~ 9 ~

1.4K 76 0
                                    

Čauky!
Přináším jen pár technických věciček.
1) ode dneška zajedu řád ve vydávání kapitol, takže to bude každé úterý a pátek
2) během vánoc (od 22. do 25.) budou jako vánoční dárek kapitoly každý den! ♥️

To je vše, krásné čtení, užijte si vánoční svátky a děkuju za jakékoli komentáře, hvězdičky, prostě za podporu, je to pro mě moc důležité a mám vždycky radost!
♥️♥️
Vaše
_hammerka_
---------------------------------------------------------
Katie

"Ty jsou nádherné, Katie!" Zapištěly nadšeně Hermiona s Ginny. Nejdřív jsem s námi chtěla vzít ještě moje spolubydlící, Angelinu Johnsonovou a Parvati Patilovou, ale za prvé nemohly a za druhé se na to holky moc netvářily. 

Obě na mě mohly oči nechat. Přiběhly ke mně a stouply si se mnou před zrcadlo. Ginny měla nádherné tmavě zelené šaty bez ramínek až na zem s rozparkem do půlky stehen. Hermiona si vybrala šaty také na zem, s jemnými rukávky, v různých odstínech růžové barvy. Já si vybrala šaty stejné délky jako ony dvě, bez ramínek, ve tmavě modré barvě s rozparkem ke kolenům. Sukně byla prošívaná jemnou stříbrnou nití. Musela jsem uznat, že jsme byly okouzlující. "Ples je za tři dny." Řekla Hermiona. "Myslím, že bude nezapomenutelný," dodala Ginny a široce se usmála. "Bráchové z tebe nespustí oči, Katie," povzbudivě se na mě usmála Hermiona hlavně Fred ne," zaculila se Ginny a já si v zrcadle všimla, že začínám rudnout. To pro ně bylo jako náboj a obě se mě začaly vyptávat, jestli jsme spolu, nebo jestli k němu něco cítím. Se smíchem jsem utekla do kabinky a doufala, že na to zapomenou.

"To bylo perfektní odpoledne." Řekla jsem, když jsme si s holkami sedly k máslovému ležáku U Tří košťat. "Ale ale, kohopak to tu máme," uslyšela jsem známý hlas za svými zády a usmála se. "Ahoj kluci!" Pousmála se Hermiona na dvojčata, kteří stáli za námi a vůbec ne nenápadně se zašklebila na mě. "Byly jsme si koupit šaty," pokynula Ginny směrem k taškám na lavici. "Vy?" Usmála se. "Jen jsme chtěli sem. V sobotu jsme tu dost často." Pousmál se George a usadil se vedle mě. Fred si sedl naproti, ke své sestře. "Ukážeš nám svoje šaty, Katie?" Pousmál se dost zajímavým způsobem Fred a mrknul. "Teď ne, kluci. Uvidíte je až na plese." Vyplázla jsem jazyk.

Celý zbytek odpoledne jsme se společně s kluky hodně nasmáli. Bylo to příjemné, ale občas jsem zachytila Fredův zkoumavý pohled. Občas pozoroval moje rty, občas vypadal, že nad něčím přemýšlí a párkrát se na mě jen tak podíval a usmál se. Krásně.

"Co máš s Fredem?" vybalila na mě Ginny hned jak jsme došly s holkami do společenské místnosti. Kluci utekli na pokoj ještě před námi, tak jsme tam, podle všeho, byly samy. "Nic, proč bych s ním měla něco mít? Kde jsi na to přišla?" Zašklebila jsem se na ni, ale uvnitř mě se rozlilo příjemné teplo, když řekla jeho jméno. Do háje. Uvědomila jsem si, co to se mnou dělá. Co ON se mnou dělá. "Vidíme, jak se na tebe kouká. A ty na něj. Líbí se ti, viď?" Zeptala se Hermiona s úsměvem, když jsem nejspíš už nějakou dobu mlčela a pitomě se usmívala. Byly jsme samy v mém pokoji. Holky odešly někam pryč. Povzdychla jsem si. "Asi jo," posadila jsem se na postel a vzhlédla k holkám, které se na mě usmívaly od ucha k uchu. "To zařídíme." Řekla po chvíli Ginny s ďábelským výrazem, popadla Hermionu a vyběhly z pokoje. V tu chvíli mnou projela vlna zděšení, co mají ty dvě v plánu, ale byla jsem tak moc unavená, že jsem odmítla vyběhnout za nimi. Místo toho jsem se na chvíli natáhla na postel. Na chvíli, která se protáhla až do rána.

Fred Weasley FanFic // When the dark is getting realHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin