✖24✖

134 16 1
                                    

Ir niūriai priduria:

-Negaliu nė apsakyti, kaip tavęs geidžiu, ypač dabar, kai vėl kramtai lūpą...-tai pasakęs giliai atsidusta ir nutyla.

Man net silpna pasidaro: jis manęs geidžia... šis gražuolis.

- Kiek moterų esi turėjęs? - galbūt per tiesmukai klausiu, bet man taip smalsu.

- Penkiolika.

Hm... ne tiek daug, kiek įsivaizdavau.

-Ar santykiai su jomis trukdavo ilgai?

- Su kai kuriomis ilgai.

-Ar kuriai nors esi sukėlęs fizinį skausmą?

-Esu.

-Stiprų?

-Ne.

- Ar mane irgi skriausi?

- Ką turi galvoje?

- Ar kelsi man fizinį skausmą?

- Ne. Turiu galvoje, nemušu moterų, jei jos to nenori.

Rodos, man ima suktis galva. Išgeriu dar gurkšnelį vyno. Alkoholis - štai kas įkvėpia man drąsos.

Jamie ištiesia ranką žvelgdamas spindinčiomis, liepsningomis, jaudulio kupinomis akimis, paduodu jam savąją ranką . Jis prisitraukia mane ir suspaudžia glėbyje taip stipriai, kad jaučiu jį visu kūnu, nustebinta tokio staigaus, netikėto jo poelgio. Jamie apsivynioja aplink plaštaką į mano plaukus ir švelniai timptelėdamas priverčia mane pakelti akis. Tada įdėmiai pažvelgia.

- Esi jauna, drąsi moteris, - sušnabžda.- Žaviuosi tavimi.

Jamie pasilenkęs švelniai mane pabučiuoja, o tada ima čiulpti apatinę lūpą.

- Noriu ją krimstelėti, - prikišęs lūpas man prie burnos sumurma ir atsargiai kapteli ją dantimis. Sudejuoju, o jis nusišypso.

Jamie paleidžia mane iš glėbio, paima už rankos ir nusiveda per apartamentus.

Jo miegamasis nepaprastai erdvus. Pro visą sieną užimančius langus matyti apšviesti dangoraižiai. Didžiulė lova labai moderni, padaryta iš neapdorotos, pilkšvos, lyg vandenyje išmirkusios medienos, su keturiais baldakimo stulpais, tačiau be medžiaginio viršaus. Kvėpuoju negiliai ir negaliu atplėšti akių nuo Jamie. Jis nusisega laikrodį, padeda ant komodos, derančios prie lovos, nusivelka švarką ir užmeta ant krėslo. Lieka su baltais marškniais ir džinsais. Tamsiai rusvi plaukai susitaršę, marškinių skernai išsipešę, o pilkų akių žvilgsnis - įžūlus ir žavintis. Nusispyręs medžiaginius sportinius batelius, jis pasilenkia, nusimauna kojines - vieną, paskui kitą. Jis iš viršutinio komodos stalčiaus išima pa­ kelį prezervatyvų. Tada vėl atidžiai mane nužvelgia.

- Nori, kad žaliuzes nuleisčiau?

- Man tas pats, - sušnabždu. -Minėjai, niekam neleidi miegoti savo lovoje.

- O kas sakė, kad miegosime? - vos girdimai klausia Jamie . Po velnių...

Jis iš lėto artinasi prie manęs. Pasitikintis savimi, seksualus, žvel­ giantis liepsningomis akimis, ir man ima daužytis širdis. Užkaista kraujas. Papilvėje susitvenka geismas - klampus ir deginantis. Jis stovi prieš mane ir žiūri tiesiai į akis. Toks šiurpiai seksualus.

- Nuvilkime tą švarkelį, gerai? - švelniai sako Jamie, suima drabužį už atlapų ir atsargiai nutraukia man nuo pečių. Tada padeda jį ant krėslo.

- Ar bent numanai, kaip baisiai tavęs geidžiu, Daniela Smith? - pašnabždomis kausia Jamie.

Staiga giliai įkvepiu. Negaliu atplėšti nuo jo akių. Pakėlęs ranką, jis pirštais švelniai perbrauka man per skruostą, o pasiekęs smakrą stabteli.

-Ar bent įsivaizduoji, ką dabar tau padarysiu? - priduria, glamonėdamas smakrą.

Raumenys pačioje giliausioje, tamsiausioje mano kūno gelmėje su­ sitraukia teikdami neapsakomą malonumą. Smilktelėjimas toks aštrus ir saldus, kad norėčiau užsimerkti, jei nebūčiau užburta jo įdėmaus, karščiu tvoskiančio žvilgsnio. Pasilenkęs jis mane pabučiuoja. Jo lūpos reiklios, tvirtos, prigludusios lėtai glamonėja manąsias. Paskui, švelniai bučiuodamas skruosto apačią, smaką ir lūpų kampučius, jis ima sagstyti man palaidinukę. Neskubėdamas ją nuvelka ir paleidžia nukristi ant grindų. Tada įdėmiai mane nužvelgia. Segiu šviesiai mėlyną, nėriniuotą liemenėlę.

- Ak, Daniela... - jausmingai sušnabžda jis.

Jo bučinys nepasotinamas. Jamie liežuvis ir lūpos švelniai myluoja mano liežuvį ir lūpas. Sudejuoju ir mano liežuvis nedrąsiai pasitinka jo liežuvį. Jamie apkabina mane, prisitraukia arčiau ir stipriai suspaudžia glėbyje. Vienos rankos pirštus tebelaikydamas plaukuose, kita perbraukia man per nugarą, juosmenį ir stabteli pasiekęs sėdmenis. Uždėjęs ant jų delną, švelniai spusteli. Laiko mane prispaudęs prie savo klubų, jaučiu jo lytį, kurią jis vis labiau remia į mane.

Neatitraukdama lūpų nuo jo, vėl sudejuoju. Negaliu sutramdyti siaučiančių jausmų,virpinančių visą kūną. Neatsispiriamai jo geidžiu. Pirštais spausdama Jamie žastus užčiuopiu bicepsus. Jis stebėtinai stiprus... raumeningas. Mano rankos nedrąsiai slysteli prie jo veido, suleidžiu pirštus į plaukus. Jie toke švelnūs, ne­ kusnūs. Atsargiai pešteliu ir Jamie sudejuoja. Jis ima stumti mane prie lovos, pagaliau pakinkiais atsiremiu į jos kaštą. Man dingeli, kad parvers mane, bet apsirinku. Jis paleidžia mane ir staiga atsiklaupia. Abiem rankomis stipriai apglėbęs klubus, liežuviu apibraukia ratą man apie bambą, tada švelniai ir lėtai nuslysta iki vieno klubikaulio, o paskui papilve nukeliauja iki kito.

- Ah... - sudejuoju iš malonumo.

Matyti jį, klūpantį priešais, lūpomis jausti jo lūpas - taip netikėta ir seksualu. Pirštais vis dar švelniai pešdama jam plaukus, mėginu suvaldyti pernelyg greitą alsavimą. Jamie pažvelgia aukštyn į mane, pilkomis, blausiomis, deginančiomis akimis. Tada kilsteli rankas, atsega man džinsų sagą ir neskubėdamas atitraukia užtrauktuką. Nenuleisdamas nuo manęs akių, užkiša pirštus už juosmens ir slysteli per nugarą. Tuomet, delnais lėtai braukdamas per sėdmenis prie šlaunų, jis nusmaukia džinsus. Negaliu atplėšti žvilgsnio. Jis stabteli ir, neatitraukdamas nuo manęs akių, apsilaižo. Tada palinksta artyn ir brūkšteli nosimi per trikampį virš šlaunų. Jaučiu jį. Ten.

Gyvenimo skonisWhere stories live. Discover now