Artık benimsin harry..

3K 126 60
                                    

"Seviş benimle harry"

yüzüne anlamsızca bakarken söylediği şeyin yeni farkına varmıştım. Benimle sevişmek istiyor? Benimle? Arabada reddettikten sonra evime gelip benimle seviş diyordu.

"Benimle dalga mı geçiyorsun sen?!" dedim, sert çıkan sesimle. Yüzündeki gülümseme hafifçe silinirken bir adım daha atıp aramızdaki mesafeyi kapattı. Gözlerine sakın bakma harry. O mavi okyanuslar seni içine çekecek. Bakma.

"Hayır bebeğim. Seni isteğimi söylüyorum."dediğinde histerik bir kahkaha attım. benimle oyun oynuyordu!

"Beni bugün reddeden sen değil miydin!? Neden şimdi buradasın? Sürtüğün sana yüz vermedi mi yoksa?" sözlerimden sonra kaşlarını çattı. Hadi ama burada sinirlenmesi gereken biri varsa oda benim.

"Ne söylediğini bilmiyorsun. harry.. Ne yapmamı bekliyorsun. Kimse eşcinsel olduğumu bilmiyor. ben etrafımda olan kimseye bunu anlatamam. Kimse seninle olan ilişkime onay vermez. Benden daha fazla şeyler bekliyorsun ama benim yapabileceğim birşey yok" gözleri çaresizlikle yeşil gözlerime bakarken aklıma gelen fikiri ona söyledim.

"Aslında yapabileceğin birşey var." Dedim hafifçe gülerken.

"Ne yapabilirim?" kaşları normal haline dönüp bu defa şaşkınlıkla havaya kalktı.

"Bayan calder ile ayrılabilirsin" dedim gülümsemem sırıtmaya dönerken. bu defa anlamsız bakışlar atan o'ydu.

"Harry ben-'

"Istemiyor musun?!" sesimin kırgın çıkmasına engel olamamıştım. Ona bir seçenek sunuyordum ama o kabul etmiyordu.

"Istiyorum. bunu çok fazla istiyorum bebeğim ama. Bana biraz zaman verebilir misin?"

"Tabii ki." bana gülümserken dünyada başka neyin beni böyle heyecanlandıracağını düşündüm. Tanrım neden Louis'i yaratmak için ekstra zamma harcadın? Ve onu benim karşıma çıkardın?

"Peki.. benim teklifim hala geçerli. Seni hala istiyorum" yanaklarım kızarırken benimkine oranla küçük elleriyle yüzümü kavrayıp sol gamzemin üzerine ufak bir öpücük bıraktı.

"Be-bende istiyorum. Lou." Yüzündeki gülümseme daha fazl büyürken elimden tutup merdivenleri çıkmaya başladı. Aman tanrım birazdan ilk seksimi yapacaktım.!!

**

Odaya girdiğmizde birbirimize bakıp gülümsüyorduk. Şu an aptalca davrandığımın farkındayım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Banyo yaparken onu düşünüp mastürbasyon yapmaktan farklı. Onu tamamen hissedecektim. Birşey söylemden biraz daha yaklaşıp aramızdaki mesafeyi kapattığında dudaklarımız birleşti, ve durdurmadığım bir inleme dudaklarımdan döküldü. Louis gülerek geri çekildi.

"Imm. Birileri fazla heyecanlı?" göz kırpıtığnda kalbim daha fazla hızlanmıştı. Ve bu defa onu ölen bendim. Nefessiz kalana kadar öpmeye devam ettim. Bu dudaklara doymak mümkün değil. O kadar yumuşak ve tatlı ki.. Elleri siyah tişörtümün eteğini tuttuğunda dudaklarını isteyerek bıraktım ve kollarımı kaldırarak çıkarmasına yardımcı oldum. Hızlı bir şekilde aynı şeyi bende ona yaptığımda mükemmel kalçalarını kavrayıp kucağıma aldım. Dudaklarım boynuna yöneldiğinde derin bir iç çekip kıvırcık saçlarımda oynamaya başladı. Yatağa doğru yürüp louis altımda kalacak şekilde uzandık. Geri çekilip yüzüne baktığımda istemsizce alt dudağımı ısırdım. Şu an çok fazla güzeldi ve birazdan benim olacaktı.

"Harry devam et" büyülü sesini duyduğumda kendime geldim. ellerim pantolonuna gittiğinde düğme ve fermuarı açıp güzel bacaklarını ortaya çıkardım. Üzerinden biraz doğrulup kendi pantolonumu çıkardığımda aramızda sadece baksırlarımız kalmıştı. Tek hamlede louis'ninkini çıkardığımda sertleşmiştim erkekliği gözümün önündeydi.

"Hoşuna gitti mi?" başımı kaldırıp baktığımda eğlenir bir ifadeyle beni izliyordu.

"Evet gitti." dedim. Kendimi biraz aşağı itip erkekliğini elime aldığımda başı yastığa düşmüştü.

"Harry lütfen acele et" diye yalvardı. Başımı biraz daha eğip tamamını ağzıma aldığımda sesli inlemesi odada yankılandı. Bunun iğrenç birşey olduğunu düşünüldüm hep ama bu.. Zevkliydi. Bir süre daha devam edip bıraktığımda hızla beni altına alıp sinsice gülümsedi ve Baksırımı çıkardı. Aşağıda hissettiğim yoğun ıslaklıla deli gibi inlemeye başladım. Bu his.. Anlatılmayacak kadar mükemmeldi. Dudaklarını çektğinde başka bir yerde baskı hissettim.

"Istiyor musun hazz?" ses tonu bile tahrik edici. Tomlinson bana hiç yardımcı olmuyor.

"Evet..Lütfen louis.." Gülümseyip biraz daha ittiğinde içime girmişti. Bu korkunç bir acı. Ah.. Tanrım.. Üzerimde hızla gelip giderken kendimi sabit tutmak için yatağımın başlığına tutunup başımı geriye attım.

"Seni seviyorum hazz." Dedi ittirişleri hızlanırken ve sonunda ikimiz aynı anda çığlık atarak boşaldık. Üzerime yığıldığında terli olduğuna aldırmadan sıkıca sarıldım.

"Artık benimsin harry.." sözleriyle gülümsedim.

"Evet louis.. Sadece senin'im....

###

Çok saçma oldu biliyorum :( ilk defa böyle bir smut yazdım ve batırdım. Özür dilerim.

Bad Romance || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now