Tazminat ¦ chptr 2

2.2K 220 103
                                    

Bir inançsızlık içinde, Jing Shao, Mu Hanzhang'ın yüzüne dokunmak için uzandı. Hafif soğuk dokunuşu kalbini titretmişti, ama dikkatlice hissettiğinde, yaşayan bir vücut ısısı hissetti. Mum ışığını ona bakmak için kullandı, ısırıldığı için kan izi kalan alt dudağı hariç, o kişi hatırladığı kadar güzel görünüyordu, sadece biraz daha yumuşak yüz hatları ile sanki erken yaşlarda gibi görünüyordu. Yirmilerinde gibi.

Bu nasıl mümkün olabilirdi? Jing Shao, göğsünü incelemek için üst cübbesini açmadan önce uzun süre düşündü. Hong Zheng döneminin 18. yılında, kalbine yakın bir okla vurulmuştu ve neredeyse onu öldürüyordu. Ama şimdi yara izi yoktu ve diğer yaraları da yoktu, cildi pürüzsüzdü, hatırladığından biraz daha az kaslıydı.

Karanlıkta yatağın yanındaki küçük bir bölmeye uzanarak çekmeceyi çıkardı ve içindeki mavi hesap defterini açtı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karanlıkta yatağın yanındaki küçük bir bölmeye uzanarak çekmeceyi çıkardı ve içindeki mavi hesap defterini açtı. Son kayıt: Yanqing ilçesi 1000 liang gümüşü 5000 liang tuzla değiştirdi, Hong Zhen dönemi 13. yıl, 2. ay, 19. gün.

Sessizce kitabı yerine koyan Jing Shao, huzursuzca etrafına baktı. Bu açıkça onun düğün odasıydı, Hong Zheng döneminin 13. yılı olan İlkbahar'daki düğün gecesine dönmüştü!

Bu, Hunları kovduğu ve zaferle döndüğü yıldı. Kardeşleri arasında yeteneklerini sergileyen ilk kişiydi ve babası ona İmparatorluk Prensi statüsünü vermişti. Kimse yeteneklerini sorgulamaya cesaret edemedi.

Ertesi yıl, İmparatoriçe, babasını, Büyük Marki'nin ikinci oğluyla evlendirmesi için kışkırttı, bu gece evlendikleri gece olmuştu.

Bu yıl sadece 19 yaşındaydı, hiçbir şey henüz başlamamıştı...

"Ha ha ha, gökler beni terk etmedi! Tanrılar bana gerçekten iyi davranıyor, ha ha ha..." Şokunu atlattıktan ve tüm bunların sadece bir rüya olmadığından emin olduktan sonra, Jing Shao zevkle gülmekten kendini alamadı.

"Nnng..." Yanından gelen bir inilti, Jing Shao'nun hoşnut kahkahasını kesti. Onun tarafından uyandırılan Mu Hanzhang'a bakmak için hızla başını çevirdi, ince kirpikleri titredi ve bir çift güzel gözü ortaya çıkarmak için yavaş yavaş açıldı.

Her şeyin henüz başlamadığını kim söyledi? Tanrılar birkaç saat önce yeniden doğmasına izin verselerdi daha iyi olurdu, o zaman Jun Qing böyle incinmezdi. Jing Shao, aynı anda elini Mu Han Zhang'a doğru uzatırken, onu kollarına sarmak isterken zihinsel olarak küfretti. Kişi ondan kaçınmak için aniden geriye doğru çarpmadan önce, eli diğerinin vücuduna neredeyse hiç dokunmamıştı.

"Nnng..." Ani hareket aşağıdaki yarayı etkilemişti. Mu Han Zhang'ın yüzü hemen soldu.

 Mu Han Zhang'ın yüzü hemen soldu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Önce Eş [BL]Where stories live. Discover now