✖2✖

359 18 1
                                    

Visą gyvenimą buvau apkūni. Anksčiau man tai nerūpėjo. Sėdėdavau ant sofos apvalainais žandukais ir kirsdavau kokį skanėstą. Tačiau tai tęsėsi iki tol, kol pradėjau nemiegoti naktimis, dieną vartytis ant grindų iš skausmo. Atrodė, kad mano skrandis dega.

Aš nebijau. Nepasiilgsiu nei maisto, nei kilogramų ant mano kūno.

✖Pirma diena✖

Kiekvieną rytą po namus pasklisdavo mamos paruoštų pusryčių kvapas, tačiau šį rytą neužuodžiau jokių kvapų. Mamos taip pat namie nebuvo. Nei jaunesniojo brolio Jono. Nei tėčio. Atsidariau savo kambario langą ir užsidegiau "Malboro red" cigaretę. Jaučiaus laisva. Manęs nevaržė pilvo skausmai, ar rūpesčiai. Leidau laisvai skristi mintims. Staiga išgirdau kažką grįžtant namo. Staigiai užgesinau cigaretę ir puoliau kambarį kvėpinti braškiniais kvepalais.

-Daniela, aš namie,- pasigirsta pavargęs tėčio balsas. Paprastai jo nėra namie. Jis visą laiką leidžia dirbdamas teatre.

-Kas čia per kvapas?- tėtis užlipa laiptais ir eina mano kambario link.

-Ak, aš nieko neužuodžiu,- mosikuoju rankomis vėdindama kambaryje esančius dūmus.

Tėtis priena prie manęs ir žiūri tiesiai į akis. Jis būtų iškėlęs skandalą. Geriausiu atveju paskambinęs policijai. Bet jis paglosto mano juodus plaukus ir išeina iš kambario. Jis žino apie programą. Jis žino, kad man blogai. Štai kodėl nenori manęs dar labiau skaudinti.

Praveriu spintos duris ir užsidedu juodus apatinius, raudoną suknelę ir baltus aukštakulnius. Pasiemu 3l butelį vandens ir išeinu iš namų į mokyklą. Nenutuokiu kiek valandų ir kokia man pamoka. Vos peržengus mokyklos duris mane pasitinka Samanta:

-Sveikute, kaip tu?- pakšteli į skruostą lūpomis.

-Viskas gerai. Kas naujo pas tave?

Ji išrankinės išsitraukia skrajutę.

-Po mėnesio dalyvausiu modelių atrankoje. Negaliu sulaukti!

Dar tokios laimingos Samantos nesu mačius

-Pamėgink ir tu!-Samanta nužvelgia mano kojas,-Tu aukšta,gal turi šansų,- taip pasako,lyg turėčiau mažiau šansų nei ji.

-Gal ir pamėginsiu, ką gali žinoti.

-Aha.. žiūrėk, šiandien pas Karolį nėra tėvų namie. Jis rengia vakarėlį Atlėk pas mane po pamokų,- suskamba skambutis ir visi mokiniai bėga į kabinetus.

Grįžusi namo prie durų manęs laukia mama su tėčiu.

-Vaikeli,atrodai išbąlus, ar gėrei vandens?-mama sunerimusi pablosto veidą.

-Taip,mam. Šiandien nakvosiu pas Samantą. Jos tėvai išvažiuoja,-meluoju.

-Gerai,tik būk atsargi,- tėtis į mane pasižiūri taip piktai, lyg eičiau dulkintis.

Nekreipiu į jį dėmesio ir lipu laiptais link kambario. Lipu lėčiau nei įprastai. Suskausta kojas. Kambaryje dar jaučiu tabako kvapą. Įsidedu į rankinę juodą suknelę, dešimt centimetrų aukštakulnius ir išeinu pas Samantą.

-O labas!-ji atidaro duris pusnuogė,-Užeik.

Namuose skamba garsi muzika.

- Tikiuosi pasiemei prezervatyvų? Šiandien laukia ilga naktis,- Samanta kvailai sukrizena ir ištiesia ranką su visu pakeliu,- Patikėk, prireiks.

Iš Samantos išeinam dešimtą valandą vakaro. Lauke tamsu. Staiga prie namų atvažiuoja taxi, ir iš jos išlipa aukštas, sportiškas rudaplaukis, apsirengęs baltais prasagstytais marškinėliais ir mėlynomis kelnėmis. Tai Karolis.

-Panelės, nuostabiai atrodot,- Karolis nusišypso ir pamoja ranka link taxi,- Lipkit.

Išvažiuojam iš miesto. Kelyje nematyti nei parduotuvių,nei namų. Tik tamsos kupinas miškas. Staiga taxi sustojo prie trijų aukštų namo. Namo šviesos gražiai apšvietė baseiną.

Įžengus į namo vidų išvydome daug nematytų vaikinų veidų. Merginų beveik nebuvo. Dauguma vaikinų buvo vyresni už mus su Samantą. Karolis mus nuvedė į virtuvę. Ant stalo stovėjo dvidešimt butelių vyno, trisdešimt butelių degtinės ir tiek pat skardinių alaus.

-Jei neužteks,rūsyje yra dar daugiau,-tarė Karolis,- Linksminkitės!- ir nubėgo į kitą kambarį. Samanta pasiemė stiklinę ir visą ją prisipylė degtinės. Norėjau to paties,tačiau prisiminiau programą. Viename butely vodkos yra 200kcal. Staiga pastebėjau į mane spoksojusį vaikiną. Jo plaukai rudi. Mėlynos akys. Ir tobula šypsena,kuri apkerėtų bet kurią merginą. Jis nusišypsojo ir priėjo prie manęs.

-Aš Domas.

Domas paimė mane už rankos ir tempė į svetainę. Ant stalo stovėjo 10g žolės, kaljanas, bei maždaug 50pakelių cigarečių. Jei negaliu gert, bent galiu rūkyt. Įtraukiau dūmą žolės. Širdies rimtas ėmė plakti dvigubai greičiau. Muzika daužė per visą kūną. Apjuosiau rankomis Domo kaklą. Ėmėme šokti. Man taip gera. Man nerūpi kur Samanta, kodėl poros įeina į miegamuosius ir išeina. Aš matau tik Domo akis. Jis mane rankomis pakėlė ir prisiglaudė prie krūtinės. Domas lėtai lūpomis priliečia manasiais lūpas. Dar niekada gyvenime taip laimingai nesijaučiau. Domas užsikelia mane ant nugaros. Jis išbėga iš namo ir šoka tiesiai į baseiną. Po vandeniu pabučiuoju jo lūpas ir lėtai išnyrame.

-Aš skęstu!-besijuokdama rėkiu,-Aš su aukštakulniais!

Apsineriu Domos kaklą. Domas nesiskubina lipti iš baseino.

-Domai! Aš sušąlsiu!- juokiuosi

-Laikykis.

Jis iškelia mane iš baseino. Mudu lauke vieni. Jis lėtai atsega permirkusią suknelę.

-Tu nuostabi.

Pusnuogiai stovėdami prie baseino išgirstame riksmą. Įėjus į namą ant virtuvės stalo guli Karolis, o ant jo jodinėjanti Samanta. Ji spiegia lyg per pirmą kartą.

-Čia taip gera,- Domas paima už rankos ir nusiveda aukštyn laiptais.

-Kur tu mane vedi?-užšoku ant jo.

-Eime, kai ką parodysiu.

Užlipome ant atogo. Stvirtai laikau jo ranką,kad nenukrisčiau su aukštakulniais nuo trijų aukšto namo. Atsisėdame virš balkono. Guliu ant jo kūno ir aistringai bučiuoju jo lūpas. Jis toks karštas.

Gyvenimo skonisWhere stories live. Discover now