BÖLÜM 40

4.4K 344 239
                                    

Yeeeeyyyy 40 bölüm oldukkk 🎊🎊

Yukarıda askılık var. Galiba bu kullanılıyor. Tam bilmiyorum biraz araştırdım ama.

İyi okumalar.

Araba hareket etti. Biz ana yola çıkarken Poyraz da bana anlatmaya başladı.

Poyraz: Dün okulda biz gittikten sonra kavga çıkmış. Bir grup ile bir grup arasında. Biz gider gitmez başlamışlar. Şansa bak. İzleyemedik.

Dedi. Gülümsedim.

Ben: Niye ki?

Bilmem anlamında dudağını büktü.

Gülümsedim. Yolu izlemeye başladım. Yollar, dün yağmur yağdığı için hala ıslaktı. Ayrıca hava bugün çok güzeldi. Sadece biraz soğuktu. Telefonumu çantamdan çıkardım ve cebime koydum.

Birden ani fren yaptık.

Araba birden sağa, sola gitmeye başladı. Aniden olunca kafam sert bir şekilde cama çarptı.

Hemen Poyraz in üstüne atladım. Onu korumam lazımdı. Poyraz in kafasını kollarım ile sardım. Ama nefes alacak boşluk vardı. Ölmez yani çocuk.

Birden bir şeye çok sert bir şekilde çarptık. Çarpmanın etkisiyle ben uçtum diyebilirim ve sert bir şekilde arabada bir yere çarptım. Çok fazla gürültü vardı. Cam kırıkları sürekli bir yere dağılıyordu.

Ardından araba havalanmaya başladı. Birkaç takla attık sanırım. Çünkü bir aşağı, bir yukarı.  Kolum ağrıyordu. Araba sert bir şekilde bir yere daha çarptı. Kafamı sertçe bir yere vurdum.  Daha sonra gözlerimi kapattım.

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

Gözlerimi açtığımda olduğum yerde yatıyordum. Hafifçe kipirdadim. Ama boynumda, başımda ve kolumda ayrıca vücudumda tarif edemeyeceğim şekilde ağrı oluştu. Yavaşça başımı kaldırdım. Poyraz gözleri kapalı bir şekilde yatıyordu.

Acı içinde Poyraz a ilerlemeye çalıştım. Araba ters durduğu için hareket etmem daha zordu. Başı kanıyordu. Omzum ağrıyordu. Boynum çok daha kötüydü.

Ben: Poyraz, Poyraz uyan.

Biraz yüzünü tokatladim ama uyanmadı. Telefonumu cebimden çıkardım ve Meriç abimi aradım. Hemen açtı. Neşeli sesi ile konuştu.

Meriç abim: Efendim kızım?

Ben:Abi, abi kaza yaptık.

Dedim ve ağlamaya başladım. Ayrıca ellerim titriyordu. Büyük bir ihtimalle şok geçiriyordum.

Meriç abim: Ne kazası?!! Neredesiniz?!!

Ben: Bi-  bılmiyorum. Ben çok korkuyorum. Araba ters döndü. Ve duman kokusu var. Canım çok acıyor abi. Poyraz uyanmıyor. Yardım et nolur.

Dedim.  Abimin bağırma sesi geliyordu

Meriç abim: Selin, araba patlayabilir.  Çıkın arabadan

Ben: Abi kıpırdayamıyorum. Canım acıyor.

Dedim. Gözlerim kapanıyordu. Abimin adımı söylemesini duydum sadece.

🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞

Poyraz dan

Başımı keskin bir ağrı ile açtım. Neredeyim ben? En son okula gidiyorduk. Sonra bir şey oldu. Kaza yaptık ve Selin benim için kendini siper etti.

ABİLERWhere stories live. Discover now