33.Hold my hand.

621 49 10
                                    


~Ο χρόνος είναι ο μονός που μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τι γίνετε γύρο σου~

~Hold my hand~



Οι λέξεις μου σκάσανε σαν βόμβα, μια βόμβα που θα αφήσει πληγές σε όσους βρεθούν κοντά της και κάποιους θα τους ανατινάξει. Με κοιτάνε όλοι, αλλά το βλέμμα της με γείωσε, καρφώθηκε σαν μαχαίρι στην καρδιά μου. Νιώθω τον πόνο της, δεν ξέρω αν πρέπει να το μάθει έτσι, αλλά είναι ο μονός τρόπος για να σωθεί.

''ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ!;''

Ο Μάρκος είναι θυμωμένος, δεν μπορώ να καταλάβω όμως με ποιον, με εμένα ή με τον εαυτό του; Με τον τρόπο που έπραξε; Που θα έκανε κακό στην ίδια του την κόρη ή ακόμα χειρότερα που ήταν συνένοχος σε ότι πέρασε;

''Την αλήθεια Μάρκο, αν δεν θες να σώσεις εμένα, τουλάχιστον σώσε την κόρη που παράτησες είκοσι χρονιά πριν. Δεν είναι ειρωνικό το σκεπτικό ότι τις παράτησες για να τις προστατέψεις και τώρα κινδυνεύει από σένα;''

''Λέει ψέματα Μάρκο, τι άλλο θα σκαρφιστείς για να την βγάλεις καθαρή;'' Ακούω τον Μανό να προσπαθεί να τον πείσει και ήθελα να τον χτυπήσω. Αν και μέσα του ξέρει, ο τρόπος που την κοιτάζει μου το διαβεβαιώνει.

''Ποιο είναι το επίθετο του πατερά της μαμάς σου Ρεγγίνα;''

''Παπαγεωργίου'' Είπε με δισταγμό, δεν ξέρω αν και η ιδιά ήθελε να είναι αλήθεια αυτό που ζούσε.

Ο Μάρκος την κοίταξε στα ματιά, την χάζευε και της χάιδεψε το μάγουλο.

''Πώς την λέγανε την μαμά σου;'' Έδειχνε να τα έχει χαμένα.

''Κάτια'' Γούρλωσε τα μάτια του.

''Λέει ψέματα Μάρκο, πρέπει να κάνεις αυτό που μας ζήτησε ο πατέρας μου. Είσαι φίλος του, σε είχε βοηθήσει να σώσεις την γυναίκα σου, πρέπει να κάνεις το ίδιο'' Πριν προλάβει να πει κάτι άλλο, γύρισε και τον πυροβολισμέ στον ώμο ρίχνοντας τον στο πάτωμα.

''Βούλωσε το!'' Πρώτη φορά τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση, τις περισσότερες φορές είναι ήρεμος, αλλά τώρα η οργή του είναι μεγαλύτερη από την δική μου.

''Λέω αλήθεια Μάρκο, δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζει η μοίρα αλλά η κόρη σου είναι μπροστά σου...''

Πλευρά Ρεγγίνας

Δεν γίνετε να είναι αλήθεια όλα αυτά, η μητέρα μου είχε όντως αλλάξει το επίθετο της αλλά ποτέ δεν μου είπε τον λόγο, απλά δεν γίνετε.

Λίγο φως...Donde viven las historias. Descúbrelo ahora