9.Τι κρύβεις;

738 57 8
                                    


~Πόσο εύκολο είναι να βάλεις την προειδοποίηση πάνω από την διαίσθηση; 

Τι επιλέγεις σε αυτή την περίπτωση; 

Την Λογική ή το συναίσθημα;~

~Τι κρύβεις;~


Σήμερα ξύπνησα με μια διαφορετική διάθεση, ίσως πιο συνειδητοποιημένη για το τι συμβαίνει στην ζωή μου.

Φοράω τα αθλητικά μου για να πάω για τρέξιμο, έχω καιρό να πάω και είναι το μόνο πράγμα που με ηρεμεί. Βάζω τα ακούστηκα στα αυτιά μου, επιλέγοντας το αγαπημένο μου τραγούδι να παίζει και αρχίζω να τρέχω προς το πάρκο.

Δεν ξέρω γιατί φέρθηκα έτσι χτες, γιατί ένιωσα αυτή την έκρηξη συναισθημάτων...Με τρομάζει το πως μπορεί κάποιος άλλος να κατευθύνει το σώμα μου, αλλά τέλος, όλα ξεκαθαρίστηκαν, δεν επιτρέπω σε κανέναν να μπει στην ζωή μου, έκανα μια εξαίρεση με την Ρενέ, αλλά δεν θα ξανά γίνει...ειδικά εκείνος δεν θα είναι καλή επιλογή. Μονόπλευρο ενδιαφέρον, θα ήταν μόνο η καταδίκη μου. Φυλακισμένη αυτή την φορά σε μια δική μου φυλακή, ενώ εκείνος θα είναι έξω από τα κάγκελα...θα αδυνατούσα να τον αγγίξω, να τον βλέπω, να του μιλάω, και οπότε θα έχει ελεύθερο χρόνο, θα έρχεται να με επισκεφτεί.  

Όχι! Δεν θα το επιτρέψω! Θα μαζέψω ένα χρηματικό ποσό και θα φύγω από το μαγαζί το συντομότερο.

Τρέχω γρηγορά, λες και μου έχουν βάλει μια κορδέλα τερματισμού, αν την άγγιζα θα ξέφευγα από τις σκέψεις μου, τρέχω για να μειώσω τον χρόνο που θα σκεφτόμουν ότι ισοδυναμούσε με εκείνον. Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος, ένα τέλος σε μια ανύπαρκτη αρχή.

Από την μέρα που τον είδα δεν έχει φύγει από τις σκέψεις και τα όνειρα μου, απορώ αν έχω υπάρξει έστω ένα δευτερόλεπτο στις δίκες του. Αποκλείεται!

Έληξε, ο χρόνος έληξε, σκίζω την κορδέλα και διαγραφώ τα πάντα.

Σχηματίζω ένα χαμόγελο παρηγοριάς στην απόφαση μου. Κλείνω την μουσική, μειώνω την ταχύτητα και πηγαίνω να πάρω ένα καφέ και κάτι να φάω.  Φτάνοντας, ανοίγω την πόρτα της καφετέριας και βλέπω μέσα τον Πάρη.

''Καλημέρα'' Του λέω από ευγένεια, αν και δεν έχω όρεξη για συζήτηση.

''Καλημέρα όμορφη, πρωινή σήμερα''

''Και εσύ δεν πας πίσω, δεν στο χα να ξυπνάς τόσο πρωί''

''Είχα δουλειές, Θα κάτσεις ή θα πας στο μαγαζί;'' 

Λίγο φως...Where stories live. Discover now