✖22✖

139 13 1
                                    

Jamie atidaro juodo "Audi" visureigio keleivio dureles ir įlipu.Apie aistros protrūkį life jis nė neužsimena. Gal turėčiau užsiminti aš? Ar mums derėtų apie tai pasikalbėti, ar tiesiog apsimesti, kad nieko neįvyko? Man sunku patikėti, kad jis buvo tikras - mūsų pirmas šlapias bučinys. Nieko panašaus niekada neįvyko, to bučinio niekada nebuvo. Tikriausiai aš jį tik išsigalvojau. Bet ne. Pirštais paliečiu lūpas, paburkusias nuo jo bučinio. Taip iš tiesų nutiko. Ir aš jau visai kita moteris. Nenumaldomai geidžiu to vyro, o jis geidžia manęs.

Žvilgteliu į jį. Jamie kaip visada mandagiai ir santūriai atsiribojęs.

Kaip viskas painu.

Jis įungia variklį ir atbulomis išvairuoja visureigį iš vietos aikštelėje. Automobilio saloną užlieja pati maloniausia ir stebuklingiausia muzika. Per nugarą nusirita malonus virpulys. Jamie įsuka į Parko alėją ir vairuoja lengvai, ramiai, visiškai pasitikėdamas savimi.

-Ko klausomės?

- "Gėlių dueto". Patinka?

- Jamie, tai nuostabu.

- Tikrai nuostabu, ar ne? - šypteli žiūrėdamas į mane.

Tas kelias akimirkas jis atrodo, kaip dera jo amžiaus vyrui: jaunas, nerūpestingas, stulbinamai gražus. Ar tai ir yra raktas nuo jo asmenybės? Muzika? Sėdžiu ir klausausi viliojančių, gundančių balsų.

-Ar galėčiau pasiklausyti dar kartą?

-Žinoma.

Jamie spusteli mygtuką ir mane vėl ima glamonėti muzika. Ji švelni, lėta, maloni - tikras iššūkis klausai.

- Mano skonis eklektiškas, Daniela, viskas priklauso nuo nuotaikos. O ką mėgsti tu?

- Irgi įvairią muziką. Jamie pasisuka, žvilgteli į mane, o tada jo akys vėl nukrypsta į kelią. Muziką nutrauka telefono skambutis.

- Jamie.

- Elektroniniu paštu gavote laišką su konfdencialia informacija, pone Dornan, - pasigirsta moters balsas.

- Gerai. Viskas, Andrėja.

- Geros dienos, sere.

Spustelėdamas vairo mygtuką Jamie išjungia telefoną. Vėl užgroja muzika, bet labai trumpai, nes ją vėl nutrauka skambutis. Kad mane kur, ar jis taip ir gyvena - nuolat kamuojamas telefono?

- Dornan, - atsiliepia jis.

- Sveikas, Jamie, tai sugulei?

- Labas, Tom, kalbu per garsiakalbį ir mašinoje esu ne vienas. Jamie atsidūsta.

- Kas su tavimi važiuoja?

- Daniela Smith.

- Sveika, Daniela !

- Sveikas, Tom. Kažką neaiškiai ir kimiai sumurma Tom. Jamie susirauka.

- Kaip tik vežu Danielą namo, - Jamie pabrėžtinai ištaria mano vardą.

-Aišku,- sumurma Tom.

- Tada i greito,- Jamie išjungia telefoną. Vėl suskamba muzika. Mudu jau beveik atvažiavome. Kelionė ilgai netruko.

- Daniela... - susimąstęs ištaria jis. Rūsčiai dėbteliu į Jamie, bet jam mano veido išraiška nė motais. - Tai, kas nutiko life, daugiau nepasikartos... Na, bent jau kol nebus iš anksto numatyta.

Jis sustabdo visureigį prie mano dviejų butų namo.

Kodėl jis daugiau manęs nebučiuos? Pagalvojusi apie tai, nepatenkinta papučiu lūpas. Nesuprantu... Jis išlipa iš visureigio, lengvai ir grakščiai ilgomis kojomis jį apeina, ketindamas atidaryti dureles mano pusėje - tikas džentelmenas, jei neskaitysime tų retai pasitaikančių, brangių akimirkų liftuose. Prisiminusi, kaip jo lūpos lietė mano lūpas, nuraustu.

- Man patiko tai, kas įvyko lifte, - sumurmu lipdama iš automobilio. Mano ausis pasiekia lyg ir prislopintas aiktelėjimas, bet nusprendžiu nekreipti į jį dėmesio ir pasuku prie durų laiptų.

Džesika su Luku sėdi prie valgomojo stalo. Džesikos veide šviečia visiškai nebūdinga kaila šypsena, be to, ji atrodo tokia užsisvajojusi, kokios merginos būna po sekso. Jamie atseka paskui mane į svetainę ir Džesika, nors ir su šypsena, leidžiančia suprasti, kad puikiai praleido visą naktį, įtariai jį nužvelgia.

- Sveika, Daniela.

Pašokusi ji mane apkabina, o paskui truputį pasitraukia norėdama atidžiau įsižiūrėti. Tada suraukusi antakius pasisuka į Jamie.

- Labas ryas, Jamie , - pasisveikina, bet žodžiai nuskamba truputį priešiškai.

- Panele Džesika , - kaip įpratęs, mandagiai ir santūriai atsako jis.

- Labas, Dane, -taria Lukas.

- Sveikas, Lukai- nusišypsau jam.

Lukas pasisukęs suspaudžia Džesiką glėbyje ir apdovanoja ilgu bučiniu.

Jėzau... Leisk jai atsikvėpti... Sumišusi įsistebeiliju sau į kojas. Paskui pakeliu akis į Jamie - jis atidžiai mane stebi. Nenuleisdama akių prisimerkiu.

Kodėl tu negali manęs taip bučiuoti?

Gyvenimo skonisWhere stories live. Discover now