Season finale

310 32 226
                                    

8

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

8.18 PM, 26.2.2021, Jungkookin talo, Soul

🃏•🃏•🃏

Jungkook astui ulos suihkusta. Hän pörrötti tummia hiuksiaan pyyhkeeseensä kävellessään alasti höyryisen peilin eteen. Mies pyyhkäisi tiiviistyneen veden peilin pinnalta pois, nojaten kämmenensä lavuaarin viileään reunaan. Peilistä takaisin katsoi laihtunut poika. Hän oli joutunut rooliaan varten pudottamaan lähemmäs kymmenen kiloa, suurimmaksi osaksi lihasmassastaan. Nyt kuvausten loputtua hän saisi viimein jättää tiukan dieetin taakseen ja alkaa jälleen treenaamaan. 

Jungkook kaivoi kaapista hiustenkuivaimen ja ryhtyi kuivaamaan pörröisiä hiuksiaan. Noin tunnin sisällä Yoongi tulisi hakemaan hänet. Heidän oli tarkoitus mennä kuvausten loppumisen kunniaksi juomaan muutamat kupilliset baariin. Jungkookia jännitti. Hän tiesi Taehyungin tulevan ensimmäistä kertaa myös mukaan. Tähän mennessä juro mies ei ollut ottanut osaa vielä yhteenkään kuvausryhmän järjestämään tapahtumaan, vaikka he olivat kuinka yrittäneet taivutella ja suostutella häntä. 

Jungkook levitti virheettömän sileälle iholleen kosteutusvoidetta itseään peilistä tuijotellen. Pitkäksi venähtäneet hiukset valuivat keskijakauksen takia jatkuvasti kasvojen päälle. Jungkook sutaisi ne taakse löysälle ponnarille, kun hän ryhtyi tekemään kevyttä rajausta tummiin silmiinsä. Hän tiesi näyttävänsä hyvältä ilman sitäkin -vuoden seksikkäin mies-palkinto ei valehdellut-, mutta halusi laittaa tänään kaiken peliin Taehyungin kerrankin ottaessa osaa iltaan. Vaatteiksi Jungkook oli valinnut suuren farkkutakin, valkoisen t-paidan sekä farkut. Lihaskadon vuoksi kaappiin oli saanut jäädä kaikki turhan paljastavat vaatekappaleet. Niitä olisi aikaa pitää sitten, kun Jungkookilla olisi jotain esiteltävää. 

Jungkook pyöri vaatteet päällä peilin edessä niin kauan, että alkoi tulla jo kiire. Hän heitteli Louis Vuitton -merkkiseen laukkuunsa tavaroita aina rajauskynästä lompakkoonsa. Hermostuneesti ikkunan ohitse ravatessaan Jungkook vilkuili ulos pihamaalle, mutta Yoongia ei näkynyt. Hän päätyi vielä ripustamaan laukun pohjalta löytämänsä korun kaulaansa. Jungkook joutui rauhoitella itseään eteisessä; Taehyungin tapaaminen siviilissä tuntui täysin toiselta asialta kuin tuon kanssa työskentely kuvausten parissa. 

Viimein Jungkook kuuli auton ajavan pihaansa. Hän varmisti miljoonatta kertaa peilistä näyttävänsä edelleen ihmiseltä, ennen kuin veti mustat korkeapohjaiset nilkkurit jalkaansa. Jungkook sammutti eteisestä valot ja avasi oven rauhallisesti hengitellen. Yoongin muutama päivä sitten ostama mattamusta Audi tervehti häntä moottori jylisten. Jungkook asteli silmiään huvittuneesti pyöritellen autoon ja istui kalliilta nahkalta haisevalle penkille. 

"No sitähän on panostettu", Yoongi naurahti vilkaistessaan viheltäen Jungkookin vaatekertaa. Nuorempi ähkäisi punastuen. 

"Jotkut ryysyt löysin", hän mumisi kääntäen nolona kasvonsa ikkunaan. Jos Yoongikin hoksasi panostamisen hänestä ensimmäisenä asiana, mitähän Taehyung tulisi ajattelemaan? Äkkiä silmiä korostava rajaus ja kaulakoru tuntuivat ylitsepääsemättömän tyhmältä idealta. 

Wild Card / Taekook ✔Where stories live. Discover now