Bebeğimi Alacağım!

1.7K 112 24
                                    

Sabah uyandığımda yatağın boş olması beni korkutmuştu. Aşağıdan geldiğine emin olduğum sesler daha doğrusu bir kadının bağırması bende merak uyandırdı. Yerdeki Baksırımı ve pantolonumu giyip odadan çıktım. Sesler oldukça tanıdık geliyordu. Merdivenlerin ortasına geldiğim de eleanor'un kanepede başını öne eğmiş oturan Harry'e bağırdığını ve annemin gülerek onları izlediğini gördüm. Tanrım kocama ne yapıyorlar.?

"Burada ne işiniz var?!" eleanor ve annem bana bakarken harry suçlu çocuklar gibi başını daha çok eğmişti.

"Onunla tekrar barıştığına inanamıyorum louis! O seni aldatmıştı!"

"Hayır, o beni aldatmadı. Ben sadece aptal bir oyuna geldim hepsi o." merdivenlerden inip harry'nin yanına oturdum. elimi çenesine koyup başını kaldırdım. bakmaya doyamadığım gözleri kızarmıştı.

" louis dinle. yakında bir bebeğin olacak. El'in ailesi hala ayrıldığınızı bilmiyor. Bay calder öğrendiğinde hiç iyi şeyler olmayacak." Annem beni hiç bir zaman anlamayacaktı.

" harry ile ayrılmamızı istiyorsunuz ama bunu asla yapmayacağım. Anne ister kabul et ister etme. Ben kadınlardan hoşlanmıyorum. Eleanor la sarhoş olduğum için yattık. kendimde olsam asla ona dokunmazdım."

" sen bu değilsin louis. benim oğlum annesi ile asla böyle konuşmazdı, ve böyle bir tercihin olsaydı bunu babanla hissederdik." Dediğinde güldüm.

"Siz benimle gerçekten ilgilendiğinizi mi düşünüyorsunuz? Tüm yaptığınız; okul nasıl geçiyor louis?, notların nasıl? paran var mı? Haftasonu çıkamazsın louis.! Hayır onu alamayız louis... Ben bu şekilde büyüdüm sevgisiz, ilgisiz bir ortamda.. Şimdi beni koşulsuz herşeyi ile seven tek insanı terk etmemi istiyorsunuz.. bunu asla yapmayacağım anne. harry benim her şeyim.

" bebeğimiz ne olacak peki? onu sensiz büyütmek istemiyorum."

"Bunu bebek doğduğu zaman konuşalım. şimdi ne söylesem bir anlamı yok."

" hayır şimdi konuş--''

" evimden gitmenizi istiyorum.'' annem sinirle eleanor'un kolunu tutup kapıya yürüdü. 

'' Bebeğini düşün louis.. onun bir babaya ihtiyacı var oğlum!'' cevap vermedim. kapıyı çarpıp gittiklerinde harry'e sıkıca sarıldım. kollarımın altında titriyordu. kıvırcık saçları arasına parmaklarımı geçirip buklelerini tek tek okşadım. 

'' Annen ve eleanor haklı louis, bebeğini düşünmelisi--' işaret parmağımı dudaklarına bastırdım. onu bırakmayacağımı biliyordu. böyle konuşması çok aptalca.

'' hayır değiller. seni bırakmamı isteyen hiç kimse haklı değil. günlerdir bir aptal yüzünden hem sen hem ben acı çektik. buna yeniden katlanacağımı sanmıyorum.''

'' Bende ama, bebeğinin babasız büyümesini istemiyorum'' bacakları üstünde duran benimkilere oranla büyük ellerini tuttum. 

'' öyle bir şey olmayacak. eleanor onu dünya'ya getirince bebeğimizi alacağım.'' dedim gülümseyerek. gözlerime deliymişim gibi bakıyordu. 

''n-nasıl n-ne? louis  nasıl bu-''

'' eleanor'un bebeği neden bu kadar çok istediğini hiç düşünmedin değil mi?'' başını sallayınca bukleleri havalanmıştı. güldüm.

'' her kadın gibi oda anne olmak istiyor başka ne olabilir ki?''

'' o diğer kadınlar için geçerli aşkım, el için değil. onun istediği tek şey bana sahip olmak. annemin de babamın da istediği tek şey bu. benim mutluluğumu isteklerimi önemseyen hiç kimse yok. bu yüzden o kadın bu dünya'da benim bebeğime bakacak en son insan. onunla birlikte olduğum için ne kadar pişmanım bilemezsin. bu yüzden senden tek bir isteğim olacak.. bebeğmizi alırken bana yardım edeceksin. sonra üçümüz buradan gideceğiz.'' 

'' louis ben--' 

'' bunu bizim için istiyorum sevgilim. mutluluğumuz için.'' yeşil gözleri kararsız bir şekilde gözlerime baktı. 

'' gerçekten gidecek miyiz?'' 

'' Evet. bizi kimsenin bulamayacağı bir yere. neresi olduğu önemli değil. ikimiz burada olduğumuz sürece bizi ayırmak için her şeyi yapacaklar. seni kaybetmeyi göze alamam.'' ani bir hareketle tekrar kollarını boynuma sardı. 

'' Ben de istemiyorum. seni kaybedemem.'' kollarını çekti. yeşil gözleri aşkla parlıyordu. gülümseyip dudaklarını benimkine sürttü.

'' kabul ediyorum louis. bebeğimizi alıp buradan gidelim sevgilim..''

Bad Romance || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now