Gözleriniz bile beni tahrik ediyor..

5.3K 218 53
                                    

Sabah herzamanki sıkıcılğı ile başlamıştı. Okula gitmekten nefret ediyorum klişesi yapmayacağım. Çünkü, orayı seviyorum. Hadi ama öyle bakmayın. Okulu seven bir öğrenci olamaz mı? Hayır inek filan değilim. Sadece bu evden uzak durayım yeter. Ayrıca size bir sır vereyim. Okulu eğlenceli hale getirmek sizin elinizde. Bir kaç tane kafa dengi arkadaş bulmuşsanız inanın bana okul bile çekilir hale geliyor. Üzerime her zamanki, beyaz tişörtüm, siyah dar kot pantolonumu giyip kıvırcık saçlarımı elimle şekillendirip azıcık parfüm sıkıp çantamı omzuma alıp odadan çıktım. Sevimsiz üvey babam beni görünce rahatsızca kıpırdanıp mutfağa gitti. Ayakkabılıktan çok sevdiğim kahverengi botlarımı alıp giydim. Anneme görüşrüz deyip evden çıktım. Okul eve uzak değildi bu yüzden yürüyecektim. Okulun tanıdık sokağına geldiğimde adımlarımı hızlandırıp bahçeye girdim. Gözlerim zayn'i ararken arkamdan biri omzuma dokundu.

"Geç kaldın harry."

"Dostum dün biraz geç yattım. Robin ile büyük bir kavga ettik.! Birgün elimde kalaca-' sözlerim aşık olduğum öğretimenim bay tomlinson'ı görünce yarım kaldı. Tanrım bugün her zamankinden daha seksi olmuştu.

"Imm. Zayn benim bir işim var. Seni teneffüste bulurum" cevap vermesini beklemeden hızlı adımlarla okul binasına giren hocamı takip ettim. Evet edebiyat hocası bay sinirli tomlinson'a aşığım. Ve yine evet. Ben gay'im!

"Bay styles?" Tanrım bu ince sesi çok seviyorum.

"Buyurun efendim?" Büyüleyici mavi gözlerini kısıp beni süzdü.

"Herneyse yok birşey" tam gidecekken anlık gelen cesaretle onu öğrtmenler odasının yanındaki dolaba yasladım. Tabii etrafa bakıyordum. Olası bir baskını asla istemem.

"Bay sty-'

"Şşşt louis.. bana harry de. Böyle daha samimi" ona 32 diş güldüğümde beni üzerinden itmek için çabaladı ama tabii ki bana gücü yetmedi.

"Sen ne yaptığını sanıyorsun! Bırak beni!"

"Ah. Tamam. ama bilmenizi istediğim birşey var" dedim parmaklarımı gözlerinde gezdirirken.

"Ne? Söyleyeceksen çabuk söyle"

"Gözleriniz beni çok tahrik ediyor.. Bay tomlinson.."

Çok sabırsızım :3 pazar gününe kadar bekleyemedim :)))

Bad Romance || Larry StylinsonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin