Birbirimizi seviyoruz!

1.4K 113 24
                                    

"Beni evine davet etmeyecek misin tatlım?"

annemin iğneleyici konuşması üzere gerginliğim artmıştı. bir şey söylemeden kapıyı biraz daha açtım. Beni baştan aşağı süzüp içeri girdiğinde kapıyı kapatıp peşinden salona gittim. Annem bakışlarını hoşnutsuz bir şekilde etrafta gezdiriyordu. ortamda oluşan gergin hava hissedilmeyecek gibi değildi. Tekli koltuklardan birine yavaşça oturup soğuk bakışlarını gözlerime çevirdi. Karşısında hala yarı çıplak olduğumu farkedince koşarak yukarı çıktım. Louis banyodan yeni çıkmıştı. Ona kaçamak bir bakış atıp üzerime eşofmanlarımı giydim, kapıdan çıkmak üzereyken louis'nin sesiyle ona baktım.

" harry? Iyi misin ?" Endişe ile alt dudağımı ısırıp sırtımı kapıya yasladım. Annem her şeyi biliyordu buna emindim. Peki durumu ona nasıl anlatacaktım?. tamamen çıkmaza girmiştim. Hala benden cevap bekleyen kocama bakıp gülümsemeye çalıştım.

" hayır, annem aşağıda louis, ve her şeyi öğrenmiş!"

" nasıl öğrenmiş ? Kim söylemiş?" dediğinde bilmiyorum anlamında başımı salladım.

" bilmiyorum konuşmadık. ben yanına gidiyorum istersen sen-' sözümü kesti. bakışlarında ki kararlılık anneme her şeyi birlikte söyleyeceğimizin kanıtıydı. Hızlıca üzerini giydiğinde odadan çıktık. Hazır değildim ama söylemeliydik. Daha fazla saklamayazdık. aşağı indiğimizde annemin gergince saçları ile oynadığını ve derin nefesler aldığını fark ettim. Karşısında ki üçlüye oturduğumuz da sorgulayıcı bakışları louis nin üzerindeydi.

" söyledikleri zaman inanmamıştım ama doğruymuş!" Annem sessizliği böldüğünde irkilip Louis'in elini tuttum.

" bakın bayan anne biz-' annem elini kaldırıp Louis'ye susmasını söyledi. Hayır onun bir kez daha hakarete uğramasına izin veremem.!

" hangi aptal düşünce sizi öğrenciniz olan bir çocuğu kandırmaya yöneltti bay tomlinson?!"

"Harry'yi kandırmadım anne! onu seviyorum!"

" demek seviyorsunuz öyle mi? bir nişanlınız var ve o hamile, bunu nasıl görmezden gelebildiniz?!"

" benim onunla olan birlikteliğim kendimi saklamak için kullandığım aptal bir oyundu. fakat işler düşündüğüm gibi gitmedi ve eleanor hamile kaldı. Bakın Harry'i bu okula geldiğim ilk günden beri seviyorum. ama ona yaklaşmam düşündüğünüz kadar basit değildi. Cinsel tercihimi ailem bilmiyordu. bende Harry'i unutabilirim düşüncesi ile eleanor'a evlenme teklifi ettim. Size hikayemizi uzun uzun anlatmak isterdim ama sadece şu kadarını bilin, biz birbirimizi seviyoruz ve yaptığımız hiç bir şeyden pişman değiliz." Annem ikimizi birden süzerken yalvaran bakışlarla gözlerine baktım. Onu ilk defa bu kadar sinirli ve gergin görmüştüm.

" bana haber verebilirdin harry, her şeyi anlatabilirdin! yaşadıklarını kendine saklaman beni çok incitti." Louis'in elini bırakıp kıvırcık saçlarımı karıştırıp annemin yanına oturdum.

" ne söylesen haklısın anne ama korktum. Louis'nin ailesi onu kıracak bir çok şey söyledi ve aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korktum. Biz kötü hiç birşey yapmadık, louis bebeğine bakacak, onu bırakmasına ben izin vermem" dedim gülümseyerek. Anneme gideceğimizi şimdi söyleyemezdim.

" buna sevindim." Dediğinde rahat bir nefes verdim. annemden gelen ufak çığlıkla irkilip ona baktım.

" ne oldu?"

"Siz tören olmadan evlendiniz öyle değil mi? Aman tanrım buna inanamıyorum!"

" eh, buna pek vaktimiz olmadı açıkcası" dedi louis. Annem gözlerini kırpıştırarak bizi şaşkınlığa uğratan o cümleyi söyledi.

" pekala .. Size harika bir düğün hazırlayacağım" louis benden önce itirazlara başladığında annem yerinden kalkıp kapıya doğru yürüdü.

" itiraz hakkına sahip değilsiniz bu hafta sonu düğününüz var"

Bad Romance || Larry StylinsonWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu