31.Plan B.

566 45 11
                                    

Ζήλεια...μέχρι που μπορείς να φτάσεις;

Ένα λάθος...ποιος θα το κάνει;

Μυστικά...ποιος κρύβει το μεγαλύτερο;

~Plan B~



''Τι εννοείς Πάρη;'' Ήλπιζα να μην γινόταν ποτέ αυτό.

''Αυτό που κατάλαβες'' Κλείνω τα ματιά μου προσπαθώντας να βρω την ψυχραιμία μου. ''Μας ανακάλυψε'' Αυτό που έχουμε ετοιμάσει ίσως δεν πέτυχει, αλλά είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να την σώσουμε.

''Περνάμε στο plan Β, θα πάρουμε το ρίσκο και ότι γίνει, ελπίζω απλά να πιάσει''

''Οκ Μάξιμε...από την πλευρά μου θα είναι όλα έτοιμα αύριο''

Άχρηστοι! Πώς γίνετε να τον είδε; Ποσό δύσκολο ήταν να τον παρακολουθήσει χωρίς να τον καταλάβει; Εύχομαι να μην άνοιξε τον στόμα του αλλά και να μίλησε δεν ήξερε τι σχεδιάζαμε σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά.

Τελικά η απόφαση να μην την σκοτώσω ήταν σωστή. Αρκεί ο Μάνος να πράξει όπως νομίζουμε. Πρέπει όλα να γίνουν σωστά από δω και πέρα, δεν υπάρχει χώρος για λάθη. Παίρνω τα κλειδιά μου και βγαίνω έξω από το μαγαζί, μπαίνω στο αμάξι και κινούμε προς τις αποθήκες.

[...]

Ανοίγω την πόρτα της αποθήκης και κατεβαίνω στο υπόγειο. Έχω να την δω από εκείνο το βραδύ που μου τα είπε όλα, δεν θα μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και να μην την σκοτώσω, οπότε την πρόσεχε ο Πάρης.

''Ξανά συναντιόμαστε'' Εκείνη τρομοκρατημένη κάνει λίγα βήματα προς τα πίσω. Δεν την σκότωσα και ο λόγος ήταν γιατί μου είναι χρήσιμη.

''Μάξιμε συγχωρέσε με'' Δεν φτάνει. Έχει ευθύνη. Όλα αυτά τα βράδια που η Ρεγγίνα δεν κοιμάται στην αγκαλιά μου ευθύνεται και εκείνη, και δεν θα την συγχωρέσω ποτέ.

''Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα τελευταίο τηλεφώνημα''

1 ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ

Πλευρά Ρεγγίνας

Χτες δεν ήρθε καθόλου από δω αλλά άκουγα πολύ φασαρία στο σπίτι. Ήταν όλοι αναστατωμένοι, δεν ξέρω τι γινόταν αλλά με τρομάζει. Δεν είχε έρθει ούτε ο άντρας που μου φέρνει το φαγητό και αυτό με βάζει σε σκέψεις.

Μήπως ο Μάξιμος έμαθε για μένα; Γελάω στην σκέψη. Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση και εγώ συνεχίζω ακόμα να λέω ψέματα στον εαυτό μου. Ακούω βήματα έξω από την πόρτα του δωμάτιου και κάτι μου λέει πως σήμερα δεν θα είμαι τόσο τυχερή.

Λίγο φως...Where stories live. Discover now