Bölüm 25 🥀

13.4K 927 435
                                    

Hepiniz şoktasınız şu an biliyorum :D Hiçbiriniz beni bu kadar hızlı beklemiyordu haftada bir yazabildiğim için OAHSLSHDKSHDKDH Ama siz beni şaşırtırsanız bende sizi şaşırtırım patateslerim 🥔

Bölüm Şarkıları :

Barış Kocatürk - Benim Ol Dedin
Çağan Şengül - 22
Forever Young - Umbrella

Multimedya : Gece Aytekin

Kollarımın arasındaki yastığa kızarmış burnumu silerken iki gündür olduğu gibi yine bana bağırdığı sahneler vardı gözlerimin önünde. Tam tamına kırk sekiz saat yirmi dört dakika geçmişti son görüşmemizin üstünden.

Allah biliyordu ya, içim kavruluyordu özlemiyle.

İlk gün beni deli gibi aramıştı ama hiçbirini açmamıştım. Sonunda dayanamayıp açtığımda bir şeyler söylemişti ama hiçbirini anlayamamıştım. Ki sonrasında Murat telefonu ondan almış ve ararsa kesinlikle açmamamı söylemişti. İkinci gün ise ben aramıştım ama telefonu tamamen kapalı olduğu için bir türlü ulaşamamıştım.

Bunları yaparken yataktan asla çıkmamıştım. Üzerimde hâlâ Pars'ın tişörtü vardı ve üstüne reglim de binince kafayı sıyırma kıvamına gelmiştim. Son yaşadığım duygu yoğunluğu regl ağrılarımı dayanamayacak hale getirirken ilk gece Ayça'yı arayıp ağlaya ağlaya 'Kokusu gidiyor.' dediğimi bile hayal mayel hatırlıyordum. Sonrasında Ayça'nın söylediğine göre yine ağlaya ağlaya uyumuştum zaten.

İçimdeki bir taraf bırak ne hali varsa görsün, sürünsün köpek derken masum ve geri zekalı olan Gece ufak bir kavgada bu kadar kopmamızın yanlış olduğunu fısıldıyordu kulağıma.

Gece sende gördün adam soyunma odasına gidene kadar hiçbir şey yoktu. Ne olduysa o arada oldu.

Evet bu geri zekalı olan Gece.

Hem öyle olsa bile ben onun stres topu değildim ki. Sinirlenince gözden çıkarıp kurabileceği biri hiç değildim. Ben onun sevgilisiydim.

Yani, hâlâ öyleyimdir umarım...

Üstümdeki pikeyi iterek yere attım ve yüzüme düşen saçları geriye ittim. Gün toparlanma günüydü !

Dolabın karşısına geçip ellerimi belime koydum ve kıyafetlerle bakışmaya başladım.

Pars'ın gömleğini şıp diye bulursun ama kendine bir tişört bile seçemezsin Gece hanım.

Uzun kollu, beyaz, ince kazağı ve ekose eteğimi giyip aynadan kendime baktım. Kendimi gülümsemek için zorladım ama dudaklarım bir türlü sabit kalmıyordu !

 Kendimi gülümsemek için zorladım ama dudaklarım bir türlü sabit kalmıyordu !

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
DERS NOTU 'yarı texting -TAMAMLANDI-Where stories live. Discover now