27.Δεν μπορώ να σε βλάψω.

563 48 5
                                    


Δύσκολο...
Το να βλάψεις κάποιον που αγαπάς, είναι δύσκολο!
Ακόμα και αν εκείνος, σε έβλαψε πρώτος.

~Δεν μπορώ να σε βλάψω~

Πλευρά Ρεγγίνας

Για καλή μου τύχη, αυτός δεν είναι εδώ. Ελπίζω να μην εμφανιστεί στην πορεία!

Παρατηρώ το μαγαζί γύρο μου και εικόνες πετάγονται μπροστά στα ματιά μου, από την μέρα που πρώτο ήρθα εδώ μέσα μέχρι την ημέρα που έφυγα. Ίσως αν επέλεγα να μείνω στο παγκάκι, να ήταν όλα καλυτέρα. Ίσως ο θεός με τιμωρεί για τις επιλογές μου...Ίσως. Δεν θα μάθω ποτέ.

''Ρεγγίνα; Πώς και από δω;'' Ο γλυκός μου Μάρκος μόλις μπήκε στο μαγαζί, ενώ μόλις με είδε, μου χάρισε το πιο όμορφο χαμόγελο. Οι ρυτίδες που είχαν δημιουργηθεί γύρο από τα ματιά του με κάνανε να χαμογελάσω κι εγώ. Χώθηκα στην αγκαλιά του και βρήκα την ασφάλεια που αναζητούσα.

''Ρεγγίνα...τι έχεις;''

Τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο του σκλήρηνανε. Για κάποιο λόγο, μου ξέφυγε ένα δάκρυ, το οποίο σκούπισα ελπίζοντας να μην το δει. Είναι πολύ προστατευτικός μαζί μου και αυτό με κάνει να θέλω να κλάψω με λυγμούς, αλλά δεν είναι σωστό.

''Τίποτα, απλά μου έχεις λείψει'' Δεν με πίστεψε. 

Σιγά μην με πίστευε, δεν είμαι άνθρωπος που εκφράζω τα συναισθήματα μου, και το ότι του λέω τι νιώθω, δείχνει αδυναμία. Δεν μου αρέσει να του λέω ψέματα αλλά το γεγονός ότι με είχε προειδοποίηση, δεν με βοηθάει να του μιλήσω. Πώς μπορώ να του πω, ότι παράκουσα τις συμβουλές του; Να του πω ότι όσο και να προσπάθησε να με βοηθήσει, εγώ και πάλι έκανα του κεφαλιού μου. Έπεσα στην παγίδα έχοντας επίγνωση για όλα. Όχι, δεν μπορώ να το κάνω...Θα μου θυμώσει και θα έχει και δίκιο.

''Έλα να κάτσουμε'' Κάτσαμε στο τραπέζι διπλά στο μπαρ.

''Μάρκο θέλω να μιλήσουμε'' Όσο και να μην το θέλω, δεν μπορώ να κρύβω την θλίψη στο πρόσωπο μου, δεν είμαι πολύ καλή σε αυτό.

''Θέλω να με ακούσεις...και να μην με ρωτήσεις κάτι περισσότερο από αυτά που θα σου πω'' Σούφρωσε τα φρύδια του και το θυμωμένο του ύφος μετατράπηκε σε ανήσυχο.

''Πες μου'' Μια βαθιά ανάσα και ξεκινάω.

''Σκέφτομαι να φύγω....βασικά δεν το σκέφτομαι πια. 'Εχω αποφασίσει να φύγω από την χώρα και ήθελα να σε ενημερώσω. Θέλω να κάνω μια καινούρια αρχή'' Δεν είναι χαζός που να πάρει...Νιώθω τύψεις που δεν του λέω όλη την αλήθεια, αλλά δε μπορώ.

Λίγο φως...Donde viven las historias. Descúbrelo ahora