21.

356 13 0
                                    

Alisson Wolf 

Nachystala jsem se do kadeřnického salónu a čím dříve se blížila osmá hodina, tím více jsem byla nervózní. Uhladila jsem své kouřové šaty s kolovou asymetrickou sukní a rukávem k předloktí a véčkovým střihem. 

Vyšla jsem z pokoje a sestoupala mramorové schodiště, u výtahu na mě čekal již Cassandr, který se neubránil pohledu na celé mé tělo. Podal mi kabát bílé barvy.  ,,Pojedeme sami, takže se nesnaž něco pokazit." Zašeptal výhružně, stále mi neodpustil můj odchod se, kterým mi pomohl Tyler, měl mě totiž na starosti, divím se, že mu otec dovolil střežit mě i nadále, zkouší určitě jestli selže podruhé, ale to bych mu udělat nemohla ublížila jsem tolika lidem, že toho bylo až příliš. ,,Neměj starosti." Mrkla jsem a zamířila k výtahu, kde jsem protočila očima. 

*

Zaparkoval před salonem a obešel kapotu než otevřel mé dveře. Polkla jsem a natáhla ruku do té jeho a vystoupila. Při střetu s tvrdým povrchem mé boty vyloudily zvuk klapajících bot. Cassandr neopouštěl můj bok, ani když jsem vcházela dovnitř. Snažila jsem se posbírat svou dávno zapomenutou hrdost a kývla na místní dámy. Kadeřnice mě uvítala  a zavedla do samostatného salónku, kde nedovolila Cassandrovi být. 

,,Budete v pořádku, když si pustím rádio?" Optala se mile. ,,Samozřejmě." Přikývla jsem s falešným polo úsměvem, nemusela rozpoznat mé emoce, to by se drby v našich kruzích jen více vířily a na to bylo vše příliš čerstvé. 

Připravila si misku do, které namáčkla barvu a poté si nasadila rukavice. 

Můj pohled se naposledy střetl s mými medovými vlasy, které se tolik podobali míchanině mezi matkou a mým otcem, ale spíše otci než mamce. Další rozdíl mezi mnou a Tylerem, mým dvojčetem.  Bylo to něco jako tiché rozloučení. 

Nikdo vlastně ani nevěděl co jsem měla v plánu. První kdo to uvidí bude můj bodyguard Cassandr. 

,,Připravená?" Mrkla na mě s úsměvem kadeřnice, přikývla jsem a snažila se vypadat doopravdy sebejistí svým svobodným rozhodnutím. Třeba to donutí změnit Alexův názor na manželství. 

***

O stodvacet minut později jsem konečně měla naskytnutý pohled na mou novou vizáž: ,,Nový účes, nový partner, nový život." Sklonila se blíže ke mně kadeřnice. Nový život , tyto dvě slova se ukotvila hluboko v mé mysli. Snažila jsem se najít samu sebe, chtěla jsem se vrátit k té poslušné přesto vzdorovité dceři, kterou rodiče milovali. Musím se změnit. 

Kadeřnice popadla žehličku a navlnila mé nové vlasy, které vypadaly jemně a kouzelně, točené zlato. Bylo divné sebe samu vidět v matčiných vlasech, vypadala jsem jako ona, nikoliv jako podobizna otce. Třeba nové vlasy mi poskytnou novou šanci.  

Zvedla jsem se z křesla a znovu sama sobě věnovala pohled, rukama jsem lehce uhladila své jemné kadeře, vlasy se skvěle hodily k mé volbě šatů. Připadala jsem si nově s malým človíčkem uvnitř mě.  ,,Děkuji, jsem spokojená." Pousmála jsem se na ženu, která vypadala taktéž spokojeně. ,,Jsem ráda, že se vám líbí, mně totiž moc." Odkryla svůj převeliký úsměv a vyvedla mě ven. 

První co bylo, tak bylo ticho. Ženy na mě zvědavě nahlížely a troufla bych si říci, že i obdivovaly.  Jako další jsem si vysloužila nechápavý pohled od Cassandra, vypadal téměř šokovaně: ,,Změna?" Jen jsem přikývla: ,,ale proč?" šla jsem zaplatit své dílo s ním v závěsu. Na hloupé otázky nevidím srozumitelnou odpověď. 

***

Alexander Street

Opět jsem byl v New Yorku, býval jsem zde častěji než doma. Jen dva dny co jsem tu nebyl. Přišla mi textovka od Tylera, že otec žádá mě i mého otce, abychom dorazily na domluvě o naší svatbě. Překvapilo mě, ale i potěšilo, že Alisson souhlasila, vlastně co jí také zbývalo, byla to její povinnost. 

Tentokrát jsem, ale nechtěl dovolit nikomu, aby mi jí vzal a proto jsem trval na velmi brzké svatbě, nejlépe ještě tento týden. Tyler byl proti, ale jelikož čekala Alisson bastardovo dítě muselo se jednat rychle. Bude sice divné, že máme dítě po tak krátké době, ale co je jejich slovo proti mému? Nějaký čas dám Alisson v soukromí bez paparazzi. 

,,Kde je vlastně Alisson?" Zeptal jsem se po hodinovém rozhovoru: ,,Návštěva kadeřnice." řekl Tyler nezaujatě, žena a její věci, fakt paráda. Stále byl na mě naštvaný, že jsem ho srazil na zem před otcem a kápem. ,,Takhle dlouho?" Pronesl posměšně Jacob jako kdyby něco naznačoval. Střelil jsem mu svůj budoucí kápo pohled, který byl plný tvrdosti. Tyler pokrčil rameny, zřejmě ho dámské věci moc nebrali, tak jako mě. 

Po další hodině mi to začínalo připadat divné, když se ozval Jasonův telefon. Zavřel jsem oči, čekajíc další levárnu z její strany. 

,,Skvěle, tak si pospěš." Z mých negativních myšlenek mě vyrušil Jasonův klidný hlas. Od té doby co je Alisson zpátky se jeho emoce hodně změnili, zpátky k jeho starým kořenům. 

*

Mé oči nedočkavě zírali na výtahové dveře, když cinklo upozornění, že výtah je na patře. Nebyl jsem zde však sám. 

Ve dveřích se objevil Cassandr, jeden z Jasonových mužů, který již jednou selhal. Nechápal jsem proč mu Jason důvěřoval, alespoň kolem jeho dcery. A pak jsem spatřil blonďatou dívku v elegantních šatech dosahujících ke kolenům. Plamen touhy ve mě se proměnil na výbuch ohně, požár, který nepůjde jenom tak ukojit. Skoro mě přiměla zapomenout na její těhotenství s jiným chlapem než jsem já, měla být potrestaná. Schoval jsem oheň pod baňku a ovládl své tělo jako vždycky.  Byla někým jiným před mýma očima, její zlatavé nové vlasy se podobaly její matce, která společně s Jasonem a Tylerem vypadali víc než šokovaně. Také jsem byl, co sakra provedla s její medovou hřívou? Určitě si myslela, že nebude atraktivní, ale teď byla ještě více přitažlivější než předtím, toužil jsem po jejím těle a jí samotné. Byl jsem si více než jistý, že už jí nikdo nikdy odemně neodvede. 

Pak mě napadlo, že chce být někým jiným i pro mě, poznal jsem to v jejich prázdných očí. Její malý úsměv byl víc falešnější než můj nezájem o její vlasy. 

,,Sakra Alisson." Vydal ze sebe Tyler, bránil jsem se uchechtnutí. ,,Páni." Zašeptal vzrušeně můj bratr. Věděl, že byla má, jen mě provokoval. 

,,Zlatíčko, co jsi provedla se svými krásnými vlasy, samozřejmě tohle ti také sluší."  Alisson na její slova pouze pokrčila rameny a její výraz vystřídala sofistikovaná maska. 

Místo brunetky jsem získal blondýnu. 

The McCann's Family ✔️Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ