Uyanış

1K 63 10
                                    

HERKESE MERHABA :) UZUN ZAMAN OLDU BILIYORUM AMA ÇOK YOĞUN OLARAK YGS'YE ÇALIŞIRKEN VAKIT OLMUYORDU. SIKINTIDAN YAZMAYA KARAR VERDIM DIĞER HIKAYELERE YB'LER EN KISA ZAMANDA GELECEK BEKLETTİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM :(

Iyi okumalar 😍❤️

Saatlerdir tek yaptığım uyanmasını beklemekti, neden hala kapalıydı güzel gözleri. onu çok özledim. louis uyan artık sevgilim. eski ısısına dönen elini tuttum,

" sen bu kadar uykucu değildin, hadi sevgilim, aç gözlerini." eline minik öpücükler bırakıyordum. beni hissederse uyanırdı öyle değil mi? Dışarıdan gelen seslerle düşüncelerim dağılmıştı. Annem biriyle tartışıyordu. ve tanıdık bir sesti. Louis'ye bakıp odadan çıktım. tam tahmin ettiğim gibi..

" lütfen izin verin, louisyi görmeliyim."

" bunun iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum bayan calder, oğlum içeride ve bizde yanındayız, size ihtiyacı yok. burdan gitmelisiniz." Eleanor konuşacağı zaman beni gördü ve hızlı bir kaç adımda yanıma geldi. gerçekten kötü görünüyordu.

" harry! harry lütfen izin ver onu görmek istiyorum. babamın bunu yapacağını bilmiyordum çok üzgünüm, lütfen ben--'

" onu görmene izin veremem. Çünkü içeride can çekişiyorsa bu senin yüzünden. senin bitmek bilmeyen şımarıklığın ve kaybetmeyi kabul etmemen yüzünden. karnında taşıdığın masum bebeği hırsların için kullandığın, Louis'yi zorladığın için, yanında olamazsın. şimdi daha fazla huzuru bozmadan burdan git." elinin tersiyle yüzündeki yaşları silip arkasını döndü bir iki adım attıktan sonra omzunun üzerinden bana baktı ve hızlı adımlarla gözden kayboldu. ne bekliyordu? hiç bir şey olmamış gibi onu kabul edeceğimi mi?

" louis uyandı mı tatlım?" anneme bakıp başımı olumsuz anlamda salladım. hala bekliyordum. delirmek üzereyim.

" ben yanına gidiyorum, anne. " odaya tekrar girip yatağın kenarına oturdum. sevgilim hadi uyan. başımı eğip dudaklarını öpeceğim anda dudakları aralandı. Aman tanrım uyanıyor.

" louis? sevgilim?.." bir süre onu izledim ellerini yavaş yavaş oynatmaya başlamıştı, uzun kirpiklerini kırpıştırdı ve sonunda gökyüzümü görebildim.

" h-ha- harry..." zayıf fısıltısını zorlukla duymuştum. elini tuttum.

" buradayım sevgilim, tanrım şükürler olsun. "

" a-ağlama.. " başımı sallayıp yanaklarımdaki ıslaklığı temizledim. onu üzemezdim. eğilip dudaklarımızı birleştirdim onu kelimelerle anlatacağım kadar çok özlemiştim, sıcak nefesini yüzüme üflediğinde geri çekildim.

" doktora haber vermeliyim" yataktan kalkmak üzereyken elimi tuttu.

" hayır, yanımdan gitme, harry, seni çok özledim." dediğinde gülümseyip başımı göğsüne yasladım. kalp atışlarnı yeniden duyuyordum.

" çok korktum louis, seni k-kaybedeceğimi düşündüm.kollarımın arasında hareket etmeden yatıyordum, ellerin çok soğuktu. hiç soğuk olmazdı. dudakların morar-m-mıştı. Ve kalbin durdu.! " hıçkırıklarım daha fazla konuşmama izin vermedi onun yumuşak ellerini saçlarım arasında hissedince başımı kaldırıp ona baktım. oda ağlıyordu.

" ben iyiyim bebeğim, seni asla bırakmayacağım, üzgünüm" dedi elimin üstüne öpücük bırakırken hala inanamıyordum yaşıyordu. bana geri dönmüştü. yatağın baş ucundaki acil düğmesine bastıktan bir dakika sonra odaya hemşire girdi.

" bay tomlinson, uyarmışsınız. bunu doktora haber vermeliyim." hemşire çıktığında odanın kapısı çaldı.

" evet?" Louis'nin annesi çekingen hareketlerle içeri girdiğinde louis başını çevirmişti. annesine hala kırgın olduğunu biliyordum.

" louis, ben..'

" anne daha sonra. şuan yalnız kalmak istiyorum." dedi soğuk mavi bakışlarını annesine çevirerek jay yutkundu ve başını sallayıp odadan çıktı.

" louis annen çok üzgün. "

" harry, bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. neden yanıma gelip bana bir öpücük vermiyorsun" gülümsediğinde alt dudağımı ısırıp dediğini yaptım. buradan Biran önce çıksak iyi olacaktı.

**

1 Hafta sonra

" tamam, herşey hazır... evet yarın yola çıkıyoruz. teşekkürler" louis telefonu kapatıp dikkatlice yanıma oturdu. iyileşmiş olsa bile göğsünde ağrı oluyordu.

" bebeğim evin işi bitmiş teslim etmek için bizi bekliyorlar. " sesindeki heyecanı fark edebiliyordum. Sonunda buradan kurtuluyorduk.

" bu gece, londra daki son gecemiz harry.."

" evet." ne istediğini biliyordum bunu bende çok fazla istesemde onu incitecek herşeyden uzak durmalıydık.

" yani sen ve ben.. bunu değerlendirebiliriz bebeğim" tek kaşını kaldırdı. ah, yapma louis.

" louis kalbin..'

" onu nasıl iyileştireceğini biliyorsun. Hadi ama" pekala sanırım yapacaktık. elini tutup kalkmasına yardım ettikten sonra kucağıma aldım.

" peki o zaman altta olursan bunu kabul ederim" bana gözlerini kısarak baktı. bundan hoşlandığını biliyordum ama yine de Yöneten olmayı seviyordu.

" ah, tamam. sen nasıl istersen harry. " yatak odasına geldiğimizde onu yatağın üstüne oturttum, herşeyi ben yapacaktım. Onunla daha önce sevişmediğim şekilde sevişecek, tüm herşeyi unutmasını sağlayacaktım.

" harry, h-hadi.." üzerimdeki tişörtü çıkardıktan sonra yavaşça yatırdım. mavi gözleri şehvetle kararmıştı. Ve gecemiz daha yeni başlıyordu...

Bad Romance || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now