nevím kde se tu vzal. Otec si ho Samozřejmně všiml a střelil mu varovný pohled než došel k nám: ,,Jacobe odstup od mé dcery." Jeho tón hlasu byl ledový a plný autority, Jacob kývl k mé straně a opustil můj bok k nějakým lidem v jeho věku. 

,,Co chtěl?" Uslyšela jsem hlas mého otce, věnovala jsem mu pozornost: ,,Jen říkal, že doufá ve vytězství svého bratra." Nebyla to tak úplně pravda, ale lež také ne.  ,,Alexander má předpoklady na výhru, je o dost lepší než Frank." Řekl mi informaci, kterou jsem dávno věděla. Alex měl jiné vychování podobné jako Tyler, jiný výcvik než dědici nižších titulů.  ,,Proč tedy vyzval Alex?" Nemusela jsem zmiňovat kdo, otec se podíval do mých očí: ,,protože oba bojují o tvou ruku mi amor." Chytl mě za paži a přitiskl letmý polibek na spánek. Poté odešel pár kroků k houfu mužů.

***

Souboj započal, zezačátku to vypadalo, že oba dva mají navrh, poté ale Alex dostal pěstí do obličeje což působilo jako poháček jeho agresivity a byl nezastavitelný.

Otevřela jsem pusu, abych něco řekla tohle šílenství zastavila, ale moje slova byla velmi slabá.

Otec vycítil můj zlomený pohled a pouhým zvednutím ruky se do ringu seběhli dva chlápci s vypracovanými těly, jeden byl plešatý a druhý měl kaštanové vlasy. Odtrhli Alexe od Franka a můj otec později zvedl ruku mého snoubence.

Nevěnovala jsem svůj pohled Alexovi nýbrž zvedajícímu se Frankovi, byl celý pomlácený a mé tělo zaplavil pocit lítosti. Přála jsem si k němu bez ostišně dojít a objemout jeho zmožené tělo.

Místo něho se ke mně vyřítilo polonahé, vysoké tělo.  Do mého nosu se vkradla mužská pyžmová vůně. Nestačila jsem ani zaregistrovat, že stál předemnou Alex.

Zabránila jsem svému tělu v ucouvnutí před ním a místo toho vytvořila na tváři menší, ale přesto přesvědčivý úsměv.  Alex se natáhl po mé ruce a přitiskl polibek na hřbet mé ruky.  Zkontrolovala jsem matčin schvalující výraz.

Poté Alex s hrdým úšklebkem odstoupil a omluvil se, že se jde převléknout.

Můj mozek zaplavilo uvědomění a v krku mi uvízla hořkost. Chtěla jsem utíkat pryč. Otec přistoupil po boku s matkou a obtočil paži kolem mých ramenou, aby mě vyvedl ven.

The McCann's Family ✔️Where stories live. Discover now