1.1

11.1K 785 875
                                    

kenma'nın instagramı

kodzumeow

1,803 kişi beğendigünaydın millet

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

1,803 kişi beğendi
günaydın millet.~ dün yayını beğendiniz mi? 😽 bugün biraz alışverişe çıkacağım.~ aldıklarımı size yayında göstermek için şimdiden sabırsızlanıyorum. 💦 yakında görüşürüz. ✨👅

218 yorum
sunshoyo bana da bir şeyler alsana ya!!😡
oikauwu gIRLLL parıldıyorsun😏✨💅🏻
     ↳ sunshoyo çünkü güneş ışığı üzerine vurmuş oikawa-san xd
...

kenma telefonundaki bildirmlere baktıktan sonra, iç çekerek alışveriş merkezine girdi. bu erken saatler, yayında kullanmak için alacağı şeyler adına mükemmel saatlerdi. kimse ona garip şekilde bakmıyordu ve hızla alacaklarını alıp çıkıyordu.

yeni kedi kulaklıkları, boyunluklar, çoraplar ve tüm fantezi eşyalarını aldıktan sonra evin yolunu tuttuğunda tek istediği hızla eve gitmekti. sonuçta kuroo tüm gün boyunca evde olacaktı ve bunu kaçırmak istemiyordu.

eve gidene kadar, kafasında türlü türlü hayaller kurarak midesinin kasılmasına neden olmuştu.

eve yaklaşık iki saat sonunda geri dönebildiğinde, anahtarıyla kapıyı açmak için uğraştı. birkaç denemenin ardından hâlâ alışamadığı kapıyı açtı ve önce kafasını içeri uzatarak koridorda sağa sola baktı. kuroo ile karşılaşmadan elindekileri odasına götürmek istiyordu.

yakınlarda olmadığını ve odasında olduğunu umarak hızla içeri girdi ve kapıyı kapatarak sessizce adımladı.

"bir de kedi gibi sessiz mi yürüyorsun?" duyduğu sesle kalın ve boğuk sesle, olduğu yerde durup içinden küfür etti. "alışverşten mi?"

"evet. birkaç şey almam gerekiyordu." parmak uçlarında, salondaki koltuktan kafasını kaldırmış kuroo'ya döndüğünde eve henüz alışamadığı için orayı kontrol etmediği için iç çekti.

"alışverişe çıkacağını söyleseydin ben de gelirdim." kuroo mırıldanarak elindeki poşetlere bakarken ağzındaki cipsleri çiğnemekle meşguldü.

"bir sonraki... sefere." kenma hızla konuşarak odasına doğru koşar adımlarla yürüdü. fakat kuroo'nun onu takip ettiğini bilmiyordu.

kapısını kapatacağı an, kuroo ayapını kapısının arasına koyarak onu durdurdu.

"bugün birileri gelip kodzumeow diye birinin burda yaşayıp yaşamadığını sordu." tek kaşını kaldırarak kapıyı kapatmasına engel olmaya devam ederken kenma gözlerini devirdi.

camboy | kurokenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin