Lütfen Harry Ağlama...

3.2K 162 64
                                    

"Neden sırıtıp duruyorsun harold?"

"Ne? a-hayır. sırıtmıyorum" dedim ama ağızımdan içeri giren soğuk hava ve ağrıyan çenem tam tersini gösteriyordu.

"Bak ciddiyim bırak gülmeyi.. Anlatsana jack'le nasıl gidiyor? Derste seni sıkıştırdığını gördüm." Dedi niall gereksiz bir merakla. Jack'in adını duyduğumda sırıtmam otomatik olarak geçmişti. Ah küçük İrlandalı.

"Birşey olduğu yok Ni. Jack gerçekten yakışıklı ama ben.. Louis'yi unutamıyorum. Onu severken başkası olmaz." Dedim üzgünce. Niall yanıma gelip kollarını belime dolayıp yanağımdan öptü.

"Harry o seni üzebilir. Senden büyük ve bir nişanlısı var.. Seni anlıyorum diyemem ama acı çekmeni istemiyorum." Dedi niall ben başımı göğsüne yaslayıp Louis'nin gözlerini hayal ederken. Ve bugün bana beni sevdiğini söylemişti. Ve sarılmıştı.

"Bunları biliyorum niall. Ne kadar acı çekeceğim umrumda değil, ben onu seviyor-'

"Kimi seviyorsun kıvırcık?" Tanıdık sesini duyduğumda başımı kaldırıp onun kahverengi gözlerine bakıp omuz silktim.

"Birini işte." dedi niall ona gülümsediğimde jack'e baktığını gördüm.

"O birini merak ediyorum ama." Niall benim yerime cevap verdikce gülmemek için kendimi zor tutuyordum. 

'' harry galiba dilini yuttu. neden onun yerine konuşuyorsun sarı kafa?'' niall birşey söylemek için ağızını açtığında ben konuştum.

'' niall bizi yalnız bırakır mısın?'' niall şaşkınca yüzüme baktığında sorun yok anlamında gülümsedim. derin bir nefes alıp yanımdan kaltığında jack gözlerini devirip yanıma oturdu.

'' ne istiyorsun jack?'' bana çok sert bir bakış atıp alayla gülümsedi.

''Ne istediğim açık değil mi harry?'' dedi bana yaklaşrak konuşması sinirlerimi bozmuştu. 

''istediğin şeyin olması mümkün değil, çünkü ben başkasını seviyorum'' dedim. evet bunu bilmeliydi. biz sadece onunla arkadaş olabilirdik.

'' kimi seviyorsun? rakib-'

'' bir rakibin olması için sana karşı birşeyler hissediyor olmam gerek jack. o yüzden kimseyi rakip görme sen benim arkadaşımsın!'' sözlerimden sonra bana üzgün bir şekilde baktığında birden sertçe kolumu tuttup sıkmaya başladı.

''seni seviyorum tamam mı? sen ilk gördüğm andan beri seviyorum, bana bir şans veremez misin?''

'' kolumu bırak!''

'' bana cevap ver harry! bir şansım olabilir mi?'' 

'' canımı yakıyorsun!.. b-bırak jack l-lütfen..'' 

'' beni sevmiyor musun?''

'' hayır! seni asla sevmiyorum ve sevmeyeceğim!'' kolumu bırakıp sinirli bir şeklide yanımdan kaltığında tuttuğum gözyaşlarını serbest bıraktım. sanki herşey çok güzelmiş gibi birde bu psikopatla uğraşıyordum.. tanrım mutlu olmak istiyorum.

'' Harry?'' duyduğum melodik sesiyle hızla başımı çevirip ona baktım. telaşla yanıma gelip yüzümü elleri arasına alıp yaşları temizledi. 

''neden ağlıyorsun?''

''birşey yok louis iyiyim'' ellerini yüzümden çekip başımı eğdim ama çenemden tutup yüzünü yüzüme doğru yaklaştırı.

'' lütfen ağlama bebeğim..'' söyledileri ile donup kaladığımda hızla eğilip dudaklarını dudaklarıma bastırdı. AMAN TANRIM. beni ÖPÜYOR! karşılık vermeme fırsat vermeden geri çekilip şaşkınca yüzüme bakıp hızla yanımdan kalkıp gitti. az önce neler oldu öyle.. 

Bad Romance || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now