29.Θα σε σώσω!

575 41 7
                                    


Ο Φόβος του θανάτου δεν είναι τόσο τρομαχτικός όταν αφορά την σωτήρια αγαπημένου σου προσώπου.

~θα σε σώσω~

Πλευρά Ρεγγίνα

Ωραία, έχω αρχίσει και χάνω πάσα ιδέα για το πως θα είναι η ζωή μου τα επόμενα λεπτά. Η ζωή μου άλλαξε πολύ γρήγορα, προς το χειρότερο.

Δεν περίμενα ποτέ πως θα μπορούσε αυτός ο άνθρωπος να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο για να εκδικηθεί τον αδερφό του.

Ίσως ο θεός με τιμωρεί που δεν τον πίστεψα...που αμφισβήτησα την αλήθεια του, τα λογία του, την αγάπη του και καταπάτησα τον όρκο μου. Δεν του έδωσα καν την ευκαιρία να εξηγηθεί.

Με πονάει...
Πιο πολύ με πονάει η ιδέα ότι θα φύγω από αυτόν τον κόσμο και δεν θα μπορέσω να του εκμυστηρευτώ πως τον αγαπάω. Δεν το άκουσε ποτέ. Θα φύγω και θα με θυμάται ως την γυναικά που τον πρόδωσε περισσότερο από όλους. Δεν το έκανα όμως μωρό μου. Συγνώμη που δεν στο είπα... Όμως... Ίσως έτσι είναι καλυτέρα...Καλυτέρα για σένα, και ένας τρόπος να με ξεπεράσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Στην ιδέα πονάω, αλλά το θέλω, γιατί πάνω από όλα θέλω το καλό σου.

Ακόμα νιώθω τα χεριά σου στο κορμί μου, δεν θα μπορέσει να εξαφανίσει ποτέ το άγγιγμα σου. Όσο και να προσπαθεί εγώ και πάλι θα φωνάζω το όνομα σου. Φωνάζω κάθε μέρα το όνομα σου, προσεύχομαι να έρθεις να με σώσεις. Μια βδομάδα που με κρατάει μέσα σε αυτό το δωμάτιο εγώ ελπίζω.

Οι δυνάμεις μου με έχουν παρατήσει. Δεν μπορώ να αντιστέκομαι άλλο, συγνώμη που δεν ήμουν δική σου μέχρι το τέλος. Υπόσχομαι όμως πως για μένα υπάρχεις μόνο εσύ. Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα δική σου.

~Flashback~

''Ποιος είσαι και τι θες από μένα;'' Τον κοιτάω τρομοκρατημένη, ενώ προσπαθώ να βγάλω τα σκοινιά από το χεριά μου.

''Σσς, θα μάθεις σύντομα''

Είμαι δεμένη σε μια καρεκλά στην μέση του πουθενά. Φοβάμαι αλλά προσπαθώ να φανώ δυνατή για να μην το καταλάβουν. Ο Μάξιμος θέλει να με εκδικηθεί, δεν υπάρχει εξήγηση. Ποιος άλλος θα ήθελε το κακό μου;

Τον ακούω να μιλάει στο τηλεφωνώ.

''όλα πήγαν όπως τα σχεδιάσατε...Ναι...Σας περιμένω'' Δεν κρύβει καν το πρόσωπο του. Σίγουρα δεν θα βγω ζωντανή από δω μέσα.

Είναι πολύ ψηλός, το πρόσωπο του έχει αγρία χαρακτηριστικά, έχει πιάσει τα μαλλιά του μια κοτσίδα προς τα πίσω ενώ τα τατουάζ δεν λείπουν από το σώμα του, έχει ακόμα και στο πρόσωπο.

Λίγο φως...Where stories live. Discover now