30.Σε σκέφτομαι!

595 47 10
                                    

Ρίσκο...

Ίσως πολλές φορές η λύση βρίσκετε πίσω από αυτή την λέξη, αν δεν το πάρεις απόφαση δεν θα μάθεις ποτέ!

~Σε σκέφτομαι~



''Το ήξερα ότι δεν θα άντεχες μακριά μου μωρό μου. Πέρασε καιρός...μου έλειψες'' Την βλέπω μπροστά μου και κάνω υπομονή για να μην της επιτεθώ, μου χαμογελάει λες και δεν έχει κάνει τίποτα. Δεν πειράζει γλυκιά μου, γελάει καλυτέρα οποίος γελάει τελευταίος. Μπορεί να μην με δεις βέβαια.

''Σου έχω πει να χτυπάς'' Πλησιάζει προς το μέρος μου αφήνοντας την τσάντα της στο γραφείο, έρχεται πίσω μου και νιώθω τα χεριά της στις πλάτες μου.

''Αυτό ίσως σε βοηθήσει να ηρεμήσεις, σε βλέπω τσιτωμένο'' Μόνο που με ακουμπούσε ήθελα να της σπάσω τα χεριά, κάνω υπομονή όμως...υπομονή για να δω τι θα κάνει, πως θα φερθεί, να δω για ποσό κοροΐδο με περνάει. Μετά από λίγο έρχεται μπροστά μου και τυλίγει τα χεριά της γύρο από το λαιμό μου σαν φίδι. Αν την παρομοίαζα με κάποιο φίδι θα ήταν σιγουρά ένα με θανατηφόρο δηλητήριο. Κόμπρα.

Πιάνω τα χεριά της και τα σφίγγω με δύναμη. ''Μάξιμε. Με πονάς''

Μου ξεφεύγει ένα ειρωνικό χαμόγελο που μόλις το βλέπει παγώνει.

''Για ποσό πίστευες πως θα με κορόιδευες; Νομίζω φτάνει, έκανα αρκετά τον Μαλακά'' Έχει μείνει ακίνητη και τα λογία αρνούνται να βγουν από το στόμα της.

''Μα...Μάξιμε, δ...εν καταλαβαίνω τι...λες'' Συνεχίζω να σφίγγω τα χεριά της πιο δυνατά και βγάζει ένα βογγητό πόνου.

''Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ξέρεις; Έχεις ένα λεπτό να μιλήσεις'' Μόνο που την βλέπω με νευριάζει, φοβάμαι ότι θα την σκοτώσω πριν μάθω που είναι η Ρεγγίνα Συγκρατήσου Μάξιμε.

''Δεν σε κ...καταλαβαίνω, αλήθεια'' Η υπομονή μου εξαντλείτε, βγάζω το όπλο από την θήκη και το βάζω κάτω από το σαγόνι της.

''Αυτό ίσως σε βοηθήσει'' Με το ζόρι αναπνέει, είχε μείνει ακίνητη.

''Μάξιμε δεν φταίω εγώ'' Μου ξεφεύγει ένα χαμόγελο, το ήξερα πως θα ήταν εύκολο.

''Δεν φταις για πιο πράγμα; Μιλά ξεκάθαρα, δεν μπορώ να καταλάβω'' Όσο μιλάει. άλλο τόσο βεβαιώνομε πως όσα έλεγε η Ρενέ είναι αλήθεια. Δεν ξέρω αν χαίρομαι για αυτό. Δεν θέλησα ποτέ να κυλίσουν έτσι τα πράγματα σε καμία περίπτωση. Αν ήθελα να πάθει κάτι η Ρεγγίνα θα την είχα σκοτώσει ο ίδιος.

Λίγο φως...Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt