20.Συνάντηση.

656 54 8
                                    

Είναι γραφτώ να βρίσκομαι κοντά σου, όσο κι αν με διώχνεις.

~Συνάντηση~

Πλευρά Μάξιμου

Βάλαμε το αμάξι σε ένα παρκινγκ κοντά στο μαγαζί και ετοιμαζόμαστε να μπούμε, όμως πριν μπω, αλλάζουν όλα μέσα μου...κάτι με κρατάει από το να  ανοίξω αυτή την πόρτα, ίσως και οι αναμνήσεις.

''Ρε μαλακά το μετάνιωσα, θα έχει και πολύ κόσμο...δεν έχω όρεξη'' Το σκεφτόμουν από την διαδρομή να γυρίσω πίσω αλλά τώρα το νιώθω πιο έντονα.

''Τι λες ρε, τώρα που ήρθαμε; Εγώ δεν ξανά πάω πίσω, έλα και αν δεις πως δεν σου αρέσει φεύγεις'' Δεν μπορώ να πω κάτι, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτι να χάσω, του έκανα το χατίρι και μπήκαμε μέσα.

Έχω καιρό να έρθω εδώ πέρα, από τότε που γνώρισα την Λίζα δεν ξανά πάτησα σε αυτό το μέρος.

Όπως το φαντάστηκα...είναι γεμάτο, κοιτάμε γύρο μας να δούμε που μπορούμε να κάτσουμε, αλλά οι θέσεις στο μπαρ φλερτάρουν έντονα τον Πάρη. ''Πάμε στο μπαρ; Να την έχω κι από κοντά;''

Είπε ο Πάρης κοιτάζοντας την Άννα σαν λιγούρης, είναι σεξομανής αυτός ο άνθρωπος ή μάλλον πεισματάρης, θα κάνει τα πάντα για να δείξει στον εαυτό του πως δεν νοιάζεται για την Ρενέ.

''Αφού έχεις πάρει ήδη την απόφαση, τι με ρωτάς;''

''Από ευγένεια'' Είπε, ρίχνοντας μου μια σφαλιάρα στον ώμο ενώ γελάει σαν τον χαζό με το κρύο χιούμορ του, κάποια μέρα θα του το κόψω το χεράκι και θα του το δώσω να το φαΐ. Μόλις κατάλαβε τι σκεφτόμουν, μου χάιδεψε τον ώμο και προχώρησε μπροστά.

''Εδώ είναι καλά; '' Είπε δείχνοντας μου δυο καρέκλες.

''Κάτσε κάπου να χαρείς '' Καθίσαμε στις καρέκλες και περιμέναμε την Άννα να μας εξυπηρετήσει, η οποία είχε στρογγυλοκάτσει και λίμαρε τα νυχιά της.

Χτύπησα το χέρι μου στον πάγκο και μόλις με είδε της έκανα νόημα να έρθει, άφησε την λίμα στο πάγκο και με το πάσο της ήρθε προς το μέρος μας.

''Τι περίμενες για να πάρεις παραγγελία κοπέλα μου;'' Είπα με ένταση στην  φωνή, έχει καταφέρει να με εκνευρίσει ακόμα δεν ήρθαμε.

''Περίμενα την κοπέλα που δουλεύουμε μαζί, είναι τουαλέτα τώρα'' Είπε την πιο ηλίθια δικαιολογία που θα μπορούσε να σκεφτεί.

''Γιατί εσύ χεριά δεν έχεις; Για διαταγές σε έχουμε προσλάβει εδώ πέρα ή για να δουλεύεις;''

Λίγο φως...Where stories live. Discover now