2.6

6.4K 439 187
                                    

smut bir ara bölüm olduğu için istemeyenler okumadan geçebilir. 💖


kenma, sabah uyanmanın verdiği sersemlikle sıcak suyun altında uyanmaya çalıştığında öylece gözlerini kapatmış ve teninin ıslanmasına izin veriyordu.

günlerdir var olan hüzün, dün gece kuroo ile tamamen kaybolmuştu ve gözlerini yeni bir sabaha açmıştı. uyandığında ilk işi dakikalarca kuroo'yu izlemek olmuş ve duymasa bile defalarca seni seviyorum diyerek onu uyandırmadan sayısız öpücük bırakmıştı yüzünün her köşesine.

ardından uyanmasını istemeden sessizce yanından kalkmış ve duşa girmişti. ona kahvaltı hazırlamak, ardından tüm gün kucağında bir kedi gibi ona sırnaşmak istiyordu.

ıslak saçlarını eliyle geri atarak yüzünü yukarıdan akan suya kaldırdığında yüzüne damlayan sular ile gülümsemişti. hâlâ rüya gibi olan tüm bu olaylar kalbinin sıkışmasına neden oluyordu.

banyo kapısının açıldığını duyduğunda, gözlerini su nedeniyle açamadan kaşlarını çatmıştı. ardından, banyodaki ayak seslerini duyunca çok da geniş olmayan duş kabininde önüne dönerek buğulu olan camdan görebildiği kadar banyodaki vücudu seçmeye çalıştı.

"kuroo?" kenma mırıldanarak duş kabinini aralarken, vücudunun yarısını açtığı kabinin arkasına saklamıştı.

"hm?" kuroo ona bakmadan üzerindeki tişörtü çıkarıp attığında, kenma gözlerini birkaç kez kırpmış ve ne yaptığını anlamaya çalışmıştı.

fakat kenma tamamen kuroo'nun vücut kaslarına odaklanmış gözlerini başka yöne çeviremiyordu. tuttuğu duş kabinini sıkarken, yanağının içini ısırıyordu.

"n-ne yapıyorsun?" dedi en sonunda gözlerini ona kaldırarak. kuroo'nun yüzündeki sırıtma genişledikçe her saniye vücudundan bir giysi parçası eksiliyordu.

önce tişörtü, ardından üzerindeki dün gece çıkarmaya bile üşendiği pantolonu ve en sonunda altındaki iç çamaşırı.

kenma gördüğü manzarayla sanki ilk defa karşılaşıyormuş gibi gözlerini kapattı.

"n-ne yapıyorsun?"

"ne? duşa giryorum, görmüyor musun?" kuroo sanki kenma orda değilmiş konuşurken, kenma çoktan duş kabininin kapısına tutunmuş parmaklarının üzerinde kuroo'nun elini hissetmişti.

kuroo, açık olan kapıyı daha çok kaydırdı ve kenma'nın yanından geçerek onun yanına, duş kabinine girdi.

küçük beden, yanında duran büyük bedene bakmamak için gözlerini kaçırdığında kuroo çoktan suyun altına girmiş ve ıslanmış siyah saçlarını eliyle geriye atmıştı.

gerçekten kenma orda yokmuş gibi davranıyordu, sanki daima arzuladığı beden çıplak bir şekilde karşısında değilmiş gibi gözlerini kapatmış ve tek ilgilendiği şey dış almakmış gibiydi.

kenma ise gözlerini ondan kaçırmaya çalışıyordu fakat bu kadar yakınında ve çıplak olduğu için zihni ona türlü türlü oyunlar oynuyordu.

saniyeler geçtikçe, kuroo'nun ona yakınlaşmasını ve öpmesini dört gözle bekliyordu fakat kuroo hâlâ sanki orada sadece kendisi varmış gibiydi.

bu durum kenma'nın sinirini bozmuştu, en sonunda ona doğru kaldırmış gözlerini ondan çekerek arkasını döndü.

kuroo, tek gözünü açarak ona sinirle arkasını dönmüş bedene baktığında kahkaha atmamak için dudaklarını birbirine bastırmıştı. fakat arkasını döndüğü için görüş alanına giren kalçasına bakınca kendine hakim olmaya çalışması artık zorlaşmıştı.

camboy | kurokenWhere stories live. Discover now